fbpx
skip to Main Content
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Het kan zomaar gebeuren, De visite opent jouw nieuwe stalen taatsdeur. Ze zullen zich dan afvragen hoe het kan, geen kozijn? Het is heel simpel en de deur is net zo mooi als ieder ander.

Met de stalen taatsdeur geef jij je huis een nieuwe look! Het geheim zit hem in de kwaliteit en het maatwerk van MetalWorxx. Hiermee wordt er voor iedereen een geschikt design in de woning geplaatst. Met onze producten kom je nooit iets tekort!

Stel het door jou gewenste taatsdeur samen met de diverse keuzemogelijkheden en voor je het weet is alles geleverd en geplaatst in de juiste maat. Binnen twee werkdagen een offerte!

Stalen taatsdeuren als ensuite deuren tussen keuken en woonkamer

Wat zijn taatsdeuren?

Wat zijn taatsdeuren nu eigenlijk precies? En wat doen ze nu precies voor jouw interieur? Wat maakt dat deze deuren zo geschikt zijn? 

Taatsdeuren maken vaak een grote indruk bij de meesten die ze voor het eerst ontdekken. Ze zorgen voor een hoop inspiratie voor alle soorten interieur, een grote toegevoegde waarde in iedere woning.

Zonder kozijnen

Taatsdeuren staan ook wel bekend als pivoterende deuren of pivotdeuren. Taatsdeuren kunnen zonder kozijn worden geplaatst. De scharnieren worden namelijk zowel in de onderkant als in de bovenkant geplaatst. 

Op deze manier wordt een taatsdeur het plafond en in de vloer gemonteerd en dus niet in de muur of de kozijnen. Taatsdeuren hebben ook veel naamsbekendheid vanwege de verticale as. Een taatsdeur kan namelijk zowel naar binnen als naar buiten worden geopend.

Waarom stalen taatsdeuren?

Waarom zou je dan kiezen voor een stalen taatsdeur als binnendeur? De meesten hoeven hier helemaal niet lang over na te denken. Bij hen zit het niet moeilijk wanneer ze een beslissing over een nieuwe binnendeur moeten maken, zij kiezen voor een stalen taatsdeur.

Ruimtelijk

Ten eerste schept een stalen taatsdeur de waardevolle illusie van ruimtelijkheid en openheid. Dat is deels te danken aan het feit dat de vloer onder de deur door lijkt te lopen. Daarnaast zijn taatsdeuren vaak van een mooie afwerking met een glazen venster voorzien. Dat zorgt voor een mooie en strakke uitstraling. De toevoer van deze twee ruimtes wordt door middel van de stalen stalen taatsdeuren zo gebruikt dat twee verschillende ruimtes één geheel lijken te vormen, ook wanneer de deur dicht zit. 

Dat maakt stalen taatsdeuren nu zo bijzonder. Het lijkt een soort overgang die onzichtbaar is op de vloer.

Taatsdeuren passen daarom ook heel goed in een industriële inrichting omdat in een industriële inrichting ruimtelijkheid vaak een grote rol speelt en daarmee zijn stalen deuren, en zeker in het bijzonder de taatsdeur voor industriële inrichtingen zeker heel geschikt. Stalen taatsdeuren geven die échte meerwaarde aan de industriële look.

Stalen taatsdeur is kostenbesparend

De stalen taatsdeur is kosten besparen. Dit betekent niet per definitie dat een stalen taatsdeur goedkoper is dan de aanschaf van reguliere binnendeur. Het zit hem in de specificaties van deze binnendeuren. 

Onze taatsdeuren zijn kostenbesparend op je vaste lasten. Montage van een taatsdeur op het gebied van binnendeuren maakt dat je maandelijks een hoop bespaart. Er zal namelijk niet onnodig warmte verloren gaan aangezien de deuren altijd vanzelf dichtklappen.

Voor sommigen klinkt het wat vreemd maar met stalen deuren en zeker met taatsdeuren kun je een hoop besparen! Daarnaast gaan stalen taatsdeuren enorm lang mee en hoef je de komende jaar geen volgende binnendeuren meer te kopen.

Stalen deuren eenvoudig in montage

De montage van taatsdeuren is eigenlijk vrij eenvoudig. Als je een beetje handig bent en wel eens een aantal keer gereedschap hebt gebruikt, maak je dan geen zorgen over het monteren van de van een taatsdeur. Het monteren van een taatsdeuren is niet al te moeilijk.

Het is simpelweg een kwestie van de juiste afstanden inmeten, met het inmeten van de juiste afmetingen kom je al heel ver. 

Dan kun je vervolgens een plaatje in de vloer en het plafond verwerken en het taatsscharnier moet aan deze plaatjes worden bevestigd. 

Let wel goed op dat de afstanden die je moet inmeten ook echt kloppen en dat het taatsscharnier ook op de juiste wijze gemonteerd is. Verder is er niets moeilijks aan.

Stalen taatsdeuren zijn kindvriendelijk

De meesten hebben nog wel verschillende vragen over het feit of onze stalen deuren kindvriendelijk zijn. 

Voor hen zijn pivoterende deuren ook fijn, en daarmee voor jou ook. Ten eerste hoef je de kinderen niet de hele tijd te vragen om de deur achter zich dicht te trekken. Dat gaat middels het taatsscharnier vanzelf.

Geen vingers tussen de deur met stalen taatsdeur

Doordat de deur trager dichtgaat en alle kanten op kan draaien zullen er ook geen vingers tussen de deur blijven zitten. Deze stalen deuren draaien namelijk als het ware ook automatisch dicht, maat met een kleine vertraging. 

Daarnaast is er aan de buitenkant iets meer ruimte tussen de muur en de plek waar de scharnieren zijn bevestigd. Op de plek waar de deur scharniert zullen kinderen zich dus ook niet gauw pijn doen.

De kracht van taatsdeuren van staal

Staal in combinatie met glas zijn een ongelooflijk sterke oplossing voor ieder zijn woning. Taatsdeuren met glas hebben niet enkel een hoop voordelen op het gebied van het creëren van meerwaarde voor de woning, ze zijn ook nog eens enorm sterk en gaan daarom ook niet snel stuk. Ze zijn compleet veilig en onderhoudsarm. Dat is de kracht van een stalen taatsdeur als binnendeur.

MET SLANK PROFIEL

De taatsdeuren van MetalWorxx hebben een slank profiel en daardoor een maximaal glasoppervlak. Dit zorgt voor een strak design en optimale lichtinval.

OP MAAT GEMAAKT

We leveren de stalen taatsdeuren in de maat, indeling en kleur die jij wilt. Door het speciale profiel kan het kozijn snel en eenvoudig gemonteerd worden.

OPTIMALE LICHTINVAL

Met een taatsdeur behoud je de ruimtelijkheid in de woning en dus behoud je de maximale beleving van de ruimte. Kou, tocht en geluid? Die blijft in de andere ruimte.

Taatsdeur kosten op maat gemaakt

Wat kost een taatsdeur nu precies? Zoal we al eerder hebben benoemd kost een stalen taatsdeur wel iets meer in prijs dan alle andere deuren. Met een deur als deze ben je namelijk initieel iets meer geld kwijt. Een taats deur kost nu eenmaal iets meer.

Een taats deur heeft wel een hoop voordelen dit we al even kort hebben toegelicht. Met een deur als deze haal je namelijk een echte blikvanger in huis. Een deur als deze is een echte investering op verschillende vlakken. Er is bijvoorbeeld ook wel een groot verschil met bijvoorbeeld aluminium binnendeuren, Waar aluminium taatsdeuren tekort komen is in de sterkte van het materiaal en de levensduur. Stalen taatsdeuren leveren een stuk meer kwaliteit. 

Onze taatsdeuren hebben geen gefixeerde prijs

Onze taatsdeuren hebben geen vaste prijs. Je vraagt bij ons een offerte aan die je binnen twee werkdagen ontvangt. Door het maatwerk dat wij met onze producten leveren zorgen wij voor strakke service. Het is enigszins dus lastig om met ons bestelproces een vaste prijs te geven. Meestal kun je wel rekenen op een prijs van €1.000 of meer. Lees je voor meer informatie goed in op onze site.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs komt tot stand afhankelijk voornamelijk van het design dat je kiest en de maat van de deur. Dit dient allemaal bepaald te worden alvorens een taatsdeur bij ons te bestellen, afhankelijk hiervan vraag je een offerte aan. Afhankelijk van deze informatie wordt de prijs van de producten berekend. 

De dubbele taatsdeur

Wanneer je de ruimte hebt dan kun je ook kiezen voor een dubbele taatsdeur. Dit geeft een nog ruimtelijker effect. Dit zorgt voor meer lichtinval en dit schept een nog grotere beleving van de ruimte. Met elementen van glas die je nu dubbel hebt zorg je met deze dubbele glazen elementen voor een ongekende beleving. Wanneer je dit alles eens in het echt wilt bekijken dan ben je altijd welkom in onze showroom. In onze showroom kun je dit allemaal in het echt bekijken. 

Kun je een taatsdeur openen tot 90 graden?

Kan een taatsdeur tot 90 graden worden geopend? Dit is een vraag die we veel krijgen. Maak je hier maar geen zorgen over. Deze deuren kun je zo ver openen als je woning toelaat.

Dit moeten we wellicht nog even toelichten. In principe kun je deze deuren tot 90 graden openen, je kunt ze zelfs tot 360 graden openen. Wanneer er geen mur staat die het openen van deze deur tegenhoudt en voorkomt dat hij nog verder draait dan moet je in principe de deur gewoon kunnen openen tot een goed zover als je wilt. 

Taatsdeuren en vloerverwarming?

Kies je misschien voor moderne stalen taatsdeuren op maat gemaakt in combinatie met vloerverwarming? De deur rest op het taatsscharnier met een bevestigingsplaat. Vloerverwarming kan hier makkelijk onderdoor lopen. Kies je voor onze moderne stalen taatsdeuren voor jouw interieur, dan kun je dus prima vloerverwarming toepassing.

Onze taatsdeuren op maat gemaakt

Wie vcor MetalWorxx kiest, kiest voor kwaliteit. Onze stalen taatsdeuren op maat gemaakt zijn puur gebaseerd op maatwerk. Een product van MetalWorxx laat je nooit in de steek, met een product van MetalWorxx haal je te allen tijde kwaliteit in huis.

Onze deuren kennen een mooie afwerking tot op de handgreep. De greep is namelijk ook belangrijk bij een deur, de greep blijft een belangrijk onderdeel van de algehele ervaring die je met de deur hebt, en daarom blijft dit ook voor ons belangrijk. Een deur van MetalWorxx doet wonderen voor jouw interieur!

Geen tijd? Laagste prijs?
Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL

stalen deuren vanaf € 985,-
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
Open kantoorinrichting met glazen stalen deur

Stalen deuren op maat is de nieuwe woontrend

Stalen deuren in huis zorgen voor een echt goede sfeer. De laatste jaren zien we steeds meer dat stalen deuren op maat zich aan het ontwikkelen zijn tot de nieuwe woontrend. Je voegt met stalen deuren echt sfeer en elegantie aan je woning toe! Daarnaast is er zoals gezegd van alles mogelijk, met onze producten creëer je exact de gewenste uitstraling.

Zijn stalen deuren veilig voor kinderen?

Dit is een vraag die redelijk veel wordt gesteld. Sommigen twijfelen aan de veiligheid van stalen deuren voor kinderen. Gelukkig is het antwoord op deze vraag allesbehalve ingewikkeld. Onze stalen deuren met glas zijn compleet veilig voor kinderen. In de stalen deur wordt veiligheidsglas verwerkt dat ijzersterk is en het valt zo goed als niet stuk te krijgen.

Daarnaast is het stalen frame strak en zeer stabiel, je krijgt hier amper beweging in. Niet enkel het glas is zeer veilig en geschikt voor kinderen, maar ook het frame van staal in de deur is gemaakt voor kindveiligheid. Kies je voor een stalen deur op maat? Dan is dat dus geen enkel probleem wanneer je kinderen in huis hebt.

Aandachtspunten bij uitkiezen

Waar moet je exact op letten wanneer je een stalen deur op maat gaat uitkiezen? Bij een stalen deur is uiteraard de kleur belangrijk. Smaak is immers persoonlijk. MetalWorxx levert jouw stalen deur in een trendy kleur. Zo leveren wij onder andere in RAL kleuren, signaalwit, zwartgrijs of grafietzwart. 

Daarnaast is het belangrijk met ons goed te communiceren wat de wensen zijn. Vooral duidelijkheid is belangrijk. Wij leveren deuren van kwaliteit en houden betrouwbaar vast aan jouw wensen. Wanneer we allebei weten wat er moet gebeuren dan is jouw deur sneller geplaatst.

Een stalen deur is prachtig voor iedere woning, maar verlies vooral de praktijk niet uit het oog. In diverse situaties zijn andere deuren toepasbaar, dat betekent dus dat je er voor moet zorgen dat een deur ook in jouw situatie past. Hoe mooi een schuifdeur bijvoorbeeld ook mag klinken, wanneer in jouw situatie een taatsdeur eigenlijk veel praktischer is dan is het toch belangrijk om ook het praktisch oogpunt bij het type deur op de voorgrond te houden.

Back To Top