Stalen deuren zwart

Zwarte stalen deur en dan met name binnendeuren zijn echt de trend van nu. In de categorie stalen deuren is de zwarte binnendeur een van de meest gewilde deur. Je kunt kiezen uit zwarte opdekdeuren en stompe zwarte binnendeuren die allemaal veel mogelijkheden bieden. Onze zwarte industriele deuren bieden meerwaarde aan jouw interieur.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

SCHERPE PRIJS, STALEN DEUREN GOEDKOOP

Veel van onze klanten willen graag een stalen deur voor een scherpe prijs, zonder concessies te doen in kwaliteit en uitstraling. Dat begrijpen wij. Daarom werken we bij MetalWorxx // FAST DEAL met een standaard programma met scherpe prijzen. Scharnierdeuren en metalen deuren met slank stalen profiel, gelaagd veiligheidsglas 3.3.1, moderne vlakverdeling en matzwarte afwerking. Beschikbaar voor standaard deuren in standaard maten.

SNEL GELEVERD

Maatwerk heeft alle voordelen, maar kost ook tijd. Heb je die tijd niet? Kies dan voor een MetalWorxx metalen deuren.

Kwaliteit van Metalworxx

Een stalen draaideur in standaard maten, met de meest gevraagde drie vlakverdeling, een moderne greep en natuurlijk met een slank profiel van echt staal. De stalen deur is met twee werkweken leverbaar. Zo kun jij een goede planning maken voor je verbouwing.

Stalen binnendeuren, de ware blikvanger

Onze stalen deuren zijn ruimtebesparend en een echte eyecatcher in ieder zijn interieur. Wanneer je nog op zoek bent naar een stalen deur voor de woon- of werkruimte dan is MetalWorxx altijd ‘the place to be’.

Goedkope stalen deur, prachtig modern

Wanneer de metalen deuren open zijn dan vallen ze zo goed als niet op omdat ze in de muur verdwijnen. Nu zijn de twee leefruimtes allebei open.

Wanneer je de stalen deur weer dicht doet, dan is er een duidelijke scheiding te zien tussen de twee leefruimtes, een prachtige en moderne oplossing.

Een stalen deur, licht en ruimte

Stalen deuren kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om optimaal gebruik te maken van lichtinval en ruimte.

Schuifdeur grotere ruimte

De schuifdeur opent een muur, zoals net ook al even benoemd, doordat de ‘muur’ van stalen deur aan beide kanten voorzien is van stalen vensters wordt de ruimte lichter en is hij dus ook optisch groter!

Één ruimte met echte stalen deuren op maat

Onze stalen deuren, zowel de schuifdeur als scharnierdeuren tussen belangrijke leefruimtes zoals bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken kunnen helemaal worden weggewerkt tot in de muren wanneer deze dicht zijn. Dit is tijdens alle speciale gelegenheden zeer handig.

Zo kun je verschillende leefruimtes écht betrekken bij het interieur waardoor alles mooi één groot geheel wordt.

Scheiden van  verdiepingen

Stalen binnendeuren kunnen ook worden gebruikt om verdiepingen van elkaar te scheiden. Ze zorgen voor een duidelijk onderscheid tussen diverse gebieden binnenshuis, maar toch behouden ze dat authentieke gevoel van je woning.

Opening to 90 graden

Scharnierdeuren zijn in alle gevallen tot 90 graden te openen. Doordat ze in kozijnen zitten zijn ze niet zover draaibaar als een taatsdeur. In veel gevallen is dit ook niet nodig als er bijvoorbeeld maar 1 logische draairichting is.

Enkele stalen binnendeuren

Ook is er natuurlijk nog de enkele binnendeur van staal. Dit is vrijwel de meest gekozen optie onder binnendeuren van staal. Met enkele binnendeuren kun je een ruimte veel groter laten lijken door de hoeveelheid glas. Hierdoor komt er meer licht in de ruimte.

Ga voor de upgrade

Met een stalen deur als deze geef jij jouw woning een upgrade. Alle varianten kunnen op maat gemaakt worden. We bieden ook montage aan. Door de montage in één van je kozijnen hoef jij je nergens druk om te maken.

