fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Zwarte deuren en dan met name binnendeuren zijn echt de trend van nu. In de categorie stalen deuren is de zwarte binnendeur een van de meest gewilde deur.

Je kunt kiezen uit zwarte opdekdeuren en stompe zwarte binnendeuren die allemaal veel mogelijkheden bieden. Onze zwarte industriele deuren bieden meerwaarde aan jouw interieur.

Stalen schuifdeur zwart in industrieel design met brickwall

Zwarte binnendeuren, een strakke stijl

Het is niet zo gek dat een zwarte deur helemaal de trend van nu is. Een zwarte deur is namelijk bijpassend bij zo goed als ieder interieur en zwart wordt tegenwoordig sowieso al veel gebruikt in diverse woonstijlen. Zwart is dus helemaal in!

Wij van MetalWorxx hebben alles in huis om jouw interieur een boost te geven met onze zwarte deuren. MetalWorxx heeft passie voor de kracht van staal. Voor jouw nieuwe nieuwe zwarte binnendeur ben je bij ons aan het juiste adres!

Elke zwarte binnendeur bij ons is van hoge kwaliteit en tevens compleet naar wens samen te stellen. 

De komende jaren heb jij een deur die compleet bij jouw woning past. Onze zwarte industriele deuren zijn daarnaast gegrond voor het waarborgen van de kleur. Hierdoor leveren wij de mooiste zwarte deuren.

Industrieel interieur met zwarte deuren

Zwarte binnendeuren zijn ook goed voor een industriële look. Met zwarte binnendeuren kun je namelijk echt die industriële look afmaken. 

Een industriële look is namelijk vaak strak en modern. Met industriële deuren van staal kom je een heel eind.

 Zwart staal met glas

Een zwarte binnendeur staat voor een strakke stijl. Daarnaast is een binnendeur met glas ook een aantrekkelijke optie. Een zwarte binnendeur met glas, oftewel een glasdeur van staal, geeft de grote ruimtelijke illusie aan iedere kamer in jouw huis, zodat hij bij elk interieur past.

Je kunt daarnaast kiezen uit blank glas of getint glas. Zowel blank glas en getint glas hebben zo hun voor- en nadelen. Voor welke je kiest hang af van stijl en persoonlijke situatie.

Zwarte deuren met glas meest populair

Onder de zwarte binnendeuren is een glasdeurde meest verkochte optie. Dit is ook niet gek, een zwarte deur met glas is ook een zeer aantrekkelijke optie vanwege alle voordelen die deze glasdeur heeft. 

Daarnaast is het een optie die in zo goed als alle woningen past. Met het maatwerk van MetalWorx is er altijd wel een mogelijkheid om de deuren ook bijpassend te maken als dat nodig is.

Kant-en-klaar zwarte deuren gegrond

Wil je jouw zwarte binnendeuren gegrond klant-en-klaar ontvangen? Dat kan! 

Je kunt bij MetalWorxx een offerte aanvragen  voor bijvoorbeeld industriële deuren in de kleur zwart, die je binnen twee dagen compleet ontvangt. Dan weet je wat jouw investering in nieuwe binnendeuren gaat kosten en hoe jouw design gaat worden gerealiseerd.

Kies voor de kwaliteit van MetalWorxx, ontvang binnen twee dagen een offerte op maat!

Deurbeslag zwart

Uiteraard heb je passend zwart deurbeslag nodig bij jouw zwarte stalen binnendeuren. WIj zijn er ook om je te adviseren op het gebied van het juiste deurbeslag, bijvoorbeeld een zwart deurbeslag

Deuren uit ons assortiment zijn compleet afgewerkt tot in de details. Deurbeslag is immers belangrijk voor de ervaring met de deur. Daarom is dit ook voor ons een belangrijk onderdeel bij onze deuren.

Stijlen

Er zijn op het gebied van zwarte binnendeuren veel verschillende stijlen en soorten die heel goed passen in onder meer de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan dubbele deuren, kwalitatieve deuren en moderne deuren

Je mag dan wel een deur in het zwart nemen, maar het gaat nog wel een stuk verder dan dat als je kiest voor zwarte binnendeuren.

Ten eerste zijn er een hoop verschillende soorten voor een industriële deur voor de woonkamer, zoals de stomp of opdek deur, maar daarnaast is er ook nog de keuze te maken uit een schuifdeur, een draaideur of een taatsdeur

Daarnaast is de draairichting belangrijk, de draairichting speelt een grote rol in het soort deur dat je kiest. 

Een schuifdeur past bijvoorbeeld niet in iedere woning en woonkamer, er is niet bij iedereen alle ruimte voor. De keuze voor het soort deur is dus nog wel een dingetje.

Daarnaast is er ook bij de kleur zwart een hoop mogelijk. Je kunt kiezen voor mat of massief zwart.

Stompe deur of opdekdeur

Wanneer je een moderne zwarte binnendeur bestelt dan is er de keuze uit een aantal mooie mogelijkheden. 

Je kunt kiezen uit een stompe deur of een opdekdeur. Een stompe deur wordt volledig in het kozijn gemonteerd en wordt aan scharnieren afgehangen. Een opdekdeur wordt gedeeltelijk in het kozijn gemonteerd en wordt met paumelles afgehangen.

Daarnaast hebben zowel stompe deuren als opdekdeuren zowel voor- als nadelen. Het gaat bij binnendeuren en de keuze tussen een stomp of opdek vooral om persoonlijke situatie en welke er het beste past in jouw woning. 

De stompe deur wordt meestal vaker gekozen dan een opdek, maar dat hoeft voor jouw situatie geen beslissende factor te zijn.

TYPE STALEN DEUREN
Draaideur: een complete zwarte deur

Draaideur: een complete zwarte deur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

Zwarte binnendeuren: Taatsdeur

Zwarte binnendeuren: Taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

schuifdeur: ruim assortiment

schuifdeur: ruim assortiment

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren als zwarte binnendeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Uitstekende service bij MetalWorxx

Wie voor MetalWorxx kiest, die kiest voor een beter interieur. Onze serie zwarte deuren is voor iedere woning toepasselijk. 

Of je nu een modern en industrieel georiënteerd interieur hebt of een compleet andere insteek, met industriële zwarte deuren van MetalWorxx zie je direct het verschil.

Ruim assortiment zwarte binnendeuren

Wij hebben een verrijkende collectie stalen deuren in het zwart die wij op maat leveren. Je kunt daarnaast ook bij ons terecht voor:

Of bekijk hier direct alle typen deuren, ook voor een industriële binnendeuren!

Deuren bestellen bij MetalWorxx is een compleet andere ervaring op zich ten opzichte van welke andere fabrikant dan ook. 

Wij zijn er daarnaast ook om je tips te geven als er even niet uitkomt. Met zoveel mogelijkheden kan het soms nog wel eens lastig zijn direct de juiste industriële deur te kiezen. Wij helpen je daarom graag om in ons ruim assortiment de beste zwarte binnendeuren voor jouw interieur te selecteren.

WIj bieden de garantie op hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met bijpassende service op maat. 

Kom langs in onze showroom!

Heb je vragen of wil je onze deuren direct in het echt bekijken? Dan kun je gerust langskomen in onze showroom! 

In onze showroom heb jij de mogelijkheid om ons vragen te stellen en wij kunnen je dan face-to-face advies geven over wat de beste mogelijkheid is voor jou.

We kunnen dan samen in gesprek over wat er voor jou mogelijk is. We kunnen kijken naar het budget en wat daarvoor de beste prijs-kwaliteit verhouding / garantie biedt. Je kunt zelfs foto’s meenemen van hoe jouw interieur eruit ziet zodat wij je nog beter kunnen helpen met tips geven over jouw stalen deuren, waaronder industriële zwarte deuren!

Neem snel een kijkje op onze website bij de verschillende mogelijkheden voor zwarte binnendeuren! Geniet van scherpe prijzen en deuren die geheel op maat gemaakt worden!

Back To Top