Stalen deur met glas

Een stalen deur is een bijzonder en uniek product. Onze stalen deuren bestaan uit twee elementen die we samen combineren tot één product. Dit zijn de elementen glas en een stalen deurkozijn.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Stalen deur met glas, ervaring en passie

Bij MetalWorxx hebben we jarenlange ervaring op het gebied van metalen deuren en je profiteert altijd van vlotte levering. Wil je een mooie industriële deur? Dan moet je bij MetalWorxx zijn!

Stalen binnendeur, die stel je zelf samen!

Een stalen deur met glas stel je bij MetalWorxx compleet zelf samen. Onze producten gaan gepaard met maatwerk. Het maakt niet uit welke soort deur je in gedachte hebt en hoe deze eruit moet zien. Hoe groot wil je dat de stalen deuren zijn? Wil je een schuifdeur of een taatsdeur? Wil je een matte finish voor je stalen binnendeuren? Dat is het mooie van MetalWorxx: ontwerp zelf!

Welke stalen binnendeuren zijn er?

Een metalen deur met glas stel je zelf samen bij MetalWorxx. Uiteraard is er wel een aantal soorten stalen binnendeur om uit te kiezen.

Laten we de verschillende soorten stalen binnendeuren eens nader onder de loop nemen.

Stalen taatsdeuren

Een de taatsdeur is een nog altijd populaire keuze. Een stalen taatsdeur is een stalen binnendeur die zowel aan de bovenkant als de onderkant scharniert. Een stalen taatsdeur valt niet direct in het kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Zo kun je de stalen binnendeur aan allebei de zijden openen. De deur kun je voor 90 graden openen.

Stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur met glas kan aan beide kanten langs de muren openschuiven. Stalen schuifdeuren worden verwerkt met rails. Deze rails waar deze schuifdeur aan vast zit, kan bij montage zowel in de wand als aan het plafond worden bevestigd. Ook is er een geleider bevestigd op de vloer om de deur goed op zijn plek te houden.

Stalen draaideuren

Schuifdeuren, traditioneel maar toch op maat gemaakt! Een stalen draaideur staat vooral bekend om zijn gemak. Ze worden voorzien van een magneetsluiting en poedercoating. Dit zijn de traditionele stalen binnendeuren die aan één kant kunnen worden geopend.

De meerwaarde van glas in een stalen deur

Een stalen deur met glas heeft een aantal grote praktische voordelen die zorgen voor een duidelijke meerwaarde in iedere ruimte. Of je een metalen deur / stalen binnendeur nu plaatst in de hal, de woonkamer, de keuken, de badkamer, de studeerkamer, je kantoor, het maakt niet uit!

We lichten de voordelen van stalen deuren met glas graag verder toe.

Ruimtelijk effect, meer licht

Het grote voordeel van een metalen deur in combinatie met glas is meer lichtinval. Dit effect wordt vrijwel meteen duidelijk. In aangrenzende ruimtes zorg je ervoor dat er meer licht binnen valt, met als gevolg dat ruimtes groter lijken, dat zorgt direct voor meer sfeer. Daarnaast is een meer lichtinval niet enkel praktisch, maar ook gezond!

Stalen deur met glas prima voor op kantoor!

Stalen deuren met glas kunnen daarom ook prima op kantoor worden gebruikt. De realisatie van stalen deuren op de werkplaats of kantoor zullen een groot aantal mensen op direct profijt van hebben en zal ongetwijfeld leiden tot meer productiviteit!

Compleet tijdloos

Een ander voordeel van stalen deuren met glas, is dat ze compleet tijdloos zijn, mede door een strak design. Dit tijdloze aspect zorgt ervoor dat stalen deuren gemonteerd kunnen worden in ieder soort interieur!

Aanpassing proof!

Je hoeft je nooit druk te maken dat een verandering in het interieur ervoor zorgt dat de stalen deuren niet meer passend zijn. Zelfs als je besluit het interieur compleet om te gooien, stalen binnendeuren staan garant voor een strak en tijdloos design, ze passen altijd!

Stalen deuren, een genot voor het oog

Een stalen deur met glas geeft iedere ruimte een prachtig aanzicht. Een stalen deur heeft een luxe uitstraling en geeft het interieur direct een make-over! Waar je een stalen deur ook plaatst, je creëert direct een betere sfeer in iedere ruimte! De ranke profielen van een stalen deur van MetalWorxx dragen hieraan bij.

Onderhoudsvrij

Stalen deuren met glas zijn onderhoudsvrij. Het enige wat je af en toe eens moet doen is een doekje langs het frame en het glas halen om het vuil te verwijderen, thats it!

Stalen deur met glas gaat decennia lang mee

Daarnaast gaan stalen deuren uit ons assortiment tientallen jaren mee en ze zijn zeer stevig. Ze kunnen prima tegen een stootje en daarom hoef jij je de komende tijd geen zorgen meer te maken over het vervangen van je deuren!

Stalen deur met glas, eenvoudig te monteren

Wil je een stalen deur met glas, maar zie je op tegen de montage? Nergens voor nodig! Een deur van MetalWorxx is makkelijk te plaatsen. Wij leveren stalen deuren met glas en kozijnen namelijk in de maat, indeling, kleur en met de afwerking die jij wilt. Hierdoor kan de deur snel en eenvoudig gemonteerd worden.

Stalen deuren met glas, maar dan wel veilig

We begrijpen dat sommigen vraagtekens hebben bij het gebruiken van glas in een stalen deur of stalen binnendeur. Uiteraard zit er in onze stalen deuren mooi 3.3.1 veiligheidsglas verwerkt. Dit 3.3.1 veiligheidsglas bestaat uit twee lagen glas met een laag folie ertussen.

Ons glas blijft altijd heel

Dit zorgt ervoor dat het glas in de stalen deur niet uit elkaar kan spatten, het is zo goed als niet stuk te krijgen! Met onze stalen deuren leveren wij maatwerk met een perfecte balans tussen een esthetische waarde, praktische voordelen en veiligheid!

Maatwerk offerte stalen deur met glas

Ben je benieuwd naar onze producten en wat deze kosten? Omdat wij jouw stalen deur met glas op maat maken zijn de kosten voor iedereen verschillend. De prijs wordt bepaald afhankelijk van de keuzes die jij maakt op het gebied van design zoals: het soort deur, de afmetingen, de kleur en de afwerkingen. Op deze manier realiseren wij voor iedereen passende en eerlijke prijzen.

Vraag direct een offerte aan!

Je kunt bij ons direct een offerte voor jouw stalen deur met glas aanvragen. Hier kun je direct jouw stalen deur met glas samenstellen. Wij leggen je graag uit hoe dit in zijn werking gaat.

Het aanvragen van een offerte voor stalen binnendeuren gaat zo:

  1. Eerst kies je het soort deur. Je kunt kiezen uit een vast paneel, enkele deur, enkele deur + zijpaneel, enkele deur plaus twee zijpanelen, een dubbele deur of een dubbele deur + 2 zijpanelen.
  2. Als je hier de keuze hebt gemaakt kun je door naar de rest van de aanvraag. Daar kies je het type stalen deur, de indeling, de kleur, het type greep, het model greep en de ramen / glassoort.
  3. Hierna hebben we nog een aantal gegevens nodig inclusief de afmetingen voor je stalen binnendeur en eventuele opmerkingen om je aanvraag te kunnen voltooien. Wij geven zo snel mogelijk een reactie.

In het echt bekijken? Kom langs in onze showroom!

Kies je voor stalen deuren? Dan kies je voor MetalWorxx! Wij verkopen de beste stalen deuren met glas op de markt. Een eigen productie, met liefde en passie gemaakt. Wil je onze stalen deuren eerst in het echt bekijken? Dat kan! Maak een afspraak bij ons in de showroom. Kom je bij ons langs? Dan kunnen onze experts je direct van dienst zijn, we kunnen ook met elkaar in gesprek, je kunt ons bijvoorbeeld om advies en tips vragen voor jouw stalen deur met glas!

Vragen of een afspraak maken? Stuur gerust een mailtje naar: mail@metalworxx.nl of bel +31(0)172796730

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen