Stalen deur met kozijn

Het is niet voor niets dat er telkens meer mensen zijn met een stalen deur. Stalen deuren met kozijn zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en ze passen perfect binnen een modern interieur. Er zijn echter wel een aantal dingen die je moet weten over onze producten. Wat zijn de kosten van stalen binnendeuren met kozijn, in welke verhouding licht dit en is een stalen binnendeur wel echt iets voor mijn interieur? Daar gaan we maar al te graag dieper op in!

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Stalen deuren met kozijn passen bij iedereen

Wat we je van tevoren willen meegeven, een stalen binnendeur is een product dat past bij iedereen! Of je nu de voorkeur geeft aan stalen scharnierdeuren, stalen taatsdeuren, of stalen schuifdeuren.

Onze stalen deuren passen binnen ieder interieur omdat je te maken hebt met een maatwerk deur.

Met zorg gemaakt

Jouw eigen stalen deur wordt met de grootste zorg gemaakt, helemaal op maat! De mogelijkheden qua styling van een stalen deur met kozijn zijn eindeloos. Daarnaast is tevens het design van standaard deuren van staal op zichzelf al vrij tijdloos.

Dit betekent dat naast stalen deuren een verandering in het interieur best mogelijk is. Als je stalen deuren hebt dan passen jouw stalen binnendeur en het kozijn straks nog prima binnen jouw woning.

Kies voor een stalen kozijn

Een stalen kozijn kent tevens ook een aantal voordelen. Hier gaan we ook graag dieper voor je op in. Het maakt niet uit welk ander materiaal kozijn je nu hebt, sterker dan staal zul je ze niet vinden.

Staal kan namelijk grote oppervlaktes dragen. In stalen binnendeuren zitten grote hoeveelheden glas verwerkt. Een smal kozijn kan veel gewicht zonder enige moeite aan. Dit is vooral fijn wanneer je fan bent van minimalisme. Er zijn weinig mensen die fan zijn van grote en grove kozijnen.

Ook stalen kozijnen zijn tijdloos

Daarnaast zijn stalen kozijnen ook compleet tijdloos. Dus wanneer je een andere look aan het huis wilt geven dan staat de look van dat kozijn je niet in de weg. Deze zijn zo ontworpen dat ze wegens hun strakke en stijlvolle design een mooie esthetische functie hebben binnen iedere soort interieur.

Weinig werk aan onderhoud

Aan onderhoud zul je met stalen kozijnen ook niet veel werk hebben. Wij werken onze producten af met een poeder coating. Deze zorgt ervoor dat de kozijnen compleet roestvrij blijven en dat deze waterafstotend zijn.

Je kunt de kozijnen één keer per maand even afnemen met een vochtige doek, dan ben je in principe al klaar, dit geldt overigens ook voor een stalen deur zelf. Je bespaart jezelf dus een hoop moeite aan onderhoud door te kiezen voor een stalen deur met kozijn!

Metalen deur, jarenlang plezier en comfort!

Stalen binnendeuren met stalen kozijnen hebben als hun meest grote voordeel dat ze lang meegaan. Jouw stalen binnendeur wordt door onze vakmensen op maat gemaakt. Een product van MetalWorxx gaat decennialang mee! Na de montage heb jij dus heel lang plezier van zo’n deur.

Stalen binnendeuren met kozijn, welke richting?

Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Welke draairichting er voor jouw stalen toegepast dient te worden hangt van de huidige situatie af.

Je moet je eigenlijk voorstellen dat je die stalen deur al gemonteerd hebt op de plek waar je hem wilt plaatsen, bijvoorbeeld in de woonkamer. Vervolgens ga je aan de binnenkant staan, dat wil zeggen de kant waar je de deur naar toe moet scharnieren om hem te openen. Zo kun je kijken welke kant je het liefst wilt dat de deur draait.

Stalen deuren met kozijn, is dat veilig?

Velen vragen zich af of een stalen deur met kozijn wel echt veilig is. Dit komt omdat een stalen deur vooral uit glas bestaat. Het maakt niet uit of je het nu hebt over een stalen scharnierdeur, een stalen schuifdeur of stalen taatsdeuren.

Onze stalen deuren worden voorzien van 3.3.1 veiligheidsglas. Dit betekent dat de glazen panelen eigenlijk niet stuk te krijgen zijn. Ze kunnen heel erg goed tegen een stootje.

Stevig en ruimtelijk

Daarnaast is het grote voordeel van de grote hoeveelheid glas binnen het frame dat de ruimte waar je de deur plaatst ineens een stuk ruimtelijker oogt. Dat komt omdat bijvoorbeeld een traditionele deur meer functioneert als een soort muur of wand wanneer deze gesloten is.

Een stalen deur met kozijnen laat vanwege de grote proportie glas meer licht door. Tip: fan van een ruimtelijk huis? Kies dan voor helder glas! Een stalen deur met helder glas laat vanzelfsprekend meer licht binnen.

Stalen binnendeur kosten

We begrijpen dat jij je afvraagt, hoeveel kost zo’n stalen deur precies? We kunnen helaas geen vaste prijs pinnen op onze stalen deuren. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van je eigen wensen. Iedere deur wordt door de klant zelf samengesteld.

Wat speelt een rol?

Wanneer je kiest voor een stalen deur geleverd inclusief kozijn dan speelt ook het type deur, het design en de afmetingen een rol.

Kies je bijvoorbeeld voor een stalen taatsdeur, scharnierdeur, of schuifdeur? Heb je speciale wensen betreft het glas voor je metalen deuren? Heb je eventueel nog de voorkeur voor extra’s uit ons assortiment zoals bijvoorbeeld speciaal deurbeslag? Kies je voor een stalen deur in de standaard maten of zijn er speciale afmetingen nodig?

Hulp nodig?

We begrijpen dat alle mogelijkheden die je hebt overweldigend kunnen zijn. Daarom voorzien wij jou graag van advies.

Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste producten op maat tegen eerlijke prijzen. Met onze jarenlange ervaring is MetalWorxx altijd een goede keus. Heb je dus vragen? Neem gerust contact met ons op! Of bekijk hier direct onze Fast Deal!

Stalen deuren met kozijn levering door MetalWorxx

Wanneer je een stalen binnendeur bestelt bij MetalWorxx dan gaan wij meteen voor je aan de slag. Dit doe je door een vrijblijvende offerte aan te vragen bij MetalWorxx.

Gedetailleerde offerte

Deze offerte is zeer gedetailleerd. Zo gaat het niet enkel over het type deur zoals een stalen taatsdeur, een stalen scharnierdeur of een stalen schuifdeur, maar bijvoorbeeld ook over de maten en de afwerking.

What’s next?

Vervolgens zullen wij binnen een aantal werken dagen op de aanvraag van de offerte te reageren. Dan gaan we vervolgens samen in gesprek over het ontwerp van die nieuwe echte eyecatcher in huis! Wij voorzien je van adviezen en bekijken wat er binnen jouw budget mogelijk is. Ook kunnen wij de montage voor onze rekening nemen.

Verbouwing?

Zit je in een verbouwing en ben je nog meer dingen van plan met het interieur? Ook hier kunnen wij je advies bieden in relatie tot het design van je nieuwe stalen deur.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen