Stalen binnendeuren

MetalWorxx biedt als een van de weinige in Nederland betaalbare stalen binnendeuren die je helemaal zelf kunt samenstellen. Jouw stalen binnendeur wordt betaalbaar gemaakt door vakmensen die 100% weten wat ze doen.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Staal maakt dromen waar

WIj verkopen geen deuren, maar realiseren wensen die velen al lang hebben voor hun interieur. Je zult versteld staan van wat stalen deuren voor je interieur kunnen doen. Alles is mogelijk met onze stalen deuren. Stompe deur? Stalen deur van dik staal? Schuifdeur? Taatsdeur? Het kan allemaal.

Jarenlange ervaring en passie

Door bakken met ervaring en passie voor stalen deuren kunnen wij je ook praktische tips geven die ervoor zorgen dat je kiest voor de juiste stalen binnendeur. Onze stalen deuren zijn volledig samen te stellen en te plaatsen in ieder type woning. Zorg voor extra stijl in je woning met een van de stalen deuren van MetalWorxx!

De voordelen van een stalen deur

Wij zetten de voordelen van een stalen deur van MetalWorxx graag voor je op een rijtje.

  • Meer ruimtelijkheid door grote hoeveelheden glas
  • Meer veiligheid door 3.3.1 veiligheidsglas
  • Een stalen deur gaat decennia lang mee
  • Een stalen deur is bij ons 100% op maat gemaakt en naar wens samen te stellen
  • Een stalen binnendeur kan tegen een stootje en is in principe slijtvast

Wat het niet is? Onze stalen deuren zijn niet geschikt om als stalen buitendeuren te gebruiken. Wij zijn specialist in unieke producten voor binnen in je woning!

Stalen deuren aanschaffen – dit moet je weten

Wanneer je op zoek gaat naar stalen deuren, dan zou het kunnen zijn dat je simpelweg op zoek bent naar een nieuwe stalen binnen of stalen buitendeuren, of je bent je pand aan het renoveren en je wilt het gehele pand een nieuwe look geven.

In ieder geval, jouw eigen stalen deur kan worden gebruikt om je pand met ieder type deur naar een heel ander niveau te tillen. MetalWorxx helpt je maar al te graag met het verwezenlijken van iedere droom voor je interieur door de kracht van maatwerk deuren maximaal te benutten!

Stalen deur: Het vervangen van een bestaande deur

Wil je jouw pand verfrissen en ben je aan het renoveren? Dan wil je van die standaard deuren af. Dan ben je bij MetalWorxx aan het juiste adres. Wij bieden een deur die bij jouw wensen past, stalen deuren op maat betekent ook dat je de afmetingen geheel naar wens kunt samenstellen, ook in de afmetingen.

Maten opmeten

Neem een rolmaat of centimeter en meet de maten op van je deurpost. Meet de afstand van de uiterste punten van het kozijn min 2 centimeter. Nu heb je de juiste uitsparingsmaten, hiermee kun je de stalen deuren naar wens samenstellen.

Verwijderen van het kozijn

Bij deuren van echt stalen komen ook stalen kozijnen kijken. Als je stalen binnendeuren wilt worden deze geleverd inclusief kozijn en dat betekent dat je bestaand kozijn plaats moet maken. Daarnaast is het zaak om voor montage de opening die achtergelaten wordt zo goed mogelijk af te werken.

Stalen deur: Renovatie en / of nieuwbouw

Heb je een nieuwe woning gekocht? Ben je van plan deze onder handen te gaan nemen? Wij kunnen je helpen met het realiseren van een droominterieur. Al jaren helpen wij klanten om hun interieurwensen te realiseren, en boven verwachting! Je kunt bij ons deuren bestellen in standaard maten of in eigen maten.

Kozijnen en deuren aanwezig

Geen probleem, montage van stalen deuren is uiteraard nog mogelijk wanneer kozijnen en deuren al aanwezig zijn. Het is dan zaak om de oude deur en het oude kozijn te vervangen en de opening naar eigen wensen af te werken zodat de stalen deuren op maat gewoon geplaatst kunnen worden. Alle stalen deuren van MetalWorxx passen in iedere woning als ze op de juiste manier worden samengesteld!

Open deurposten

Het zou zomaar kunnen zijn dat de woning compleet kaal wordt opgeleverd en dat er dus nog geen kozijnen of binnendeuren aanwezig zijn. Dan kun je helemaal zelf bepalen welk soort deur je het liefste wilt. Als je niet weet welk soort binnendeur er bij jou past dan kun je ons natuurlijk altijd om advies vragen.