Dubbele deur

Wanneer je op zoek bent naar een entree die opvalt met een stalen deur, met veel glas, dan is de dubbele deur voor jouw huis een goed idee. Een stalen deur met scharnieren kun je namelijk eenvoudig dubbel plaatsen. Soms zijn hier enkele aanpassingen voor nodig, en soms is er al meer dan genoeg ruimte om stalen binnendeuren dubbel te plaatsen. Met dubbele deuren gaat er een wereld voor je open. Door al het glas wat je in de ruimte aanbrengt krijg je een veel openlijker gevoel in je woning. De ruimtes lijken optisch groter dan ze daadwerkelijk zijn. Dit komt allemaal door de grote hoeveelheid glas die in de deuren verwerkt zitten.

Heb je kinderen? Dan doe je er goed aan om veiligheidsglas te laten plaatsen. Dit is beter voor jouw gemoedsrust. Wanneer er een glas knapt is er minder kans op gevaarlijke ongelukken. Dit neemt verder niets weg van het mooie design van de deuren.

Wij kunnen dubbele deuren tevens po maat maken zodat ze altijd in jouw woning passen.

Twee ruimtes

Met de metalen scharnierdeur als type deur kun je de ruimtes op een mooie manier van elkaar scheiden. Door dubbele deuren op maat te laten maken creëer je een ruimtelijk gevoel. Wanneer je bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken één open ruimte zijn, maar je wilt toch liever een scheiding, dan kun je op deze manier twee aparte ruimtes creëren, zonder dat hier de open sfeer in de woning bij verloren gaat. Dit scheelt tevens ook veel stook kosten.

Dit is een van de typische karakteristieke eigenschappen bij onze stalen deuren op maat. Wij maken alles mogelijk! Kom in onze showroom om een stalen deur of een taatsdeur in het echt te bekijken.

Stalen schuifdeur zwart in industrieel design met brickwall

Verschil taatsdeur en scharnierdeur

Onze stalen binnendeuren zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen echter verschillende soorten stalen deuren, waaronder de taatsdeur. Het verschil tussen een taatsdeuren en een stalen deur is de bevestiging. Taatsdeuren worden in de vloer en aan het plafond gemonteerd. Terwijl een gewone deur met scharnieren aan de zijkant van de deurpost wordt gemonteerd. Hierdoor draaien taatsdeuren als het ware om zijn eigen as. In tegenstelling tot een deur met traditionele scharnieren. Dit geeft een zichtbaar mooi effect en een industriële look, maar bespaard ook een beetje ruimte.

De stalen taatsdeur

Metalen taats deuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Bij een stalen taatsdeur is er sprake van scharnierpunten die zich zowel in de vloer als in het plafond bevinden. Dit zorgt ervoor dat twee ruimtes door kunnen lopen. Daarmee geeft een taatsdeur een hoop mogelijkheden.

Zowel enkel als dubbel

De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen en kan naar beide zijden geopend worden. Een deur die aan beide zijden geopend kan worden geeft een hoop voordelen. Taatsdeuren combineren met zijpanelen behoort ook tot de mogelijkheden. Heb jij een grote open ruimte? Dan kun je deze afscheiden met taatsdeuren en bijpassende zijpanelen. We zien dit vaak terug voor bijvoorbeeld vergaderruimtes

Scharnierdeuren

Een scharnier deur stalen deur opent enkel aan één kant, in tegenstelling tot een taatsdeur. Deze deur sluit compleet naadloos af in een bestaand kozijn als stompe deur. Of het sluit naadloos aan op de andere deur in het geval van het hebben van twee stalen deuren. Scharnierdeuren zijn heel goed voor isolatie van geluid en warmte. De ene deur is niet per difinitie beter dan de andere deur. Het is maar net welke mogelijkheden jouw ruimte bied of welk design jij het mooiste vind. Bij ons zijn beide type deuren verkrijgbaar. Ze kunnen geleverd worden in de uitstraling die bij jouw woning past.

Jij kiest het ontwerp, wij regelen de rest!

Aan een nieuw kozijn gelast

De scharnieren worden door ons aan een nieuw kozijn gelast, compleet passend bij de stijl van je deuren en interieur.

Afgewerkt met magneten

Aan het kozijn zal daarna een mooie sluitstrip worden bevestigd, hier kunnen de deuren tegen worden gesloten. Hier kunnen vervolgens magneten in worden bevestigd / geplaatst. Op deze manier sluiten de deuren goed. Dit is een oplossing die voor dit type deur stijlvol en praktisch is.

Combineren met kleur

Het is inmiddels allang bewezen dat een taatsdeur van staal strak, tijdloos, maar tegelijkertijd ook heel modern design heeft. We hebben al heel snel de neiging om te kiezen voor kleuren als wit, zwart of grijs. Dit zijn vaak hele mooie kleuren waar niets mis mee is, maar stalen onze stalen binnendeuren zijn ook heel mooi te combineren met andere kleuren in je ruimte. Een stalen ontwerp past vrijwel altijd in ieder interieur. Je kunt deuren zelf laten poedercoaten in een kleur naar smaak, zodat deze perfect bij het ontwerp van je huis past.

Ga voor goud

Een zwarte stalen deur zijn heel mooi te combineren met goud. Je zou het wellicht niet verwachten, maar stalen binnendeuren en goud worden steeds populairder. Je ziet goud tegenwoordig steeds meer terug in woningen met een hotel chique afwerking. Dit design geeft een luxe uitstraling.

Kleine aanpassing, grote verandering

Met stalen binnendeuren kun je goed combineren met goud. Goud geeft een elegante afwerking in combinatie met andere metalen zoals stalen taatsdeuren. Je kunt Verschillende keuzes maken die, in combinatie met deze details, een prachtig totaalplaatje scheppen met een unieke woning in jouw design stijl, en dat allemaal door een zwarte stalen deur die bij ons verkrijgbaar is!

Geel en groen

Ook dit komt wellicht uit de onverwachte hoek, maar stalen deuren zijn ook prima te combineren met kleuren als geel en groen. In een gelijkvloerse woning zijn dit soort stijl ideeën vooral mooi. Echte stalen binnendeuren zijn zo gewoon, maar tegelijkertijd ook zo strak en uniek in hun looks dat er met stalen deuren allerlei soorten kleurencombinaties mogelijk zijn! Hoewel staal niet direct in de natuur voorkomt, geven de kleuren groen in samenstelling met staal een mooie natuurlijke uitstraling.

Taats staal compleet maken

Hoe maak je stalen taatstdeuren in jouw interieur compleet? Het maakt niet uit of je het nu hebt over een stalen taatsdeur, een stalen kozijn of welk ander element van staal in het interieur dan ook. Hoe maak je staal in het interieur nu echt compleet? Wat is nu precies die kers op de taart?

Goede verlichting

Warm licht is belangrijk voor stalen deuren. Ook voor de scharnierdeur kan verlichting bij stalen deuren een hoop verandering brengen. Een mooie lamp die stijlvol staat in het interieur kan zorgen voor een groot verschil.

Groot verschil

Wanneer je een lamp hebt die mooi past bij de stalen deuren en die zorgt voor goede kwaliteit licht, dan maak je in hiermee in jouw huis een groot verschil.

Meer kleur bij de stalen deur!

Kleur toevoegen hoeft helemaal niet al te veel poespas te betekenen met stalen deuren. Integendeel, dit kan heel subtiel worden gedaan. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door de hele kleine dingetjes aan te passen.

Industriële look

Wanneer je liever een iets meer industriële look hebt in jouw interieur, dan kun je gerust gaan voor een strakke look van zwart, grijs of witte stalen deuren. Op deze manier kan er ook warmte worden toegevoegd aan jouw woning.

Accessories

Om jouw scharnierdeur te combineren met al het moois van de ruimte kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor opvallende accessoires naast de stalen deuren alleen.

Durf het aan om diverse objecten te plaatsen die de show stelen.

Een nieuwe betekenis

Schuifdeuren zijn vaak al een eyecatcher op zich, maar met verschillende andere objecten kun je de complete ruimte en schuifdeur ineens een hele nieuwe betekenis geven, meer dan de stalen binnendeur op zichzelf al doet! Je kunt nog zoveel meer doen om alles uit die schuifdeuren te halen. Het toevoegen van accessoires kan dus zorgen voor een indirect effect gerelateerd aan de schuifdeuren.

