Industriele schuifdeur

WIl je een industriële schuifdeur op maat laten maken. Dat is best een logische keuze, want de laatste paar jaar zien we een nieuwe trend ontstaan. Steeds meer particulieren kiezen voor industriële schuifdeuren in hun woning.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie
Stalen schuifdeur zwart in industrieel design met brickwall

Industriele schuifdeur in je woning?

Het maakt niet uit welke stijl je ook hebt, een industriële schuifdeur is altijd een goede keuze. Deze deur past in alle verschillende woonstijlen. Je kunt hem in de badkamer, de woonkamer of in de studeerkamer of het thuiskantoor monteren.

Waarom een industriele schuifdeur?

Velen wagen zich aan een industrieel interieur, want een industrieel interieur is vandaag de dag helemaal de trend.

Echter, ze zijn niet alleen trendy, maar ook heel erg praktisch. Alle industriële schuifdeuren zijn namelijk geschikt voor kleine ruimtes. Ze hebben namelijk geen ruimte nodig om open te kunnen, zoals bij een schuifdeur of taatsdeur wel het geval is. Ook wanneer je een kleinere woning hebt kun je dus kiezen voor een industriële schuifdeur.

Wat maakt een schuifdeur industrieel?

Wat maakt het nu dat een schuifdeur een industriële sfeer afgeeft? Een industriële schuifdeur kenmerkt zich vooral door veel glazen elementen en enkele accenten van zwart. Ook kun je soms kiezen voor elementen van hout of houtlook. Echter, het industriële kenmerkt zich vooral door glazen elementen en accenten van zwart.

Industriele schuifdeur op maat bestellen

Bij ons kun je jouw industriële schuifdeur compleet op maat samenstellen. Bekijk onze verschillende opties tijdens het samenstellen van de offerte.

Helemaal zelf samenstellen

Via onze website stel je eenvoudig jouw industriële schuifdeur helemaal samen, en binnen twee werkdagen ontvang jij een offerte op maat! Dan weet je precies hoeveel industriële deuren voor jouw huis gaan kosten.

Kies voor industriele schuifdeuren, door jou samengesteld tegen een aantrekkelijke prijs. Dat zorgt ervoor dat je direct de toon zet voor iedere ruimte!

Industriele schuifdeur en glas

Een industriële schuifdeur met extra glas heeft veel verschillende voordelen. Wij nemen deze graag even met je door, zodat jij een goede keuze maakt uit alle verschillende mogelijkheden met een industriële schuifdeur.

Nu extra veilig

Sommigen hebben de veronderstelling dat deuren met glas uit ons assortiment niet veilig zijn. Niets is minder waar. Een schuifdeur voor een industrieel interieur bij MetalWorxx is voorzien van veiligheidsglas. Met gehard veiligheidsglas zijn onze producten dus wel degelijk veilig. De kans dat het glas breekt bij andere schuifdeursystemen is redelijk aanwezig, bij onze schuifdeuren heb je dat probleem echter niet.

Onderhoudsarm

Een industriële schuifdeur met veel glas zijn onderhoudsarm. Je hoeft ze bijna niet schoon te maken. Je hebt er weinig omkijken naar. Je moet er af en toe met een doekje en wat schoonmaakmiddel overheen, maar dat is het dan ook.

Stalen taatsdeuren als ensuite deuren in industrieel interieur

Waarom industriele schuifdeuren van MetalWorxx?

Waarom kies je voor een deur van MetalWorxx? 

Zelf samenstellen

Het voordeel dat je jouw deuren helemaal zelf kunt samenstellen is dat je zelf de juiste uitstraling kunt creëren. Jij weet het beste wat te kiezen voor een bepaalde ruimte. Dat je jouw deur helemaal zelf kunt samenstellen zorgt voor een heel mooie sfeer wanneer die stalen deur geplaatst is.

Een oplossing voor iedereen

Zoek op onze website naar het beste binnen jouw inrichting en budget past. Wij hebben schuifdeursystemen binnen ons assortiment voor iedereen.

Simpele montage

Door het minialitsche design is de montage van een industriële schuifdeur ook relatief simpel. De montage gebeurt sneller dan bij andere schuifdeuren, is veiliger en je hebt er langer plezier van!

Je hebt zelfs nog de keuze om de montage van de systemen direct door ons te laten doen.

Maatwerk

Wij bij MetalWorxx leveren maatwerk, dat betekent dat we meedenken met iedereen die producten bij ons komt bestellen. Zo leveren we ook de beste resultaten.

Vragen of opmerkingen?

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op! Dan denken wij met je mee richting een passende oplossing

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen