fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

MetalWorxx biedt de beste stalen deuren in Nederland. De laatste jaren is Nederland helemaal gek van stalen deuren op maat. En dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander!
Onze stalen deuren bieden superieure waarde binnen ieder interieur. Naast dat wij stalen buitendeuren leveren, leveren wij ook betaalbare stalen binnendeuren.
Wat je wensen ook zijn, je zit bij ons altijd goed.

TYPE STALEN BINNENDEUR
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

TYPE STALEN DEUR
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.385,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.775,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €725,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Stalen deuren met passie gemaakt

Stalen deuren op maat zijn voor ons betaalbaar vakwerk. Wij hebben een team van vakbekwame mensen met passie voor hun werk. Wij verkopen niet alleen deuren, wij creëren een echt pronkstuk voor ieder interieur.  Jij kunt ze naar wens samenstellen, en wij zorgen dat de deuren automatisch bij je wensen passen.

Je kunt kiezen uit diverse stalen binnendeuren. Je kunt kiezen uit stalen schuifdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen taatsdeuren, een stompe deur, en ga zo maar door. Naast het type deur kun je ook nog kiezen voor eventuele extra’s om alles compleet te maken.

Ga je voor een matte finish? Een softclose systeem? Dun of dik staal? Wij bieden alle mogelijkheden om te zorgen dat deur bij je wensen past.

Stalen deur: Wat je moet weten

Wat moet je weten bij de aanschaf van een stalen binnendeur? Het kan best zijn dat je je huidige woning een nieuwe look wilt geven of gaat renoveren. Het kan ook zijn dat je een nieuwe woning hebt gekocht en je interieur een strakke look wilt geven.

In alle gevallen toepasbaar

Onze stalen deuren kun je in alle gevallen gebruiken. Zo til je jouw interieur in één keer naar een heel ander niveau! Wij helpen je graag bij het verwezenlijken droominterieur. Onze stalen deuren kunnen dat doen. Stalen deuren creëren meer lichtinval en daarmee zorgt het voor meer ruimtelijkheid in huis. Meer lichtinval is niet alleen goed voor de ruimtelijkheid, het is ook nog eens gezond!

Daarnaast zijn er veel verschillende typen waar je uit kunt kiezen. Je kunt bij ons kiezen voor een taatsdeur, schuifdeur, stompe deur of een draaideur. Onze producten hebben allen hun eigen sterke punten. Zo kan een taatsdeur bijvoorbeeld aan twee kanten opengeslagen worden. Een schuifdeur is dan weer handiger in kleine ruimtes en staat voor minimalisme, en een draaideur is voor zij die houden van het klassieke principe.

Stalen binnendeuren: Bestaande deur vervangen

Wil je je huidige woning renoveren en het interieur naar eigen wensen verfrissen met nieuwe binnendeuren? De standaard maten binnendeuren in verschillende ontwerpen die wij bieden kun je perfect gebruiken om een huidige deur te vervangen. Hierbij een aantal dingen die je moet doen en weten voor je een stalen deur aanschaft.

Stalen deuren: Opnemen van de maat

Neem een centimeter of een rolmaat, meet de deurpost op die je wilt vervangen voor een stalen binnendeur naar eigen ontwerp.Het is dan zaak om de afstand van de uiterste punten van het kozijn te meten en hier twee centimeter vanaf te trekken.

Nu heb je de juiste uitsparingsmaat waarin je alle stalen deuren kun bestellen.

Werkzaamheden voordat je de deur plaatst

Wanneer je een bestaande deur gaat vervangen dan zullen er bepaalde werkzaamheden moeten worden verricht.  Zo zul je het bestaande kozijn moeten vervangen voor een stalen kozijn. Het maakt niet uit welk type deur je kiest. Hier komen we later op terug.

Montage

Montage van de deur is iets waar je rekening mee moet houden. Onze deuren worden niet geleverd inclusief montage, maar de deur kan door ons geplaatst worden. De montagekosten kunnen voor je berekend worden wanneer je contact met ons opneemt.

Stalen deuren plaatsen in bestaand kozijn?

Kunnen stalen deuren ook in een bestaand kozijn? Nee, het antwoord hierop is helaas nee. Een huidig kozijn kan als het niet van staal is de stalen deur niet dragen.

Het maakt niet uit of je nu een taatsdeur, schuifdeur, of scharnierdeur hebt gekozen.

Stalen binnendeur moet in een stalen kozijn

Een aluminum kozijn (na staal de sterkste optie) kan het gewicht van een stalen deur niet dragen. Dat is zowel slecht voor de stalen binnendeuren omdat deze minder lang meegaan, en het is zonde van een aluminium kozijn dat je eventueel nog kunt verkopen of gebruiken voor andere doeleinden.

Stalen schuifdeuren: Een prima optie voor kleine ruimtes

Stalen schuifdeuren zijn een prima optie voor wanneer je een kleinere ruimte hebt. Je kunt bij een kleine opening een enkelzijdige schuifdeur kiezen, en anders kun je kiezen voor een dubbele (één of twee panelen). MetalWorx levert maatwerk.

Dus het kan helemaal zoals jij het hebben wilt.

Geen last van een openslaande beweging

Een schuifdeur zorgt ervoor dat de deur naar de zijkant schuift in plaats van naar één kant openslaat. Dit zorgt voor een ruimtelijker gevoel en je hoeft geen rekening te houden met openslaande stalen binnendeuren.

Je kunt gewoon alles precies zo plaatsen als je wilt, omdat alleen de opening van belang is.

Stalen tussendeuren: Nieuwbouw en / of renovatie

Heb je een nieuwe woning gekocht? Gefeliciteerd! Ben je van plan om je nieuwe onderkomen een flink onder handen te nemen? wij helpen je graag met onze stalen binnendeuren. Ze kunnen gemakkelijk in allerlei situaties worden geplaatst. Hierbij een aantal voorkeuren.

Deuropening nog laten maken

Wanneer je een nieuwe woning aankoopt dan kan het ook zijn dat je zelf nog kunt aangeven welke maat de deurposten moeten krijgen. Dat geeft je een hoop mogelijkheden als het gaat om afwerking en verschillende modellen deuren.

Wij kunnen je adviseren

Als dit het geval is dan kunnen wij je je ook adviseren welke mogelijkheden binnen ons assortiment passen bij jouw eisen. Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Deurposten nog open

Het kan ook voorkomen dat de woning compleet kaal wordt geleverd en dat de kozijnen en deuren niet aanwezig zijn. Dan bestaat er een aanzienlijke kans dat je afmetingen 93 x 231.5 nodig hebt voor je opening.

Zo ga je te werk met de deurposten nog open

Je gaat als volgt te werk: Je meet de afstand aan de binnenkant van de deuropening op 3 plaatsen en je kiest de juiste maat voor je binnendeur. Mocht je nog vragen hebben over de afmeting dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Kozijnen en deuren al aanwezig

Wanneer je een woning hebt die al van kozijnen is voorzien dan komt het opmeten en plaatsen van de deuren overeen met hoe we het in het begin hebben uitgelegd. Kies de juiste maat en stel je zeker van het feit dat je het kozijn goed verwijdert en dat je dit afgewerkt.

Grote hoeveelheden glas

Wij kunnen een stalen binnendeuren precies leveren zoals jij het wilt. In de gewenste RAL kleur, met de gewenste afwerking. Waar en stalen deur van MetalWorx echter om bekend staat is de grote hoeveelheden glas.

Het verbinden van het interieur met een stalen deur

Dit zorgt voor een open gevoel en door de ramen in je deur wordt het interieur mooi met elkaar verbonden. Dit effect komt helemaal goed tot zijn recht wanneer het plafond en de vloer van ruimte tot ruimte gelijk lopen.

Welk glas wordt er voor een deur bij MetalWorx gebruikt?

Bij een stalen deur van MetalWorx wordt 3.3.1 veiligheidsglas geleverd. Dit is glas dat tegen een stootje kan.

Dit betekent dat je deur lang meegaat, en daarnaast is het ook fijn dat wanneer je om wat voor reden dan ook eens tegen de deur aanstoot, je weet dat de deur niet kapot gaat. Het is vooral fijn als je hierop kunt vertrouwen wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt die nog wel eens in het huis rondrennen.

Back To Top