Schuifdeuren geven een vrij gevoel

Schuifdeuren geven een open en vrij gevoel. Een schuifdeur wordt vaak vooral gebruikt in combinatie met een hoop glas tussen huis en tuin. In onze showroom kun je onze schuifdeur eens goed bekijken, uiteraard kun je een eigen ontwerp samenstellen. Door veel gebruik van glas en een stijlvol stalen kozijn kan een schuifdeur een hoop doen voor jouw huis.

Onze deuren

Wie MetalWorxx kiest, kiest kwaliteit! Wij bouwen goedkope stalen deuren op maat. En wij laten zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Met onze Fast Deals haal je tegen een scherpe prijs een op maat gemaakte stalen deur in huis.

Oplossing voor iedereen

Onze prijzen zijn altijd aantrekkelijk en daarnaast leveren wij een maatwerk deur voor ieder type woning. Bij elke woning past er een andere oplossing.

Grote kans dat de blikvanger er bij jou thuis binnen no-time aanhangt in een bestaand kozijn!

Wij klaren elke klus!

Wees gerust, bij MetalWorxx laten we je niet in de steek. Elke dag weer helpen wij onze klanten aan goedkope stalen deuren

Snel proces

In enkele simpele stappen vraag je een offerte aan, dan zie je direct hoeveel die stalen deur voor jouw interieur gaat kosten. Wij leveren vaak al binnen 2 weken.

Stalen deuren in een aantal stappen

Op een gegeven moment kun je er niet meer omheen. Je moet ook een stalen deur voor jouw interieur! Dat kennen we maar al te goed. Ga je verbouwen? Bij ons vindt u allerlei soorten deuren, stalen modellen zijn daarbij zeer populair vanwege hun robuuste uiterlijk en duurzaamheid. Nadat jij een offerte hebt geaccepteerd gaan wij direct voor je aan de slag en bezorgen we jou deur aan huis!

 1. Kennismaken

Nadat je een offerte hebt aangevraagd voor onze deuren zullen we kennis gaan maken. Bel of gebruik de website voor de aanvraag van een offerte. Zo kun je zien wat er op het gebied van deuren voor jou mogelijk is.

 2. Weten wat mogelijk is

Wanneer je een offerte aanvraagt dan liggen alle mogelijkheden nog open. Nadat alle informatie bekend is ontvang jij een offerte op maat inclusief de informatie betreft levering, montage en prijzen.

 3. Aan de slag

Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. We beginnen met het inmeten van de juiste maten, zodat we weten welke afmetingen er exact nodig zijn. Zo weten we hoe we jou het beste kunnen helpen.

4. Afleveren

Vervolgens zullen jouw nieuwe deuren op maat worden gemaakt. Wanneer het frame af is dan wordt de scharnierdeur geleverd en gemonteerd. De scharnierdeur wordt als deze gemaakt is zo snel mogelijk bij je afgeleverd en in huis geplaatst.

Altijd aan het juiste adres!

Bij ons ben je 100% aan het juiste adres. Stalen deuren op maat gemaakt hebben altijd een hoop voordelen die veel meer nieuwe mogelijkheden bieden voor iedereen. Je kunt voor vragen contact met ons opnemen of kom langs in onze showroom.

Interesse in een goedkope stalen deuren?

Dan hebben wij het FAST DEAL programma. Deze betaalbare stalen deuren hebben een slank profiel en zijn van echt staal. Dat betekent een originele stalen deur met glas. De stalen deur wordt met twee werkweken geleverd. We doen daarbij geen concessies in de kwaliteit. Voor een betaalbare stalen deur bekijk je stalen deuren FAST DEALS.

 • Wat is het verschil tussen een stompe binnendeur en een opdek deur?

  Het voornaamste verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur is dat de stompe deur altijd volledig in het kozijn valt. Een stompe deur wordt ook afgehangen aan de scharnieren. Wat je veel ziet is dat buitendeuren tegenwoordig stomp zijn. Een opdekdeur valt enkel gedeeltelijk op het kozijn. Dit noemen we ook wel de opdekrand, hij wordt afgehangen met speciale paumelles. Welk van de twee voor jou de beste keuze is hangt af van waar de deur geplaatst wordt, dit bepaalt namelijk welk van de twee opties praktischer is.

 • Wat kost een zwarte deur met stalen frame?

  Omdat al onze stalen deuren volledig op maat worden gemaakt is het lastig om een specifieke price range te geven voor onze producten. Maar dan weet ik toch niet wat ik kan verwachten? Jawel! Je kunt bij ons gewoon kosteloos een offerte aanvragen. Deze wordt helemaal op maat verzorgd en dan weet je tot in detail hoeveel een stalen deur op maat voor jou kost. Wel zo handig en eerlijk. Je betaalt dan nooit te veel, altijd de juiste prijs. Dat is de kracht van stalen deuren op maat.

 • Welk type glas wordt er in de producten van Metalworxx gebruikt?

  Wij maken gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren heel goed tegen een stootje kunnen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je kinderen hebt die soms nog wel een wild door het huis kunnen rennen, of wanneer je dan toch om welke reden dan ook eens hard tegen de deur aan stoot. Dit glas is zo goed als niet stuk te krijgen en blijft decennia lang sterk. Niet alleen veilig, maar ook nog eens duurzaam!

 • Wat is het verschil tussen een stompe binnendeur en een opdek deur?

  Het voornaamste verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur is dat de stompe deur altijd volledig in het kozijn valt. Een stompe deur wordt ook afgehangen aan de scharnieren. Wat je veel ziet is dat buitendeuren tegenwoordig stomp zijn. Een opdekdeur valt enkel gedeeltelijk op het kozijn. Dit noemen we ook wel de opdekrand, hij wordt afgehangen met speciale paumelles. Welk van de twee voor jou de beste keuze is hangt af van waar de deur geplaatst wordt, dit bepaalt namelijk welk van de twee opties praktischer is.

 • Wat kost een zwarte deur met stalen frame?

  Omdat al onze stalen deuren volledig op maat worden gemaakt is het lastig om een specifieke price range te geven voor onze producten. Maar dan weet ik toch niet wat ik kan verwachten? Jawel! Je kunt bij ons gewoon kosteloos een offerte aanvragen. Deze wordt helemaal op maat verzorgd en dan weet je tot in detail hoeveel een stalen deur op maat voor jou kost. Wel zo handig en eerlijk. Je betaalt dan nooit te veel, altijd de juiste prijs. Dat is de kracht van stalen deuren op maat.

 • Welk type glas wordt er in de producten van Metalworxx gebruikt?

  Wij maken gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren heel goed tegen een stootje kunnen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je kinderen hebt die soms nog wel een wild door het huis kunnen rennen, of wanneer je dan toch om welke reden dan ook eens hard tegen de deur aan stoot. Dit glas is zo goed als niet stuk te krijgen en blijft decennia lang sterk. Niet alleen veilig, maar ook nog eens duurzaam!

 • Waarom kiezen voor de kleur zwart in het interieur?

  Zwart in het interieur is de ideale keuze. Ook al zeg je nu van niet, we houden er allemaal van om het interieur zo nu en dan eens aan te passen. Je hoeft dan nooit bang te zijn dat zwarte stalen deuren niet meer binnen een nieuw interieur passen. Zwart is namelijk tijdloos en past overal bij. De deur past zich als het ware aan wanneer je het interieur verandert. Stalen deuren gaan qua materiaal decennia lang mee, maar ook wanneer het gaat om passendheid binnen het interieur.

 • Welk type glas wordt er in de producten van Metalworxx gebruikt?

  Wij maken gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren heel goed tegen een stootje kunnen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je kinderen hebt die soms nog wel een wild door het huis kunnen rennen, of wanneer je dan toch om welke reden dan ook eens hard tegen de deur aan stoot. Dit glas is zo goed als niet stuk te krijgen en blijft decennia lang sterk. Niet alleen veilig, maar ook nog eens duurzaam!

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen