Glazen scheidingswand Metalworxx 

De glazen wanden van Metalworxx hebben de afgelopen jaren een prominente plek veroverd in zowel zakelijke als particuliere omgevingen. Ze bieden een moderne uitstraling, terwijl ze ook een perfecte oplossing zijn voor het behouden van een open en visuele ruimte.

Ben je van plan om je kantoor een ruimtelijk gevoel en open sfeer te geven? Wil je een industriële look of eens een andere type deur of wand dan normal? Of wil je een openbare ruimte op kantoor opdelen?Een glaswan is een ware blikvanger die in elke setting goed past.

GLASSWORXX

Bekijk onze glazen wanden oplossingen. Werk in rust, maar houdt een open sfeer in je kantoor met glazen panelen van Glassworxx
Meer informatie

GREPEN EN GLAS

Bekijk alle onze type grepen en onze glazen oplossingen voor een scheidingswand van glas


Meer informatie

Breed scala scheidingswanden glazen scheidingswand

 
Glazen scheidingswanden hebben een onmiskenbare charme en veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt om nieuwe ruimtes te creëren binnen één grote ruimte. De topkwaliteit glas maakt het mogelijk om aparte werkplekken te hebben binnen een grote ruimte zonder het gevoel van openheid te verliezen. Bovendien kunnen ze worden gemonteerd met schuifdeuren of standaard deuren, afhankelijk van de behoefte en de afmetingen van de ruimte.
 
Deze scheidingswand van glas is niet alleen ideaal voor kantoren, maar ze zijn ook populair in winkels, sportscholen en restaurants. Door maatwerk is het mogelijk om elke ruimte, ongeacht de afmetingen, om te toveren tot een plek die zowel functioneel als stijlvol is.
 

Keuze in type glas en afwerking

 

Bij het kiezen van een glazen scheidingswand is het belangrijk te weten dat er verschillende typen glas beschikbaar zijn. Voor ruimtes waar veiligheid van het grootste belang is, wordt vaak gekozen voor veiligheidsglas. Dit is sterker glas dan normaal glas en in het geval van breuk valt het in kleine, ongevaarlijke stukjes uiteen.
 
Daarnaast kan er gekozen worden voor geluidswerend glas. Vooral in kantooromgevingen, waar geluid een cruciale factor kan zijn, is dit type glas een populaire keuze. Wil je dat je werkruimte stil en rustig blijft, zelfs wanneer er een levendige brainstormsessie gaande is in de kamer ernaast? Dan is geluidswerend glas de perfecte oplossing.
 

Keuze uit verschillende uitvoeringen glazen wanden

 
Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit verschillende afmetingen en volgende diktes van het glas, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren. Voor de afwerking kunnen er keuzes gemaakt worden tussen verschillende materialen zoals aluminium voor de frames of specifieke handvatten voor de deuren.
 
Er zijn verschillende soorten glas waar je uit kunt kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar gelaagd glas of gehard glas c

Een glazen scheidingswand van gelaagd glas

 
Het kiezen voor een scheidingswand van MetalWorxx betekent dat altijd het licht behouden blijft in je ruimte, en dat je goed door het glas heen kunt blijven kijken. Voor het glas geldt dat elke wand die we produceren kan een buiging verdragen, wat vooral belangrijk is bij hogere risico’s betreft wind.
 
Gemaakt in onze eigen fabriek, waarborgen we de hoogste kwaliteitsnormen en flexibiliteit. Je kunt de scheidingswand op maat samenstellen, zodat deze naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. En met verschillende glazen wand uitvoeringen wat betreft soorten glas in ons assortiment, vind je altijd een glazen wand die perfect past bij de inrichting en stijl van jouw ruimte.
 

Trendy en functioneel

 
De populariteit van de glazen scheidingswand gaat verder dan hun esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn ook ongelooflijk functioneel. Bijvoorbeeld, met de juiste keuze in glas, kunnen ze bijdragen aan de energie-efficiëntie van een ruimte door het maximaliseren van natuurlijk licht. Hierdoor worden producten en mensen in de ruimte in het beste licht weergegeven. 
 
Ook voor kleur ben je op het juiste adres, er zijn ruime mogelijkheden op het gebied van kleur. Er zijn vele kleuren waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je zelf ook een kleur kiezen waardoor je bij ons een enorm aanbod vindt.
 
Bij Metalworxx maken we gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat onze glazen scheidingswand niet alleen mooi is, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ben je op zoek naar een oplossing voor je kantoor, winkel of thuis? Onze glazen wanden en glazen deuren zijn gegarandeerd een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke ruimte.
 
Glazen scheidingswand zorgt voor stevigheid en veiligheid
 
Een scheidingswand gemaakt van gelaagd glas biedt zowel stevigheid als veiligheid. In tegenstelling tot gehard glas, houdt gelaagd glas bij breuk de scherven bij elkaar. Dit type wand zorgt ervoor dat de ruimte erachter zichtbaar blijft, terwijl het toch een gevoel van afscheiding biedt.
 
Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen uit verschillende diktes scheidingswand om de perfecte balans tussen looks en functionaliteit te vinden.
 

Glazen wand dempt geluid

 
Deze glazen scheidingswand biedt niet alleen volledige transparantie, maar ze zijn ook geluidswerend. Dankzij speciale technieken en materialen kun je genieten van stilte en privacy, zelfs wanneer je je in een drukke omgeving begeeft. Of het nu gaat om een glaswand in een kantoorruimte, een wand die past bij de vloer van de vergaderruimte of andere toepassingen, de geluidswerende eigenschappen van de glaswanden garanderen een rustige en productieve omgeving.
 

Glazen scheidingswanden

 
Deze glazen scheidingswanden in een breed scala bieden niet alleen volledige transparantie als ware blikvanger, maar ze zijn ook geluidswerend. Dankzij speciale technieken en materialen kun je genieten van stilte en privacy, zelfs wanneer je je in een drukke omgeving begeeft.
 
Van werkplekken in een kantoorruimte, vergaderruimte of andere toepassingen, de geluidswerende eigenschappen van de glaswanden garanderen een rustige en productieve omgeving.
 

Gelaagd glas voor een hogere productiviteit en werkmotivatie

 
Een glazen wand kent nog een voordeel: werken met daglicht bij aan een goede productiviteit en werkmotivatie. Doordat de glazen wanden met gehard glas wordt dezelfde (of een betere) lichtinval behouden, zo blijft de ruimte optimaal verlicht.
 
Daglicht heeft talloze voordelen, zoals het verminderen van stress en het verbeteren van onze stemming. Het creëren van een aparte ruimte met GlassWorxx glaswanden stelt je in staat om te profiteren van al deze voordelen, terwijl je toch privacy en stilte behoudt.
 

Glazen scheidingswanden zijn de belichaming van modern design

 
GlassWorxx van Metalworxx biedt een innovatieve oplossing. De glazen scheidingswand combineert het beste van twee werelden: de openheid van een grote ruimte en de privacy van een afgesloten kamer.
 
Ze bieden een visueel aantrekkelijke manier om ruimtes te segmenteren zonder het gevoel van openheid te verliezen. Met GlassWorxx kun je in een vergaderzaal zitten en toch het gevoel hebben dat je deel uitmaakt van de grotere kantoorruimte.
 
Bovendien zijn deze glazen scheidingswanden duurzaam en gaan ze jarenlang mee, waardoor je op de lange termijn bespaart.
 

Bij MetalWorxx bestel je niet zomaar een glazen wand

 
Met onze glazen wand kies je voor kwaliteit en stijl in één. Voor gerenoveerde panden, waar een mix van historische charme en moderne finesse gewenst is, biedt de glazen wand van MetalWorxx een strakke uitstraling.
 
Gelaagd glas met zijn gelaagde opbouw zorgt ervoor dat het vrijwel onmogelijk is dat glas scheurt of glas breekt bij impact. Standaard zijn de stalen kozijnen voorzien van transparant 3.3.1. gehard veiligheidsglas
 

Maak gebruik van de voordelen van een glas deur of glaswand

 
Je kunt door het heldere gelaagde glas van de glazen scheidingswand heen kijken, wat bijdraagt aan de ruimtelijke beleving. Naast de prachtige glazen wanden biedt MetalWorxx ook bijpassende glazen deuren.
 
Het is niet alleen een stijlvolle scheidingswand van glas maar ook nog eens betaalbaar glaswerk. Met diverse soorten glas in het glazen wand assortiment garandeert MetalWorxx altijd een oplossing die bij jouw wensen past.
 • Hoe kan ik een glazen scheidingswand woonkamer laten plaatsen?

  Een glazen scheidingswand in de woonkamer laten plaatsen kan op verschillende manieren. Bij MetalWorxx hebben we scheidingswanden met glas en staal gemonteerd met verschillende profielen, zoal bijvoorbeeld aluminium u profielen. Die worden op maat gemaakt voor jouw woonkamer. Jij bepaalt hoe groot de glazen scheidingswand moet worden en welke indeling deze moet hebben. Wil je een de stalen wand met glas inclusief stalen deur of dubbele stalen deuren? Dat is allemaal mogelijk. Wij leveren de glazen scheidingswand op maat bij je af. Zo nodig in losse delen. Het stalen frame is voorzien van glas, dus kan direct door de professional in de ruimte geplaatst worden.

 • Wat kost een glazen scheidingswand voor in de woonkamer?

  Wat een scheidingswand van glas en staal kost is grotendeels afhankelijk van de afmeting en de type stalen deuren. Uiteraard: des te groter de afmeting, des te hoger de prijs van de glazen scheidingswand. De scheidingswanden zonder deur zijn goedkoper dan met stalen glazen deuren. Scharnierdeuren zijn goedkoper dan stalen taatsdeuren. De stalen glazen scheidingswand met een enkele deur is weer lager in prijs dan met dubbele deuren. Om te weten wat jouw maatwerk glazen scheidingswand kost bij MetalWorxx, kan je eenvoudig online een offerte aanvragen.

 • Is een glazen wand veilig?

  Industriële deuren zijn er in verschillende soorten en maten. De glazen zijn veilig doordat we gebruik maken van gehard glas. Maar je kunt natuurlijk ook kijken wat je allemaal nog meer in ons assortiment vindt.  Zoals bijvoorbeeld stalen taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Ook een stalen glas wand is mogelijk. Allemaal gemaakt van zwart staal en glas voor de echte industrielook. De prijs van een industriële deur of wand is afhankelijk van de afmeting en type deur. De deuren zijn al verkrijgbaar vanaf €1331,- incl.btw. Wil je deze goedkope stalen loft deur? Ga dan voor de standaard stalen binnendeur FAST DEAL. Wil je een stalen pui of stalen loft deur op maat? Vraag dan een offerte op maat aan met het online offerteformulier.

 • Waarom kiezen voor een scheidingswand van glas in de woonkamer?

  Een industriële deur is verkrijgbaar in verschillende soorten. Vaak wordt een zwart stalen deur met glas bedoeld met een industriële deur. Deze zorgen voor perfecte robuuste, industriële look in het interieur. Industriële deuren worden geleverd met stalen kozijn en kunnen eenvoudig in je industriële interieur geplaatst worden. Bij MetalWorxx maken we de stalen deuren met glas en stalen kozijn op maat. Ook stalen scheidingswanden zijn mogelijk. Dus een industriële deur kopen kan eenvoudig bij ons.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Offerte aanvragen

MINIMale/Maximale afmetingen