Luxe Vouwdeuren

Stalen vouwdeuren van MetalWorxx onderscheiden zich uitzonderlijk op het gebied van kwaliteit. Ze worden op maat gemaakt door onze eigen specialisten in onze eigen fabriek. In tegenstelling tot veel andere online aanbieders hebben wij onze eigen ploeg experts. Stalen vouwdeuren, ook wel stalen harmonica deur genoemd, koop je daarom natuurlijk bij MetalWorxx!

Stalen vouwdeuren met glas

Stalen deuren: Hele proces in eigen beheer

Wij van MetalWorxx hebben ons hele proces in eigen beheer. Dat betekent dat de kwaliteit volledig gewaarborgd blijft en je altijd het juiste product krijgt tegen de juiste prijs. Verder leveren wij de deuren volledig op maat, wat dus betekent dat je altijd 100% de stalen vouwdeuren krijgt die jij voor ogen hebt.

Er zijn diverse opties beschikbaar op het gebied van deurbeslag, soorten en de kleur van het glas. Daarnaast is ook het design in diverse ontwerpen leverbaar, een design dat geheel past bij jouw interieur. Staal past zich tevens aan het interieur aan. Dus wanneer je later veranderingen in het interieur aanbrengt dan adapteert staal zich gewoon in dat nieuwe interieur. Of je nu de overgang maakt van huiselijk naar klassiek, of van klassiek naar industrieel, je hoeft je geen zorgen te maken dat staal niet meer goed past.

Een Moderne vouwdeur is Geschikt voor binnen en buiten

Een metalen harmonicadeur is geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij maken onze panelen van echt staal en voorzien deze van een poedercoating. We verzorgen alles wat komt kijken bij een afwerking die strak en van hoge kwaliteit is. Stalen profielen zijn onwijs sterk. Het is dan ook het enige materiaal dat kwalitatief voldoet aan je wensen om ranke en slanke vouwdeuren voor zowel binnen als buiten te gebruiken.

Staal is een modern, strak en tijdloos materiaal. Het is een voor de hand liggend materiaal om vouwdeuren en stalen wanden te combineren in een modern en strak interieur. De populairste kleuren voor stalen vouwdeuren zijn zwart en grijs. Stalen vouwdeuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd met binnenwanden.

Ook handig: Stalen vouwwanden

Naast de stalen vouwdeur behoort de stalen vouwwand ook tot populaire producten als het om staal gaat. Vouwwanden zijn erg handig wanneer je een ruimte in tweeën wilt splitsen. Je creëert een natuurlijke scheiding, maar kunt deze ook opheffen als dat praktischer is. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan het daadwerkelijk laten plaatsen van een wand.

Stalen deuren: Grote hoeveelheden glas

Een deur van metaal van MetalWorxx komt altijd met grote hoeveelheden glas. Het voordeel daarvan is een ruimtelijk effect. Al helemaal wanneer de vloer ook goed weerkaatst. Een stalen deur met grote hoeveelheden glas een mooie optie om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Deze lichtinval zorgt niet alleen voor een betere sfeer, maar ook voor een beter humeur en betere productiviteit! Het is bewezen dat in dit opzicht meer lichtinval bevorderlijk werkt. Het is ook een van de redenen dat stalen deuren zo populair zijn vandaag de dag. Je interieur gaat er in vele opzichten in één keer een stuk op vooruit!

Veiligheid komt op plek 1

Een deur van MetalWorxx heeft 3.3.1 veiligheidsglas. Dat betekent dat het glas in deze deur zo goed als niet stuk kan. Dit is handig omdat je dan zeker weet dat wanneer je eens per ongeluk tegen de deur aan mag stoten, je niet het risico loopt de deur te beschadigen of erger. Dat is uiteraard ook een fijne gedachte wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Daarnaast zijn er ook verschillende opties op het gebied van kleur en het afwerken van het glas.

Benieuwd geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

MetalWorxx regelt een stalen deur van top tot teen. Van het fabriceren tot de montage en de afwerking. Wanneer je benieuwd bent geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen, dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze offerte is specifiek. Dat betekent dat je genoeg keuze hebt, en je daardoor altijd een zo persoonlijk mogelijke stalen vouwdeur samen kunt stellen.

Vragen? De specialist staat paraat!

Heb je vragen of opmerkingen? Je specialist staat paraat. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Wij beantwoorden met alle liefde de vragen die je voor ons hebt. Daarnaast kunnen we je ook helpen met het kiezen van een design als je er nog niet helemaal uit bent.

Onze specialisten zitten al jaren in het vak en weten exact wat in welke situatie past. Ook kunnen wij u helpen met uw budget. Het voordeel van een deur van MetalWorxx is dat de deuren 100% op maat worden gemaakt, en er dus voor ieder soort budget een passende oplossing te vinden is.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

Vraag een offerte aan

Je kunt je harmonicadeurvolledig naar wens zelf samenstellen. Neem contact op om een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen