Stalen scheidingswand

Staal is aan een grote opmars bezig. Een stalen deur of kozijn zie je steeds vaker. Een stalen kozijn, een stalen schuifdeur, een stalen pui en zelfs stalen trappen. Vandaag de dag ontkom je dus niet aan staal in moderne woningen. Ook de stalen scheidingswand wordt steeds populairder. Voor een passende stalen wand ben je bij ons aan het goede adres.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Stalen wand? Da ga je naar MetalWorxx

Zoek je een passende stalen wand? Een stalen wand zorgt voor extra ruimte op kantoor, thuis of waar dan ook. Stalen wanden splitsen het interieur. Het zorgt voor maximale lichtinval. Je zorgt voor extra stijl in je woning zonder praktische voordelen op te geven.

Prima aanvulling op stalen deur

Je kunt stalen wanden gebruiken als aanvulling op stalen deuren / stalen binnendeuren. Ben jij op zoek naar de beste stalen wanden voor verschillende ruimtes? Dan ben je bij MetalWorxx aan het juiste adres.

Stalen wanden zijn de perfecte afwerking op producten zoals onze stalen deuren.

Industriële look

Het helpt ook bij de finishing touch voor die industriële look. Je kunt deze simplistische en stijlvolle industriële uitstraling een nieuw leven inblazen door naast bijvoorbeeld stalen schuifdeuren ook voor een onze stalen wand te kiezen.

Staal gaat lang mee

Staal is sterk materiaal en het gaat lang mee. Staal is goed bestand tegen corrosie. Het materiaal gaat minstens 40 jaar mee!

Jouw stalen wand op maat gemaakt

MetalWorxx levert maatwerk. Jij vraagt bij ons een offerte aan, wij doen de rest. Je kunt een product verwachten dat na montage jouw interieur direct een boost geeft. Onze panelen toegepast in jouw woning, helemaal door jou samengesteld.

Binnen ieder interieur passend

Daarnaast hoef je met onze producten je zeker geen zorgen te maken over eventuele aanpassingen aan het interieur. Een stalen wand en stalen deuren passen namelijk binnen ieder interieur.

Wanneer je aanpassingen binnen het interieur maakt dan weet je in ieder geval zeker dat die scheidingswanden en bijvoorbeeld stalen schuifdeur nog prima binnen je interieur toegepast kunnen worden.

Veiligheid

MetalWorxx maakt gebruik van de glassoort 3.3.1 veiligheidsglas. De ramen in jouw wanden zijn bijna niet stuk te krijgen en kunnen zeker goed tegen een stootje. Een stalen deur met scheidingswand is dus altijd veilig. Handig wanneer je kinderen hebt. Dit vormt af en toe nog wel een risico, met MetalWorxx is dit dus geen probleem!

De beste kantoorwanden bij MetalWorxx

Stalen wanden hebben veel positieve kanten, en deze zijn ook zeker van toepassing op het kantoor. Stalen kantoorwanden bestel je ook gewoon bij MetalWorxx. Je ziet in een bedrijfspand of op kantoor steeds vaker scheidingswanden met metalen profielen. Het glas in stalen wanden heeft ook op kantoor voordelen.

Maximaal licht, maximale productiviteit

Je kunt een ruimte scheiden terwijl er geen compromis gemaakt wordt op het doorlaten van licht in het bedrijfspand. Het licht wat tegen het plafond en de vloer kaatst wordt niet tegengehouden door de scheidingswand. Dit gaat dus niet ten koste van de productiviteit. Want het is namelijk zo dat meer licht de productiviteit juist ten goede komt.

TIP: Wil je flexibiliteit met je wand? Dan kun je er ook een kiezen met scharnier.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Je bent eruit, je wilt een mooie stalen scheidingswand. Dan kun je bij MetalWorxx net als bij stalen deuren of een stalen kozijn direct een offerte aanvragen! Je ontvangt dan binnen twee dagen een reactie. Met de offerte stellen wij je in staat heel precies aan te geven hoe jij jouw scheidingswand wilt samenstellen.

Wij vragen je aan te geven hoe jij jouw design voor je ziet in ieder aspect. Dit biedt veel keuzemogelijkheden, maar dus ook veel precisie op het gebied van resultaat.

Stalen scheidingswand kosten

Een stalen wand, wat kost dat nu precies? We begrijpen dat je vragen hebt over de kosten van een stalen scheidingswand. Wij kunnen helaas geen algemene of gemiddelde prijsindicatie geven. Dat komt omdat we bij MetalWorxx alles op maat leveren. Van design tot afmetingen.

Daarom is het lastig om een prijsindicatie te geven. Ieder product is bij ons dus volledig uniek en op maat gemaakt en dus zijn de prijzen ook op maat. Wel zo eerlijk. Je betaald dus in ieder geval altijd niet meer of minder dan nodig. Dat heb je zelf in de hand.

Afmetingen voor een stalen scheidingswand

Jouw stalen scheidingswand wordt door MetalWorxx op maat gemaakt. Let bij het doorgeven van de offerte altijd goed op de afmetingen. Dit is uiteraard het belangrijkste aspect van allemaal om de scheidingswand goed te kunnen monteren. Een fout betreft de afmetingen heeft altijd onnodige vervelende gevolgen.

Van tevoren goed inmeten

Wij zouden willen zeggen, eerst goed inmeten alvorens een offerte aan te vragen. Meten is weten. Van te voren inmeten scheelt u achteraf een hoop onnodige afwegingen en complicaties. Daarnaast hebben afmetingen een grote invloed op de prijs. Grotere afmetingen betekenen een hogere prijs.

Vragen? Wij helpen je!

De keuzes die wij bieden voor scheidingswanden, dat kan uiteraard voor vragen zorgen. Dat snappen wij. Ga ik voor een vlakverdeling? Hoe zit het met een poedercoating? Wil ik aanvullend nog zijpanelen? Welk profiel past het best bij mij? Zijn stalen scheidingswanden ook geschikt voor op veranda’s?

Je kunt ons daadwerkelijk alles vragen. Samen maken we jouw interieur mooier en beter.

Persoonlijk advies

Welke vragen je ook hebt. Wij voorzien je te allen tijden van vrijblijvend persoonlijk advies. net als bijvoorbeeld het samenstellen van stalen taatsdeuren, een dubbele deur of een stalen kozijn brengen de afwegingen voor een stalen scheidingswand vragen met zich mee.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen