fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Stalen deuren zijn de laatste jaren heel erg in. Maar ook een stalen tochtportaal wordt steeds populairder, en dat begrijpen wij. Het is een duurzame oplossing voor ruimtes met veel doorloop, daarom wordt deze optie veel toegepast in bedrijfspanden. Echter, met de stijgende energieprijzen en het zoeken naar manieren om kou buiten te houden en de warmte binnen, zijn tocht deuren ook een zeer goede oplossing voor woningen.

MetalWorx verkoopt een stalen tochtportaal op maat van hoge kwaliteit. Stalen tochtportaal? Dan zit je meer dan goed bij MetalWorxx!

TYPE DEUREN
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

Ontdek alles over taatsdeuren!

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

Ontdek alles over een stalen schuifdeur en industriële schuifdeuren.

TYPE SCHUIFDEUREN
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Stalen deuren? Overweeg ook eens een stalen tochtportaal!

Al jarenlang staat MetalWorxx bekend als de specialist op het gebied van stalen deuren. Stalen scharnierdeur, taatsdeur, draaideur, schuifdeur, je kunt het zo breed niet bedenken. Maar naast dat wij de beste kwaliteit stalen deuren op maat leveren, zijn wij ook experts in het leveren van een tochtportaal.

De stap naar een duurzamere entree

In een ruimte met veel doorloop gaat (vooral in openbare gebouwen) vaak veel kostbare energie verloren. Als je op zoek bent naar meer duurzaamheid dan hoef je niet per se altijd naar de buitendeur te kijken. Producten als een tochtportaal bieden ook ongelooflijk veel mogelijkheden!

De voordelen van een stalen tochtportaal

Wat zijn nu precies de voordelen van een tochtportaal? Wij nemen ze graag even met je door!

Het bespaart energie

Dit noemden we net al even, een stalen deur brengt je een heil eind maar een tochtportaal helpt toch ook heel goed bij het besparen van energie. Er gaat veel energie en warmte verloren bij het opendoen van deuren die naar buiten leiden. Zowel in het zomer als in het winterseizoen.

In de zomer en in de winter

In de zomer staat er vaak binnen een airco aan, dan wil je niet dat de warmte van buiten naar binnen komt. En in de winter wil je die warmte zoals altijd gewoon lekker binnenhouden. Dit is daarvoor de perfecte oplossing. MetalWorx maakt ieder tochtportaal volledig op maat. Dus, wil jij verduurzamen door optimalisatie, thuis of met je bedrijf? Overweeg dan een tochtportaal bij MetalWorxx!

MetalWorxx gebruikt grote hoeveelheden glas

MetalWorxx gebruikt in haar producten staal, maar net als in iedere deur ook grote hoeveelheden glas. Een stalen (glazen) tochtportaal helpt dus niet enkel tegen de tocht, maar zal tegelijkertijd gevoelsmatig ook de minimale ruimte innemen.

Een stalen (glazen) tochtportaal kun je voor de ruimtelijkheid zelfs bevorderlijk laten werken.

Maximum comfort

Naast dat een stalen (glazen) tochtportaal tijdens het openen en sluiten van de deur veel energie bespaart zorgt het ook voor een hoop comfort. Je hebt waarschijnlijk wel eens op de tocht gezeten.

Op deze manier in de kou zitten is geen pretje, met als resultaat dat dit een vervelend gevoel geeft. Als er een stalen tochtportaal geplaatst wordt dan kan deze kou worden tegengehouden.

Het geeft een bezoeker een gevoel van iets extra’s

Of je nu een tochtportaal van staal laat plaatsen in een bedrijfspand of thuis, het geeft een extra gevoel. We benoemden het net al even kort, maar de ruimtelijkheid kan worden gehouden, in sommige gevallen zelfs bevordert door die transparante doorkijk.

Als er eenmaal een tochtportaal geplaatst is dan geeft het toch een gevoel van iets extra’s. Het geeft een gevoel van veiligheid voordat je daadwerkelijk een pand binnen stapt, omdat er na bijvoorbeeld na die stalen scharnierdeur nog een extra bescherming is in de vorm van een tochtportaal.

Tochtportaal veilig met MetalWorxx

Ondanks dat er bij MetalWorxx zoveel mogelijkheden zijn, zorgen wij toch dat welk product je ook samenstelt, dat deze toch altijd zo veilig mogelijk zijn. Hoe we dat doen? Simpel, door het gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas.

Meer veiligheid, langere levensduur

Dit is glas dat goed tegen een stootje kan en dat amper kapot te krijgen is. Dat is toch wel een fijne gedachte. Zo wordt jouw veiligheid, op werk of thuis, maximaal gegarandeerd. Dit bevordert daarnaast de levensduur van jouw tochtportaal.

Alles volledig op maat bij MetalWorxx

Bij MetalWorxx maken we alle producten volledig op maat. Dat doen we omdat wij als interieur experts snappen dat ieder zijn wensen anders zijn. Daarom kun je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Volledig jouw design, uitgevoerd door ons

Binnen onze offerte kun je jouw stalen glazen tochtportaal compleet naar eigen wens samenstellen. Wij adviseren de industriële look, dat heeft alles voor een (blijvend) mooie overgang.

Benieuwd wat wij voor je kunnen beteken? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. Stel ons al je vragen of maak een afspraak! Je kunt op afspraak onze showroom bezoeken.

Back To Top