Stalen deuren

Wanneer je van plan bent stalendeuren aan te schaffen dan wil je uiteraard wel weten welke staaldeuren er op maat gemaakt en geleverd moeten worden. Van alle mogelijkheden die je hebt voor stalen binnendeuren, zijn er een hoop verschillende opties mogelijk. Bij ons vind je natuurlijk stalen deuren op maat! En in verschillende kleuren. Van zwarte stalendeuren tot deuren in de gewenste ral kleur!

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Eigen stalen deur laten maken

Metalworxx helpt je graag aan stalen deuren op maat volgens jouw wensen. Natuurlijk van echt staal en met een perfecte afwerking. In een stalen frame (zwart) wordt de glazen deur geplaatst waardoor je geniet van zwarte stalen deuren. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillende modellen. Welk type deur past in jouw woning? Bekijk de mogelijkheden voor maatwerk deuren!

Stalen deur ‘De taats deur’

Bij het concept van een taatsdeur heb je scharnierpunten die zich bevinden in zowel de vloer als ook in het plafond. Dit zorgt ervoor dat je de vloer tussen twee ruimtes door laat lopen. In huizen waar nog gebruikt wordt gemaakt van oude deuren zie je vaak dat er bijvoorbeeld in de hal een ander soort vloer wordt gebruikt als in de woonkamer. Met onze stalen taatsdeuren is dat verleden tijd.

Taats deur systeem

Om een systeem met taatsdeuren te kunnen realiseren zullen wij een machinisme bouwen in vloer of de deur om te zorgen dat de stalen deur goed werkt.

De scharnieren zullen zich niet helemaal aan het uiteinde bevinden maar op ongeveer ⅕ van de taatsdeuren. Dit zorgt ervoor dat de deur aan twee kanten 90 graden kan worden geopend.

Taatsdeuren vallen niet volledig in het kozijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd een beetje ruimte overblijft.

Wanneer je kinderen hebt dan zijn onze stalen deuren dus een prima oplossing. De kans dat ze hun vingers bezeren in de deur is ronduit klein.

Naast de stalen deur is er de schuifdeur

Uiteraard is er naast de stalen deur ook nog de schuifdeur. Het mooie van de schuifdeur is dat je heel makkelijk twee aparte ruimtes kunt maken, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Het enige wat eraan te pas komt is de stalen deur. Je kunt de deuren bijvoorbeeld voor de wand of tussen twee wanden plaatsen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat de rail mooi wordt afgewerkt.

Stalen deuren in klassiek nieuwbouw huis

Het is een idee wanneer je kiest voor stalen binnendeuren of schuifdeuren in een nieuwbouwwoning om een combinatie te vormen met een stalen trapleuning, een stalen taatsdeur en de stalen schuifdeur. Doordat stalen binnendeuren hoog op maat gemaakt kunnen worden kun je een duidelijke scheiding creëren tussen bijvoorbeeld de keuken en de leefruimte.

Stalen deur tussen thuis en tuin

Een goedkope stalen deur van Metalworxx kan ook worden benut als scheiding tussen huis en tuin. Met schuifdeuren zorg je ervoor dat je maximaal van de buitenlucht kunt genieten. Et al het voordeel van een stalen deur op maat van Metalworxx zorg je voor een adembenemende ervaring tijdens de zomer!

Betaalbare stalen binnendeuren een trend van nu

Stalen binnendeuren zijn de nieuwe trend op woongebied. Echter, de stalen deuren voor binnen zijn meer dan een woontrend. Met onze stalen binnendeuren op maat heb je profijt van nog veel meer voordelen dan enkel het hebben van een mooie deur! Daarover hieronde meer!

Energie besparen met stalen deur

Het mooie van stalen deuren is dat ze een hoop licht binnenlaten. Dit betekent dat je met stalen deuren makkelijker kunt besparen. De besparingen hangen uiteraard wel af van het weer, maar over het algemeen zijn alle stalen deuren goed voor de portemonnee! Je houd er op de lange termijn meer aan over dan dat je er aan uitgeeft.

Onze deuren, passend bij ieder interieur

Het maakt niet uit welke stalen deur je kiest, een stalen deur op maat past namelijk goed in iedere inrichting. Maatwerk heeft zo zijn voordelen. Je weet zeker dat die stalen deur goed gaat passen in jouw interieur. Onze deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en vullen niet enkel het ontbrekende aan, ze bieden meerwaarde, je krijgt altijd meer dan je verwacht!

Stalen binnendeur, authentiek

Het maakt niets uit of je nu kijkt naar 1935 of naar 2021, staal is nooit weg te denken geweest uit het interieur. Kijk bijvoorbeeld naar de oude fabrieken met een stalen kozijn en stalen deuren. De klassieke stalen deuren zijn tijdloos gebleken. Echter, vandaag de dag zitten ze in een moderner jasje, ze zijn nu dus ook nog eens duurzaam!

Onderhoudsarme deuren

Je zou het wellicht denken, maar stalen deuren hebben geen speciale behandeling nodig. Dit komt wellicht omdat stalen deuren zo mooi en geavanceerd zijn, maar met stalen deuren hoeft er maar weinig te gebeuren aan onderhoud.

Kindvriendelijk – Stalen deuren

Stalen deuren zijn kindvriendelijk. Wanneer je een woning hebt met spelen de kinderen dan is het met stalen deuren nooit een probleem. Zowel het glas als het frame van de stalen deur van MetalWorxx zijn dusdanig sterk dat ze bijna niet te breken zijn, ze kunnen dus prima tegen een stootje. Dat is wel een prettig idee.

Stalen kozijn

Al een hele lange tijd is ook het stalen kozijn erg populair. Een stalen kozijn is er voor ieder interieur geschikt en deze hebben ook een hoop voordelen.

Perfect bij stalen deuren

Stalen kozijnen zijn de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een stalen binnendeur. Een stalen kozijn in combinatie met een stalen binnendeur kan het interieur doen opbloeien.

Op maat, stalen kozijnen

Bij ons worden ook dit soort producten geleverd op maat, stalen kozijnen met iedere willekeurige afmeting pasen uiteraard uit zomaar in ieder huis. Daarom levert MediaWorxxx ook hier dus maatwerk, zodat alle mogelijkheden voor jou openliggen. De producten van MetalWorxx stellen nooit teleur en voegen een nieuwe ervering toe aan iedere woning.

Stalen kozijnen zijn sterk

Geen enkel materiaal is sterker dan staal. Het voordeel van stalen kozijnen is dat ze ongekend sterk zijn. Ze kunnen grote maten en oppervlaktes dtagen.

Grote ramen

Tegenwoordig zie je in woningen dat er steeds meer grote ramen geplaatst worden. Stalen kozijnen zijn zo sterk dat ze dit gewicht zonder moeite aankunnen. Daarnaast zijn stalen kozijnen makkelijk te monteren en zijn ze geplaatst voor je het weet.

Stalen deur is een echte blikvanger

Stalen deuren zijn in iedere woning de ‘eyecatcher’. Het maakt niet uit of je nu in een standaard rijtjeshuis woont of in een groter huis.

Stalen deuren zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Je kunt er niet omheen. Metaal in het interieur wordt de nieuwe standaard. Het maakt een huis monderner, duurzamer en beter.

Een stalen deur heeft veel te bieden

Staal biedt een hoop voordelen tegen een relatief lage prijs. De panelen voor een stalen deur zijn in eerste instantie een redelijke investering, maar je zit altijd goed! Je gaat dat geld gegarandeerd terugverdienen. Je voorziet je woning namelijk van deuren die nog tientallen jaren meegaan, dit betekent dat je de komende tijd geen nieuwe deur meer hoeft te kopen.

Besparen op elektra?

De woonkamer, de keuken of de serra zal direct een stuk groter lijken door het extra licht dat door de stalen deur heen valt.

Daarmee kun je dus besparen op elektriciteit. Dit is echter afhankelijk van het weer, maar in de meeste gevallen blijven de lampen een stuk langer uit, en het is een stuk gezelliger in huis, vooral tijdens de zomer!

Statement piece

Een grote woontrend van de laatste jaren is ‘statement piece’. Een stalen deur is een fantastische manier om jouw smaak te tonen aan iedereen in die bij jou over de vloer komt. Op deze manier laat je het pronkstuk van jouw interieur er echt uitspringen en opvallen tussen de rest van het interieur. Wat dit echt vereist is het strategisch plaatsen.

Stalen deuren zijn goed te combineren met modern

Deze trend kan heel goed worden gecombineerd met stalen deuren. Stalen deuren geven de woning namelijk een strakke en moderne look, maar het voegt ook echt iets toe aan de ruimte. Wanneer je in diezelfde ruimte dan ‘statement in piece’ toegepast dan zal de combinatie tussen de twee trends je verbluffen.

Wanneer je nog aan het nadenken bent over hoe je jouw interieur gaat opleuken na de aanschaf van een stalen deur, dan is dit zeker een woontrend om te overwegen. Zeker omdat hier niet eens veel voor nodig is.

Daarnaast laat je het pronkstuk dat je graag wilt dat opvalt met deze techniek nog beter opvallen.

De juiste oplossing voor jou!

Voor ons is geen klus te moeilijk. Wij leveren deuren en kozijnen van staal op maat gemaakt. Het voordeel van alles op maat gemaakt ten opzichte van standaard service voor iedereen is dat we voor jou altijd de juiste oplossing hebben. Wanneer je de pracht van de stalen deur eens in het echt wilt zie, kom dan eens langs in onze showroom! In onze showroom kun je alle verschillende mogelijkheden vergelijken en direct in het echt aanschouwen. Dan kun je direct zien hoe de maat die jij  in gedachten had er nu echt uitziet en of dit ontwerp ook daadwerkelijk bij jou past.

Offerte voor stalen deuren?

Dit hoeft geen weken of maanden te duren, je kunt bij ons een offerte aanvragen voor stalen deuren die je binnen twee werkdagen ontvangt. De offerte is specifiek op het gebied van ontwerp. Jouw stalen deuren zijn geleverd voordat je het weet. Benieuwd naar onze werkwijze?

Metalworxx maakt veel mogelijk

Staal geeft de look thuis een enorme boost, en dat niet alleen, je hebt er dus ook nog een hoop andere voordelen van. Wij maken alles mogelijk. En jij krijgt stalen deuren naar wens en wellicht eigen ontwerp. Wanneer je langskomt in onze showroom dan kunnen we je ook helpen met verschillende vragen die je nog hebt. Middels een rondje door de showroom kom je er direct achter dat je stalen deuren (of loftdeur) moet hebben bij jou thuis!

 • Wat is de levertijd van een stalen deur?

  Een stalen deur uit de collectie FAST DEAL kan binnen twee werkweken geleverd worden. De stalen deuren op maat of stalen puien op maat hebben een levertijd van ca. 8 werkweken na goedkeuring van de tekening en ontvangst van de aanbetaling. De stalen deur kan binnen Nederland op een adres naar keuze geleverd worden.

 • Wordt de stalen deur met stalen kozijn geleverd?

  Bij een stalen draaideur zit een stalen kozijn. Er is dus geen geen houten kozijn of een ander kozijn nodig. Het stalen kozijn met stalen deur kan direct in de sparing geplaatst worden. Een stalen taatsdeur heeft geen kozijn nodig, dus ook geen houten kozijn. Het taatssysteem wordt bevestigd in de vloer en het plafond. Bij de stalen schuifdeur is ook geen kozijn benodigd. Het schuifsysteem kan aan de wand of het plafond gemonteerd worden.

 • Wordt de stalen deur met glas geleverd?

  Ja, de stalen deur wordt met glas geleverd door MetalWorxx, direct klaar om te plaatsen. Dus het is niet nodig om een glaszetter apart het glas te laten zetten. Dat maakt het monteren van de stalen deur wel zo makkelijk. De stalen deur met glas is standaard voorzien van 3.3.1 veiligheidsglas.

 • Kan een stalen deur in een houten kozijn?

  De stalen deuren met glas van MetalWorxx worden met een slank stalen kozijn geleverd. Het stalen kozijn kan eenvoudig in een houten kozijn geplaatst worden. Wij maken de stalen deur en kozijn op maat van het bestaande houten kozijn. Vervolgens kan de het stalen kozijn in het houten kozijn geschroefd worden en de stalen deur erin gehangen worden.

 • Hoe moet ik de stalen deur inmeten?

  Voor het inmeten van een kozijn zijn er in totaal zes afmetingen nodig. De sparing waarin het stalen kozijn of de stalen deur komt moet zowel horizontaal als verticaal op drie plekken ingemeten worden. Horizontaal meet je van links naar rechts de afmeting onderin, in het midden en bovenin. Verticaal meet je van boven naar beneden de afmeting links, in het midden en rechts.

 • Kan ik de stalen deur zelf monteren?

  De stalen binnendeuren van MetalWorxx zijn ontwikkeld om eenvoudig zelf te kunnen monteren als professional of doe-het-zelver. Voor de montage van de stalen deur is een haakse en waterpas afgewerkte sparing nodig. Met voldoende ruimte voor het bevestigen van de schroeven. Bij montage van een stalen taatsdeur dient er vooraf gecontroleerd te worden of er in de vloer geschroefd kan worden i.v.m. eventuele vloerverwarming. Ook wij kunnen trouwens stalen deuren en kozijnen monteren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Wat kost een stalen deur?

  Staaldeuren zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals bijvoorbeeld taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Wil je een goedkope stalen deur? Ga dan voor de standaard stalen binnendeur FAST DEAL van € 1331,- incl. btw van MetalWorxx. Wil je een stalen pui of stalen deur op maat? Vraag dan een offerte op maat aan met het online offerteformulier.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen