Tochtportaal

Stalen deuren zijn de laatste jaren heel erg in. Maar ook een stalen tochtportaal wordt steeds populairder, en dat begrijpen wij. Het is een duurzame oplossing voor ruimtes met veel doorloop, daarom wordt deze optie veel toegepast in bedrijfspanden. Echter, met de stijgende energieprijzen en het zoeken naar manieren om kou buiten te houden en de warmte binnen, zijn tocht deuren ook een zeer goede oplossing voor woningen.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Stalen deuren? Overweeg ook eens een stalen tochtportaal!

Al jarenlang staat MetalWorxx bekend als de specialist op het gebied van stalen deuren. Stalen scharnierdeur, taatsdeur, draaideur, schuifdeur, je kunt het zo breed niet bedenken. Maar naast dat wij de beste kwaliteit stalen deuren op maat leveren, zijn wij ook experts in het leveren van een tochtportaal.

De stap naar een duurzamere entree

In een ruimte met veel doorloop gaat (vooral in openbare gebouwen) vaak veel kostbare energie verloren. Als je op zoek bent naar meer duurzaamheid dan hoef je niet per se altijd naar de buitendeur te kijken. Producten als een tochtportaal bieden ook ongelooflijk veel mogelijkheden!

De voordelen van een stalen tochtportaal

Wat zijn nu precies de voordelen van een tochtportaal? Wij nemen ze graag even met je door!

Het bespaart energie

Dit noemden we net al even, een stalen deur brengt je een heil eind maar een tochtportaal helpt toch ook heel goed bij het besparen van energie. Er gaat veel energie en warmte verloren bij het opendoen van deuren die naar buiten leiden. Zowel in het zomer als in het winterseizoen.

In de zomer en in de winter

In de zomer staat er vaak binnen een airco aan, dan wil je niet dat de warmte van buiten naar binnen komt. En in de winter wil je die warmte zoals altijd gewoon lekker binnenhouden. Dit is daarvoor de perfecte oplossing. MetalWorx maakt ieder tochtportaal volledig op maat. Dus, wil jij verduurzamen door optimalisatie, thuis of met je bedrijf? Overweeg dan een tochtportaal bij MetalWorxx!

MetalWorxx gebruikt grote hoeveelheden glas

MetalWorxx gebruikt in haar producten staal, maar net als in iedere deur ook grote hoeveelheden glas. Een stalen (glazen) tochtportaal helpt dus niet enkel tegen de tocht, maar zal tegelijkertijd gevoelsmatig ook de minimale ruimte innemen.

Een stalen (glazen) tochtportaal kun je voor de ruimtelijkheid zelfs bevorderlijk laten werken.

Maximum comfort

Naast dat een stalen (glazen) tochtportaal tijdens het openen en sluiten van de deur veel energie bespaart zorgt het ook voor een hoop comfort. Je hebt waarschijnlijk wel eens op de tocht gezeten.

Op deze manier in de kou zitten is geen pretje, met als resultaat dat dit een vervelend gevoel geeft. Als er een stalen tochtportaal geplaatst wordt dan kan deze kou worden tegengehouden.

Het geeft een bezoeker een gevoel van iets extra’s

Of je nu een tochtportaal van staal laat plaatsen in een bedrijfspand of thuis, het geeft een extra gevoel. We benoemden het net al even kort, maar de ruimtelijkheid kan worden gehouden, in sommige gevallen zelfs bevordert door die transparante doorkijk.

Als er eenmaal een tochtportaal geplaatst is dan geeft het toch een gevoel van iets extra’s. Het geeft een gevoel van veiligheid voordat je daadwerkelijk een pand binnen stapt, omdat er na bijvoorbeeld na die stalen scharnierdeur nog een extra bescherming is in de vorm van een tochtportaal.

Tochtportaal veilig met MetalWorxx

Ondanks dat er bij MetalWorxx zoveel mogelijkheden zijn, zorgen wij toch dat welk product je ook samenstelt, dat deze toch altijd zo veilig mogelijk zijn. Hoe we dat doen? Simpel, door het gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas.

Meer veiligheid, langere levensduur

Dit is glas dat goed tegen een stootje kan en dat amper kapot te krijgen is. Dat is toch wel een fijne gedachte. Zo wordt jouw veiligheid, op werk of thuis, maximaal gegarandeerd. Dit bevordert daarnaast de levensduur van jouw tochtportaal.

Alles volledig op maat bij MetalWorxx

Bij MetalWorxx maken we alle producten volledig op maat. Dat doen we omdat wij als interieur experts snappen dat ieder zijn wensen anders zijn. Daarom kun je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Volledig jouw design, uitgevoerd door ons

Binnen onze offerte kun je jouw stalen glazen tochtportaal compleet naar eigen wens samenstellen. Wij adviseren de industriële look, dat heeft alles voor een (blijvend) mooie overgang.

Benieuwd wat wij voor je kunnen beteken? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. Stel ons al je vragen of maak een afspraak! Je kunt op afspraak onze showroom bezoeken.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen