fbpx
skip to Main Content
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Industriële binnendeuren staan mooi in ieder type huis. Industriële inrichtingen zijn de huidige woontrend en ze geven geven een prachtige sfeer. Met een industriële binnendeur uit ons assortiment zet jij de toon in iedere ruimte! Maak je nrichting compleet met een industriële deur of een industriële binnendeur!

Stalen schuifdeur zwart in industrieel design met brickwall

Industriële deuren, helemaal van nu

De laatste jaren zien we dat de woontrend van het industriële enorm snel populairder wordt. Voorlopig zal dat ook wel zo blijven. Dat is ook niet gek , want een industrieel interieur kent grote mogelijkheden voor iedereen. 

Zo kun je alle kanten op met het minimalistische, maar ook de mensen die het liefst alles groots aanpakken kunnen ook heel goed uit de met het industriële! 

Wat is een industrieel interieur?

De naam verraadt het al, deze woontrend heeft een link met de industrie. Een industriële deur wordt dus vooral gebruikt in woningen met een authentieke en robuuste stijl, het doet een beetje denken aan oude pakhuizen of fabriekspanden.

Industriële inrichtingen kunnen met verschillende stijlen worden gecombineerd, denk aan wanden van baskteen, betonlook of zwart of wit metaal.

Wanneer jij je waagt aan een industriële look dan hoort daar een bijpassende industriële deur bij.

Wat maakt een industriële deur?

Wat maakt het nu precies dat jouw deur industrieel is? Industriële deuren zijn vooral te herkennen zwarte profielen met veel elementen van glas. In principe is een deur die industrieel is dus minimalistisch en strak. 

Het belang van glas

Het feit dat industriële deuren worden gemaakt met veel glas is belangrijk. Een industriële deur wordt door veel mensen in het interieur verwerkt om veel verschillende redenen, maar de aanwezigheid van glas in het design zorgt ervoor dat er voldoende lichtinval is. 

Robuuste stijl

De robuuste en strakke stijl van het industriële kenmerkt zich vooral door veelvuldig gebruik van de kleur zwart, maar ook grijs is vaak van de partij. Daarnaast zijn accenten van staal en hout ook echte kenmerken van een industrieel interieur.

Goede balans

Het is ten zeerste belangrijk dat al deze elementen goed passen en dat het zeker met de balans tussen deze elementen goed Als dit niet zo is dan kun hiermee een veel te donker interieur creëren, en dat gaat de look aantasten. 

Dit effect kun je minimaliseren door te kiezen voor deuren met veel glasoppervlak. Bij MetalWorxx hebben wij een mooi en ruim assortiment aan stalen industriële deuren.

Stalen taatsdeuren als ensuite deuren in industrieel interieur

Industriële binnendeuren en hun vormen

Uiteraard hebben we allemaal onze eigen smaak en niet ieder model deur past bij iedereen. Daarom heeft MetalWorxx een ruim assortiment met verschillende producten die voor iedereen een perfecte oplossing heeft. Hierbij wat inspiratie:

Draaideur binnendeuren

De draaideur is perfect voor vrijwel elke opening. Je kunt deze industriële binnendeur zelfs nog uitbreiden met een serie panelen aan de zij- of bovenkant. 

Op deze manier creëer je prachtig een afscheiding die perfect isoleren werkt voor zowel kou als geluid, en toch lijkt de ruimte licht en open, ook lijkt het alsof de vloer onder de deur doorloopt. Met een draaideur zet jij direct de toon! 

Daarnaast kan materiaal als staal geel goed tegen een stootje en het gaat dus lang mee!

Taatsdeur binnendeuren

In de categorie: ‘populaire producten industriële binnendeuren’ vind je zeker de taatsdeur. Vind je de variant van de openslaande deur te gewoo? Een taatsdeur is een populaire binnendeur die verankert staat met een scharnier in de boven- en onderkant van de deur.

Verticale as

Doordat de deur aan de boven- en de onderkant vast zit in plaats van aan de zijkant draait de deur om een verticale as, en dus kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien. Het feit dat er geen kozijn aan te pas komt geeft deze binnendeuren een nog strakker effect.

Schuifdeur binnendeuren

Schuifdeuren zijn ook goede industriële binnendeuren. Schuifdeuren zijn strak en trendy, en daarnaast hanig. De deuren hebben geen ruimte nodig om open te zwaaien, dus passen ze goed kleinere ruimtes. Een schuifdeur is voor iedere breedte en hoogte op maat de maken. Onze serie schuifdeuren zijn de echte eyecatcher!

Jouw deuren online bestellen!

Je kunt bij ons jouw industriële deur direct online bestellen. Bij ons stel je gemakkelijk jouw ideale deur samen. Wij gaan voor je aan de slag en binnen twee dagen ontvang je een offerte op maat! Voor iedere breedte en hoogte is zowel de deur als het kozijn op maat te maken!

Dan kun je direct zien hoeveel jouw stalen deuren precies gaan kosten. Bij ons merk je het verschil en zit je altijd goed. Kies voor kwaliteit en stalen deuren op maat van MetalWorxx!

TYPE STALEN DEUREN
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Uitstekende service bij MetalWorxx

Wie voor MetalWorxx kiest, die kiest voor een beter interieur. Onze serie zwarte deuren is voor iedere woning toepasselijk. 

Of je nu een modern en industrieel georiënteerd interieur hebt of een compleet andere insteek, bij een deur van MetalWorxx zie je direct het verschil.

Wij hebben een verrijkende collectie stalen deuren in het zwart die wij op maat leveren. Je kunt daarnaast ook bij ons terecht voor:

Deuren bestellen bij MetalWorxx is een compleet andere ervaring op zich ten opzichte van welke andere fabrikant dan ook. 

Wij zijn er daarnaast ook om je tips te geven als er even niet uitkomt. Met zoveel mogelijkheden kan het soms nog wel eens lastig zijn direct de juiste deur te kiezen. Wij helpen je daarom graag. 

WIj bieden de garantie op hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met bijpassende service op maat. 

Kom langs in onze showroom!

Heb je vragen of wil je onze deuren direct in het echt bekijken? Dan kun je gerust langskomen in onze showroom! 

In onze showroom heb jij de mogelijkheid om ons vragen te stellen en wij kunnen je dan face-to-face advies geven over wat de beste mogelijkheid is voor jou.

We kunnen dan samen in gesprek over wat er voor jou mogelijk is. We kunnen kijken naar het budget en wat daarvoor de beste prijs-kwaliteit verhouding / garantie biedt. Je kunt zelfs foto’s meenemen van hoe jouw interieur eruit ziet zodat wij je nog beter kunnen helpen met tips geven over jouw stalen deuren!

Back To Top