In de meeste nieuwbouwhuizen die kaal worden opgeleverd geldt de maat 93 x 231.5. Meet dit echter wel even van tevoren op om zeker te zijn van je zaak!

Opening kan nog op maat gemaakt worden

Soms  is het in een nieuwbouwwoning zo dat je zelf op een gegeven moment aan kunt geven welke maten je wilt voor de deurposten. Ook kan het voorkomen dat je een deurpost wilt verhogen of verbreden door een aannemer. Als de posten nog op maat gemaakt moeten of kunnen worden dan heb je uiteraard de meeste vrijheid.

Welke stalen binnendeuren heeft MetalWorxx te bieden?

Deuren van echt staal, daar droomt iedereen toch van? Bij MetalWorxx kun je een stalen binnendeur samenstellen in de eigenlijk elke RAL kleur met de gewenste opties. Wij hebben stalen deuren waar veel glas is verwerkt zit waardoor deuren met een stalen frame een open karakter krijgen. Daarnaast is er nog te kiezen voor aanvullende opties zoals een soft close systeem of een poedercoating. Onze stalen deuren op maat zijn de volgende:

Stalen binnendeur: Stalen taatsdeur

Wat is een stalen taatsdeur nu precies en waarom kiezen mensen voor deze soort? De stalen taatsdeuren zijn een van de meest populaire opties die wij aanbieden. Hier zit namelijk een scharnier in dat ervoor zorgt dat de deur aan beide kanten geopend kan worden.

Het taatsscharnier zit verborgen in het frame van de deur. Dit helpt niet alleen bij optimaal gebruik, het zorgt er ook voor dat de deur slanker oogt, wat helpt bij het aanzicht. Een ander voordeel is dat er vaak een softclose systeem in het scharnier verwerkt kan worden. Dit betekent dat je nooit last zult hebben van hard dichtslaande deuren.

Stalen schuifdeuren

Het grote voordeel van stalen schuifdeuren is dat deze een stuk minder ruimte innemen. Ze nemen enkel ruimte in bij de deuropening. Door de afwezigheid van het kozijn zit bij deze producten het scharnier in het frame. Dit vereist een ander soort afwerking voor de deur. De deur is te krijgen in vlakverdeling en de gewenste RAL kleur.

De bestaat uit twee panelen en scharnieren dus dus over een railsysteem heen bewegen. Het monteren van deze deur is anders de andere opties. Deze rail wordt meestal aan de bovenkant gemonteerd, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk dit over de vloer te doen. Dit is een stijlvolle optie die een mooie toevoeging is aan het interieur.

Deze optie is ideaal voor woningen die kleiner zijn, maar waar je middels stalen binnendeuren ruimtelijkheid wilt toevoegen!

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnier deur wordt geplaatst inclusief kozijn en scharnieren en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Aan het kozijn kan een tochtstrip bevestigd worden voor betere afsluiting. Dit type deur kan worden geleverd in een uitvoering die naar links of rechts draait.

Het is een concept dat vrij voor zich spreekt, het is een deur die naar één kant scharniert. En het is afhankelijk van jouw woning en situatie welke soort er geplaatst moet worden. Deze stalen binnendeuren verschillen dus van de stalen taatsdeuren omdat deze naar twee kanten kunnen draaien.

Stalen binnendeuren koop je bij MetalWorxx

Stalen binnendeuren koop je natuurlijk bij MetalWorxx, jouw stalen deur volledig op maat gemaakt door vakmensen die alle zijden van het vak onder de knie hebben. Onze stalen binnendeuren zijn echt 100% maatwerk.

Middels onze vrijblijvende offerte heb je keuze uit een groot assortiment met talloze opties die jou in staat stellen om de deur in de juiste afmeting en met de juiste afwerking te bestellen, alle producten van MetalWorxx zijn uniek.

Deuren vooraf bekijken?

Wil ons maatwerk wel eens in het echt zien, met eigen ogen onze stalen binnendeuren aanschouwen? Dat kan. Je kunt een afspraak maken in de showroom. Hier kun je onze deuren in het echt zien, wellicht kunnen we direct met elkaar in gesprek om te bekijken welke deur van staal er het beste past in jouw woning.

Aanschouw het ruimtelijk effect in het echt!

In onze showroom kun je ook direct zien wat stalen deuren doen voor lichtinval. De grote hoeveelheid glas die verwerkt zitten in onze mooie deuren maakt dat er eigenlijk een heel groot raam in verwerkt zit. Deze realiseert beduidend betere lichtinval dan iedere andere mogelijkheid voor het interieur. Meer lichtinval zorgt voor ruimtelijkheid en het is ook nog eens gezond!

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen