fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Stalen scharnierdeuren met glas voor een scherpe prijs en snel geleverd. De stalen deur wordt met twee werkweken geleverd. We doen daarbij geen consessies in de kwaliteit. De deuren uit het FAST DEAL programma hebben een slank profiel van echt staal. Dus geen breed zwart houten profiel of zwart gespoten aluminium profieldeur, maar de originele stalen deur met glas. De stalen draaideur is beschikbaar in een standaard afmeting, zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend.

Ontdek de voordelen van MetalWorxx // FAST DEAL

GEEN VERRASSINGEN

De MetalWorxx // FAST DEAL deur worden gemaakt volgens de meest gevraagde specificaties, die passen bij de huidige interieur trends. Het staal heeft een matte grafietzwarte afwerking zonder structuur en deuren zijn voorzien van moderne greep met comfortabel magneetslot. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Dus geen concessies in kwaliteit of onaangename verassingen.

SCHERPE PRIJS

De meeste van ons willen graag een stalen deur voor een scherpe prijs, zonder concessies te doen in kwaliteit en uitstraling. Dat begrijpen wij. Daarom werken we bij MetalWorxx // FAST DEAL met een standaard programma met scherpe prijzen. Scharnierdeuren met slank stalen profiel, gelaagd veiligheidsglas 3.3.1, moderne vlakverdeling en matzwarte afwerking. Beschikbaar in een standaard maatvoering.

SNEL GELEVERD

Maatwerk heeft voordelen, maar kost ook tijd. Heb je die tijd niet? Kies dan voor een MetalWorxx // FAST DEAL deur. Een stalen draaideur in standaard maat, met de meest gevraagde 3-vlaks vlakverdeling, een moderne greep en natuurlijk met een slank profiel van echt staal. De stalen deur is met twee werkweken leverbaar. Zodat jouw project tijdig opgeleverd kan worden.

Over de stalen deur

  • afmeting: 92,5 x 233,5 (sparingmaat)
  • scharnierdeur linksdraaiend of rechtsdraaiend
  • een slank profiel van staal (geen look-a-like)
  • populaire 3 vlaks verdeling
  • in de kleur grafietzwart (RAL 9011) met glad matte afwerking
  • met eigentijdse, vaste greep Gracia (in kleur) inclusief magneetsluiting, waardoor de deur altijd mooi dichtvalt
  • met 3.3.1 veiligheidsglas transparant
  • twee werkweken levertijd
  • richtprijs €1.331,- incl. BTW

Meer informatie of bestellen? Dat kan via de dealer Verdouw Bouwproducten. Klik hier voor meer informatie.

Open kantoorinrichting met glazen stalen deur
Back To Top