fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Stalen scharnier deuren met glas voor een scherpe prijs en snel geleverd. De stalen deuren worden met twee werkweken geleverd. We doen daarbij geen concessies in de kwaliteit.

Geen verrassingen

De MetalWorxx // FAST DEAL metalen deur worden gemaakt volgens de meest gevraagde specificaties, die passen bij de huidige interieur trends. Het staal heeft een matte grafiet zwarte afwerking zonder structuur en deuren zijn voorzien van moderne greep met comfortabel magneetslot. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

TYPE DEUREN
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

TYPE SCHUIFDEUREN
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

SCHERPE PRIJS

De meeste van ons willen graag een stalen deur voor een scherpe prijs, zonder concessies te doen in kwaliteit en uitstraling. Dat begrijpen wij. Daarom werken we bij MetalWorxx // FAST DEAL met een standaard programma met scherpe prijzen. Scharnierdeuren en metalen deuren met slank stalen profiel, gelaagd veiligheidsglas 3.3.1, moderne vlakverdeling en matzwarte afwerking. Beschikbaar in een standaard maatvoering.

SNEL GELEVERD

Maatwerk heeft alle voordelen, maar kost ook tijd. Heb je die tijd niet? Kies dan voor een MetalWorxx metalen deuren.

Kwaliteit van Metalworxx

Een stalen draaideur in standaard maat, met de meest gevraagde drie vlakverdeling, een moderne greep en natuurlijk met een slank profiel van echt staal. De stalen deur is met twee werkweken leverbaar. Zodat jouw project tijdig opgeleverd kan worden.

Stalen deuren, de ware blikvanger

Onze stalen deuren zijn ruimtebesparend en de ware eyecatcher in ieder zijn interieur. Wanneer je nog op zoek bent naar een stalen deur voor de woon- of werkruimte dan is MetalWorxx altijd ‘the place to be’.

Goedkope metalen deuren, prachtig modern

Wanneer de metalen deuren open zijn dan vallen ze zo goed als niet op omdat ze in de muur verdwijnen. Nu zijn de twee leefruimtes allebei open. 

Wanneer je de stalen deur weer dicht doet, dan is er een duidelijke scheiding te zien tussen de twee leefruimtes, een prachtige en moderne oplossing.

Een stalen deur, licht en ruimte

Stalen deuren kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om optimaal gebruik te maken van lichtinval en ruimte. 

Schuifdeur grotere ruimte

De schuifdeur opent een muur, zoals net ook al even benoemd, doordat de ‘muur’ van stalen deur aan beide kanten voorzien is van stalen vensters wordt de ruimte lichter en is hij dus ook optisch groter!

Één ruimte met stalen deuren op maat

Onze stalen deuren, zowel de schuifdeur als scharnierdeuren tussen belangrijke leefruimtes zoals bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken kunnen helemaal worden weggewerkt tot in de muren wanneer deze dicht zijn. Dit is tijdens alle speciale gelegenheden zeer handig.

Zo kun je verschillende leefruimtes écht betrekken bij het interieur waardoor alles mooi één groot geheel wordt.

Scheiden van  verdiepingen

Stalen binnendeuren kunnen ook worden gebruikt om verdiepingen van elkaar te scheiden. Ze zorgen voor een duidelijk onderscheid tussen diverse gebieden binnenshuis, maar toch behouden ze dat authentieke gevoel van je woning.

Opening to 90 graden

Scharnierdeuren zijn in alle gevallen tot 90 graden te openen. Vaak is dit enkel anders wanneer ze in een ruimte geplaatst worden die dit niet toelaat.

Enkele stalen binnendeuren

Ook is er natuurlijk nog de enkele binnendeur. DIt is vrijwel de meest opvallende optie onder stalen deuren. Je kunt met een enkele binnendeur een hoop wegen inslaan. 

Dit is een simpele, elegante en stijlvolle oplossing. 

Ga voor de upgrade

Met een deur als deze geef jij jezelf een upgrade. Deze variant met zijn afmetingen past in de meeste huizen erg goed zonder dat hier een hoop grote aanpassingen voor nodig zijn.

Dubbele deur

Wanneer je op zoek bent naar een entree die opvalt met een stalen deur dan is de dubbele deur voor jouw huis een goed idee. Een stalen deur met scharnieren kun je namelijk eenvoudig dubbel plaatsen. Soms zijn hier enkele aanpassingen voor nodig, en soms is er al meer dan genoeg ruimte om stalen deuren dubbel te plaatsen. Met dubbele deuren gaat er een wereld voor je open.

Dubbele deuren maken dat jij je welkom voelt in jouw huis.

Twee ruimtes

Met de metalen scharnierdeur als type deur met een dubbele toepassing kun je twee ruimtes creëren. Wanneer je bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken één open ruimte zijn, maar je wilt toch liever een scheiding, dan kun je op deze manier twee aparte ruimtes creëren, zonder dat hier de open sfeer in de woning bij verloren gaat. 

Dit is een van de typische karakteristieke eigenschappen bij stalen deuren. WIj maken alles mogelijk!

Verschil taatsdeur en scharnierdeur

Onze stalen deuren zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. WIj verkopen echter verschillende soorten stalen deuren, waaronder de taatsdeur. Stalen deuren op maat is allemaal heel erg mooi, maar welke deur moet je nu hebben? In dit artikel hebben we het vooral gehad over scharnierdeuren Tussen de taatsdeur en de scharnierdeur zijn de nodige verschillen. Maar hoe verhouden deze zich nu tot de nog altijd populaire stalen taatsdeur? 

De stalen taatsdeur

Een metalen taatsdeur is voor de liefhebber van minimalisme. Bij een stalen taatsdeur is er sprake van scharnierpunten die zich zowel in de vloer als in het plafond bevinden. Dit zorgt ervoor dat twee ruimtes door kunnen lopen. Daarmee geeft een taatsdeur een hoop mogelijkheden.

Zowel enkel als dubbel

De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen en kan naar beide zijden geopend worden. Een deur die aan beide zijden geopend kan worden geeft een hoop voordelen. Een taatsdeur combineren met zijpanelen behoort ook tot de mogelijkheden. Trek de taatsdeur zachtjes en netjes achter je dicht. Een taatsdeur is geschikt voor vele huizen.

Scharnierdeuren

Een scharnier deur stalen deur opent enkel aan één kant. Deze deur sluit compleet naadloos af in een kozijn of met de andere deur in het geval van het hebben van twee stalen deuren. Scharnierdeuren zijn heel goed voor isolatie van geluid en warmte.

Aan een nieuw kozijn gelast

De scharnieren worden door ons aan een nieuw kozijn gelast, compleet passend bij de stijl van je deuren en interieur. 

Afgewerkt met magneten

Aan het kozijn zal daarna een mooie sluitstrip worden bevestigd, hier kunnen de deuren tegen worden gesloten. Hier kunnen vervolgens magneten in worden bevestigd / geplaatst. Op deze manier sluiten de deuren goed. Dit is een oplossing die voor dit type deur stijlvol en praktisch is.

Combineren met kleur

Het is inmiddels allang bewezen dat staal strak, tijdloos, maar tegelijkertijd ook heel modern is. Dan hebben we al heel snel de neiging om te kiezen voor kleuren als wit, zwart of grijs. Dit zijn vaak hele mooie kleuren waar niet veel mis mee is, maar stalen onze stalen binnendeuren zijn ook heel mooi te combineren met diverse kleuren. Alles is mogelijk met een binnendeur.

Ga voor goud

Een zwarte metalen deur is heel mooi te combineren met goud. Je zou het wellicht niet verwachten, maar stalen binnendeuren en goud worden steeds populairder. Je ziet goud tegenwoordig niet meer heel snel terug in welke woning dan ook. 

Kleine aanpassing, grote verandering

Met stalen binnendeuren komt daar verandering in. Goud geeft de mogelijkheid tot het zorgen voor een hoop detail. Je kunt bijzondere keuzes maken die, in combinatie met deze details, een prachtig totaalplaatje scheppen met een unieke woning in jouw stijl, en dat allemaal door stalen deuren!

Geel en groen

Ook dit komt wellicht uit de onverwachte hoek, maar stalen deuren zijn ook prima te combineren met kleuren als geel en groen. In een gelijkvloerse woning zijn dit soort stijl ideeën vooral mooi. Stalen deuren zijn zo gewoon, maar tegelijkertijd ook zo strak en uniek in hun looks dat er met stalen deuren allerlei soorten kleurencombinaties mogelijk zijn!

Taats staal compleet maken

Hoe maak je staal in jouw interieur compleet? Het maakt niet uit of je het nu hebt over stalen deuren een stalen kozijn of welk ander element van staal in het interieur dan ook. Hoe maak je staal in het interieur nu echt compleet? Wat is nu precies die kers op de taart?

Goede verlichting

Warm licht is belangrijk voor stalen deuren. Ook voor de scharnierdeur kan verlichting bij stalen deuren een hoop verandering brengen. Een mooie lamp die stijlvol staat in het interieur kan zorgen voor een groot verschil. 

Groot verschil

Wanneer je een lamp hebt die mooi past bij de stalen deuren en die zorgt voor goede kwaliteit licht, dan maak je in hiermee in jouw huis een groot verschil.

Meer kleur bij de stalen deur!

Kleur toevoegen hoeft helemaal niet al te veel poespas te betekenen met stalen deuren. Integendeel, dit kan heel subtiel worden gedaan. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door de hele kleine dingetjes aan te passen. 

Industriële look

Wanneer je liever een iets meer industriële look hebt in jouw interieur, dan kun je gerust gaan voor een strakke look van zwart, grijs en wit. Op deze manier kan er ook warmte worden toegevoegd aan jouw woning.

Accessories

Om jouw scharnierdeur te combineren met al het moois van de ruimte kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor opvallende accessoires naast de stalen deuren alleen. 

Durf het aan om diverse objecten te plaatsen die de show stelen. 

Een nieuwe betekenis

Schuifdeuren zijn vaak al een eyecatcher op zich, maar met verschillende andere objecten kun je de complete ruimte en schuifdeur ineens een hele nieuwe betekenis geven, meer dan de stalen deuren op zichzelf al doen! Je kunt nog zoveel meer doen om alles uit die schuifdeuren te halen. Het toevoegen van accessoires kan dus zorgen voor een indirect effect gerelateerd aan de schuifdeuren.

Schuifdeuren geven een vrij gevoel

Schuifdeuren geven een open en vrij gevoel. Een schuifdeur wordt vaak vooral gebruikt in combinatie met een hoop glas tussen huis en tuin. In onze showroom kun je onze schuifdeur eens goed bekijken, uiteraard kun je een eigen ontwerp samenstellen. Door veel gebruik van glas en een stijlvol kozijn kan een schuifdeur een hoop doen voor jouw huis.

Onze deuren

Wie MetalWorxx kiest, kiest kwaliteit! Wij bouwen stalen deuren voor jouw interieur in diverse afmetingen. En wij laten zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Met onze Fast Deals haal je tegen een scherpe prijs een op maat gemaakte stalen deur in huis.

Oplossing voor iedereen

Onze prijzen zijn altijd aantrekkelijk en daarnaast leveren wij maatwerk voor ieder type woning. Bij elke woning past er een andere oplossing. 

Grote kans dat de blikvanger er bij jou thuis binnen no-time aanhangt!

Wij klaren elke klus!

Wees gerust, bij MetalWorxx laten we je niet in de steek. Elke dag weer helpen wij onze klanten de uitstraling en het comfort van de vloer tot het plafond te verbeteren. 

Snel proces

Wij hebben de oplossing voor jouw interieur. In enkele simpele stappen vraag je een offerte aan, dan zie je direct hoeveel die stalen deur voor jouw interieur gaat kosten. Wij leveren zo snel mogelijk!

Stalen deuren in een aantal stappen

Op een gegeven moment kun je er niet meer omheen. Je moet ook een stalen deur voor jouw interieur! Dat kennen we maar al te goed. Wie eenmaal afbeeldingen van stalen deuren ziet die wilt onze deuren ook hebben.Geen paniek. Nadat we jouw offerte binnen hebben gaan we direct voor je aan de slag, zodat jij snel van onze deuren kunt genieten.

 1. Kennismaken

Nadat je een offerte hebt aangevraagd voor onze deuren zullen we kennis gaan maken. Bel of gebruik de website voor de aanvraag van een offerte. Zo kun je zien wat er op het gebied van deuren voor jou mogelijk is.

 2. Weten wat mogelijk is

Wanneer je een offerte aanvraagt dan liggen alle mogelijkheden nog open. Nadat alle informatie bekend is ontvang jij een offerte op maat inclusief de informatie betreft levering, montage en prijzen.

 3. Aan de slag

Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. We beginnen met het inmeten van de juiste maten, zodat we weten welke afmetingen er exact nodig zijn. Zo weten we hoe we jou het beste kunnen helpen.

4. Afleveren

Vervolgens zullen jouw nieuwe deuren op maat worden gemaakt. Wanneer het frame af is dan wordt de scharnierdeur geleverd en gemonteerd. De scharnierdeur wordt als deze gemaakt is zo snel mogelijk bij je afgeleverd en in huis geplaatst.

Altijd aan het juiste adres!

Bij ons ben je 100% aan het juiste adres. Stalen deuren op maat gemaakt hebben altijd een hoop voordelen die veel meer nieuwe mogelijkheden bieden voor iedereen. Je kunt voor vragen contact met ons opnemen of kom langs in onze showroom Kom je langs in onze showroom, dan kun je de pracht van stalen deuren in het echt ervaren alvorens deze te kopen.

Interesse in een goedkope stalen deuren?

Dan hebben wij het FAST DEAL programma. Deze deuren hebben een slank profiel en zijn van echt staal. Dat betekent een originele stalen deur met glas. De stalen deur wordt met twee werkweken geleverd. We doen daarbij geen concessies in de kwaliteit. Bekijk onze stalen deuren FAST DEALS.

Voor welke prijs kan ik een goedkope stalen deur vinden?

Het is voor ons lastig om een vaste definitieve prijs te geven voor een stalen deur. Alle stalen deuren worden bij MetalWorxx namelijk op maat gemaakt. Je kunt bij ons gratis een offerte aanvragen, op die manier krijg jij de exacte prijs voor jouw stalen deur. Dan weet je exact hoeveel je kwijt bent aan een deur voor exact jouw wensen. Één ding kunnen we wel garanderen, bij ons krijg je de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Of maak gebruik van onze FAST DEAL waarmee je al rond de €1331 geniet van een goedkope stalen deur!

Wie biedt een goedkope stalen deur aan?

Een goedkope stalen deur koop je gewoon bij MetalWorxx. Wij bieden stalen deuren aan tegen lage prijzen, met kwaliteit die een veilige en stevige deur decennia lang garandeert, die zich aanpast aan jouw interieur, en echt een luxe uitstraling en gevoel geeft. Geïnteresseerd? Vraag dan vandaag nog je gratis offerte aan, wij gaan graag voor je aan de slag!

Is een goedkope deur van staal personaliseerbaar?

Een goedkope deur van staal is bij ons volledig personaliseerbaar. Dit zul je merken wanneer je bij ons een gratis offerte aanvraagt. Dan zie je de vele opties die wij bij MetalWorxx bieden. Wij houden een stalen deur van premium kwaliteit graag voor iedereen betaalbaar. Je kunt altijd een deur samenstellen tegen jouw eigen budget. Dat is het mooie van stalen deuren op maat.

Wordt een goedkope stalen deur ook op maat gemaakt?

Natuurlijk! Wij begrijpen bij MetalWorxx als de beste dat ieder zijn huis, maar ook ieder zijn smaak verschillend is. Daarom bieden wij stalen deuren die volledig op maat worden gemaakt. Bij ons heb je altijd een deur die precies gemaakt is zoals jij wilt en tegelijkertijd je verwachtingen overtreft! Bij ons kun je voor alle soorten stalen deuren terecht. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op!

Kan ik zelf een goedkope stalen deur ontwerpen?

Dat kan, een goedkope stalen deur kan bij MetalWoxrx volledig zelf worden ontworpen met de gratis offerte die wij aanbieden. Als je deze aanvraagt zie je direct waar we het over hebben. Je hebt enorm veel keuze en daarmee de mogelijkheid om een deur samen te stellen die helemaal bij jouw interieur past.

In welke kleur wordt een goedkope deur van staal geleverd?

Doorgaans kiezen velen voor zwart als kleur. Maar dat is natuurlijk niet de enige optie die wij bieden. Wij bieden ook grafietzwart, signaalwit en zwartgrijs. Maar daarnaast bieden wij ook de optie om de stalen deur te laten maken in iedere gewenste RAL kleur. Alle opties staan bij ons open, wij passen ons helemaal aan jou aan!

Back To Top