fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Een stalen pui zie je steeds vaker. In steeds meer interieurs, in openbare gebouwen, het maakt niet uit.
Stalen deuren zijn helemaal van deze tijd, en dat komt omdat ze tijdloos zijn!

MetalWorxx levert jouw stalen pui in het formaat en met het profiel dat jij wilt. Onze producten zijn 100% maatwerk.

TYPE SCHUIFDEUREN
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Stalen pui MetalWorxx

Dankzij de vorm van onze stalen puien zorgen wij voor ieder project weer voor resultaat. MetalWorxx creëert projecten met uitstraling en fascinerende afwerking. De profielen van het kozijn en het deurframe hebben een 20 x 40 millimeter afmeting.

Onze stalen puien worden daarnaast gemonteerd met veiligheidsglas voor extra stevigheid om te zorgen dat de deur tegen een stootje kan!
Stalen puien bij MetalWorxx voorzien we van staalprofielen van 1.8mm dik.

Stalen deuren, praktisch veel voordelen

Een stalen pui geeft praktisch veel voordelen. Die lichten we graag even voor je uit.

Stalen pui gaat lang mee

Als er iets is wat we kunnen zeggen over een stalen pui en stalen binnendeuren in het algemeen, is dat het producten zijn die ongelooflijk lang meegaan, vaak decennialang. De prijs ligt wellicht iets hoger dan traditionele deuren, maar je hebt er wel langer profijt van!

Duurzaam

Een stalen pui op maat geproduceerd is duurzaam. Staal is 100% recyclebaar als materiaal, zowel stalen deuren als stalen kozijnen zijn goed voor het milieu.

Meer kwaliteit dan andere materialen

Duidelijk is bij een stalen pui dat stalen deuren, stalen kozijnen en een stalen pui beter zijn dan andere materialen zoals bijvoorbeeld aluminium of hout.

Staal gaat langer mee dan welk materiaal dan ook. Daarnaast is als jouw stalen deur is aangeleverd de montage vrij eenvoudig.

Stalen pui is makkelijk te onderhouden

Ook fijn aan een stalen pui is dat zowel de kozijnen als de pui in zijn geheel makkelijk te onderhouden is. Het enige wat je zo nu en dan hoeft te doen is een doekje en over het glas en de kozijnen te halen.

Ruimtes scheiden en toch ruimtelijkheid

Of je nu een stalen binnenpui of een pui neemt als achterdeur, vanwege de grote hoeveelheid glas verwerkt in de deuren in combinatie met een minimalistisch en strak design zorg je voor een praktische afscheiding tussen ruimtes terwijl je het aspect van de ruimtelijkheid gewoon behoudt. Op dat gebied lever je niets in.

Veiligheid

In de productie van stalen deuren wordt er veel glas verwerkt in puien van staal. Geen zorgen, wij gebruiken 3.3.1 glas. Dit is speciaal veiligheidsglas dat amper kapot te krijgen is. Ook wanneer je kinderen hebt zijn puien van staal ook veilig.

Daarnaast heeft vanwege het mechanisme van onze deuren een fijne en veilige werking. Deuren openen en sluiten was nog nooit zo makkelijk!

Hoe verschilt een stalen pui van andere stalen binnendeuren?

Vaak krijgen wij deze vraag, want hoe verschilt een stalen pui nu van andere stalen binnendeuren zoals bijvoorbeeld een stalen taatsdeur of een stalen schuifdeur?

Het belangrijkste om te weten bij een stalen pui is dat het hier gaat om deurkozijnen die gedeelten van de gevel inneemt. Het is mogelijk om te kiezen voor een stalen binnenpui, of een pui die het interieur met het exterieur verbindt.

Wat is het verschil met een stalen taatsdeur?

Een verschil met andere stalen deuren of stalen binnendeuren is de functie van de deuren. Stalen taatsdeuren bijvoorbeeld kan aan beide kanten worden geopend, deze valt onder de categorie openslaande deuren.

Een schuifdeur wordt soms wel eens verward met een pui, omdat de meesten kiezen voor een stalen schuifpui. Echter, er zitten wel duidelijk verschillen tussen de twee.

Kies voor kwaliteit, kies voor MetalWorxx

Zeg je kwaliteit? Dan zeg je MetalWorxx, wij leveren jouw stalen deur of kozijn zoals jij het wilt. Een enkele deur, dubbele deur, gewenste RAL kleur, poedercoating, particuliere of zakelijke projecten, jij zegt het maar!

Vrijblijvende offerte

Bij ons kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. MetalWorxx levert maatwerk, daarom horen we van jou graag hoe jij jouw stalen deuren graag gerealiseerd wilt zien. Je kunt bij de offerte direct in detail aangeven hoe jouw deur eruit moet komen te zien.
Vraag bij ons op de website direct een offerte aan!

Kom langs!

Heb je vragen of heb je advies nodig? Kom gerust langs in de showroom! Onze experts voorzien je gerust van persoonlijk advies, we kunnen direct met elkaar in gesprek en jij kunt de pracht van puien deuren direct in het echt bekijken!

>>Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top