Stalen deuren en kozijnen

Inspirerende PROJECTEN

Kies jij voor een stalen taatsdeur naar de woonkamer? Of voor stalen ensuite deuren tussen keuken en woonkamer? Een stalen vouwwand met harmonicadeuren als roomdivider kan ook! Laat je inspireren door degene die je voor gingen.
Voor meer inspiratie voor de toepassing van de zwarte industriële stalen kozijnen of slanke stalen deuren kan je kijken op onze Pinterest pagina.
Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

Op zoek naar een trendy stalen deur woonkamer? Industriële stalen ensuite deuren en kozijnen voor binnen. Trendy en tijdloos tegelijkertijd. En te combineren met vele interieur stijlen. Als contrast in een landelijk interieur of gecombineerd met hout en beton voor de industriële look. Industriele deuren goedkoop en van hoge kwaliteit? Laat je inspireren door de voorbeelden uit eerdere projecten.

Kies jij voor stalen taatsdeuren, draaideuren of schuifdeuren? Als stalen ensuite deuren tussen keuken en woonkamer, als vast stalen kozijn in de slaapkamer of ga je de deur naar de hal vervangen?

Voor meer inspiratie voor de toepassing van de stoere zwarte industriële stalen kozijnen kan je kijken op onze Pinterest pagina.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Stalen binnendeuren met kozijnen

Stalen deuren gaan alleen samen met een stalen kozijn. Als je kiest voor een stalen deur op maat dan hoort daar dus ook een stalen kozijn op maat bij.

Dit komt omdat onze stalen deuren niet kunnen worden gedragen door een kozijn zonder stalen frame. Dit is schadelijk voor zowel het kozijn als de deur en haar scharnieren.

Stalen kozijnen installeren wij voor je

Een nieuwe stalen deur komt niet alleen tot zijn recht wanneer je deze combineert met een stalen kozijn. Het kan ook een stalen taatsdeur zijn. Deze wordt geleverd en gemonteerd zonder stalen kozijn. Een stalen deur met of zonder stalen komen wij graag installeren indien jij dat wilt.

Zwarte stalen deur

Zwarte stalen deuren zijn helemaal in. Bij een nieuwe stalen deur kiezen velen voor zwart. Zwarte deuren komen ook heel goed tot hun recht als industriële deuren.

Het perfecte design, door jou samengesteld

Het design van onze stalen deuren is namelijk strak, veel glas en een minimalistische uitstraling. We hebben veel verschillende modellen. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jij jouw deur wilt hebben. Ontwerp zelf je eigen design, en wij zorgen ervoor dat jij een stalen deur krijgt die jouw verwachtingen overtreft. Laat onze specialisten en designers hun werk doen, en je zult versteld staan van het resultaat!

Maak gebruik van onze gratis offerteaanvraag en je ziet direct waar wij het over hebben.

Witte stalen deur

Ook witte stalen deuren met glas zijn een populaire optie. Ze kunnen voor het interieur veel doen. Als je kiest voor binnendeuren zoals schuifdeuren, draaideuren of taatsdeuren in het wit, geeft dit een frisse moderne touch aan het interieur.

Eigentijdse look

Witte stalen deuren zijn een unieke optie omdat deze een geheel eigentijdse look geven aan je woning. Deze zijn bij MetalWorxx verkrijgbaar. Stalen deuren zijn eigenlijk bij ons verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Wanneer je een trendsetter wilt zijn dan kun je kiezen voor maatwerk witte stalen binnendeuren bij MetalWorxx.

Soorten stalen deuren

Ons assortiment stalen deuren is breed. Wij hebben een scharnierdeur (draaideur), taatsdeur, schuifdeur, stalen deuren met glas die volledig naar jouw eigen ontwerp worden gemaakt.

Verschil taatsdeur en draaideur

Het verschil tussen de taatsdeur en een draaideur is dat een taatsdeur naar twee kanten kan openslaan. Dit heeft zo zijn voordelen, maar dan moet dit soort binnendeur wel binnen je interieur passen.

Samenstellen volledig naar eigen budget

Een deur waarbij je altijd goed zit omdat deze naar je eigen budget samengesteld is. Of je nu een industriële deur wilt, of een metalen deur met ranke profielen, wij zijn er om je door middel van maatwerk van een nieuwe deur te voorzien.

Ook behoefte aan montage?

Wil je dat wij hem komen monteren? Ook dat is geen probleem. Afspraken betreft montage maken we gewoon vooraf. Wil je liever persoonlijk met ons in gesprek? Wil je het aanzicht van die stalen binnendeuren wel eens in het echt bekijken? Ook dat kan. Je bent van harte welkom!

Stalen binnendeur: Schuifdeur bespaart ruimte

Een goede een tip over de stalen schuifdeur: als je weinig ruimte hebt is dit de perfecte oplossing. Stalen schuifdeuren zijn perfect in de woonkamer wanneer je ruimte wilt besparen. Deze deuren worden in rails gemonteerd in plaats van met scharnieren en kunnen vanzelfsprekend open en dicht worden geschoven.

Deze stalen binnendeuren schuiven namelijk in plaats van dat deze openslaan naar een bepaalde kant zoals bij binnendeuren zoals bij taatsdeuren of draaideuren het geval is.

Welk soort glas gebruiken jullie?

Onze stalen deuren zijn ook glazen deuren, omdat wij in een stalen binnendeur een groot oppervlak glas verwerken. Dit is perfect voor de lichtinval, wat er voor zorgt dat de ruimte optisch groter lijkt. De deur openzetten is vanaf nu niet meer nodig!

Betere verbinding in het interieur

Wanneer je een gelijksoortige vloer hebt in twee ruimtes dan zorgen stalen metalen deuren ook voor een mooie verbinding tussen de ruimtes.

Veiligheidsglas, een deur die tegen een stootje kan

Maar hoe zorgen we ervoor dat ons glas veilig is? Onze producten zijn voorzien van 3.3.1 veiligheidsglas. Dit type glas is een stevig product dat prima tegen een stootje kan. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je kinderen hebt. Wanneer deze aan het spelen zijn, zijn de ramen in de stalen binnendeur een stuk veiliger.

Stalen deuren versus aluminium deuren

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen stalen deuren en aluminium deuren. Aluminium is een materiaalsoort die nog altijd veel wordt gebruikt voor binnendeuren. Waarom kies je voor een echt stalen deur op maat in plaats van aluminium?

Aanpassingsvermogen stalen deuren is ongeevenaard

Aluminium heeft minder slanke profielen, maar is soms wel iets goedkoper dan staal. Toch heeft de stalen deur voordelen die het de investering waard maken. Een stalen deur heeft een chique én robuuste uitstraling door het slanke stalen profiel. En stalen deuren zijn veel steviger en stootvaster als aluminium deuren.

Onze deuren gaan decennialang mee

Daarnaast gaat staal ongelooflijk lang mee. Een aluminium deur heeft een kortere levensduur dan stalen deuren. Doordat staal harder is kan het goed tegen een stootje. Een aluminium deur is veel gevoeliger voor een deukje. Daarom raden wij aan voor een stalen deur met een stalen profiel te kiezen.

MetalWorxx krijgt een 9,8/10

Tevreden klanten

“Onwijs blij met de deur van MetalWorxx! Het geeft onze ‘standaard’ nieuwbouwwoning een hele stijlvolle, stoere look. Wij zijn erg tevreden over het contact (zeer behulpzaam!). En alle hulp en ondersteuning bij de installatie. Super!”

Annelies Borgdorff

Onlangs is onze taatsdeur geplaatst tussen de woon- en eetkamer. Het eindresultaat is zelfs nog mooier dan we van tevoren hadden kunnen bedenken. Prachtige stijlvolle en vooral stoere deur in matzwart. Vanaf eerste contact met Metalworxx fijn onderhoud en keurige oplevering. De plaatsing werd gedaan door zeer kundige heren. Complimenten!

Frank Verweij

Bekijk voor meer reviews ons Google Bedrijfsaccount.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen