Modulaire glaswanden

GlassWorxx

Openheid, met de privacy van een afgesloten ruimte. GlassWorxx is de oplossing voor kantoorruimtes en het creëren van aparte kamers en werkplekken. Het geluid blijft binnen, het zicht blijft open.
Collectie

GLASSWORXX GLASWANDEN

Openheid, met de privacy van een afgesloten ruimte. GlassWorxx is de oplossing voor kantoorruimtes en het creëren van aparte kamers en werkplekken. Het geluid blijft binnen, het zicht blijft open.
Lees verder
Een nieuwe ruimte

Met behoud van licht en transparantie

Bij de glaswanden van GlassWorxx wordt nagenoeg geen profiel gebruikt. Dit zorgt voor moderne designwanden met optimale transparantie. Rondom het kozijn en de deur wordt gebruik gemaakt van een smal zwart aluminium profiel. Daarbinnen is het alleen glas. Werken met daglicht draagt bij aan een goede productiviteit en werkmotivatie. Met de wanden van glas blijft de lichtinval gelijk aan de bestaande situatie en wordt deze dus volledig behouden.
Hoeken en T-wanden zijn eveneens eenvoudig te realiseren. De binnenwanden van glas creëren eenvoudig een aparte ruimte binnen een bestaande ruimte.
Vraag een offerte aan

Creëer een eigen werkplek of vergaderruimte. Met de glazen binnenwanden van GlassWorxx.

Geluidswerende glazen wanden

In stilte werken en met privacy vergaderen

Het creëren van een aparte ruimte zorgt natuurlijk al voor stilte en privacy. Maar nou zijn de wanden van GlassWorxx ook nog eens geluidswerend. Verschillende akoestische waardes zijn mogelijk. Afhankelijk van de wens en situatie kan het profiel en type glas gekozen worden. Er is een profiel voor enkele- en dubbele beglazing.
Vraag een offerte aan
Bepaal de gewenste geluidsisolatie

Kies het profiel en glas dat past

In bepaalde gevallen worden er hogere eisen aan de geluidsisolatie gesteld dan bij andere situaties. Wat is de wens betreft werkcomfort en wat zijn de wensen met het waarborgen van vertrouwelijke gesprekken? Op basis van de wens kan het profiel en glas bepaald worden.

GlassWorxx Pro

  • profiel voor enkele beglazing
  • Rw van 39 dB max. / RA1 van 38 dB max.
  • het type glas bepaalt de precieze geluidsisolerende waarde

GlassWorxx AKU+

  • profiel voor dubbele beglazing
  • Rw van 48 dB max. / RA1 van 46 dB max.
  • voor hoge akoestische wensen

GlassWorxx bestellen is eenvoudig

De glazen binnenwanden bestel je in 5 eenvoudige stappen
1
Stuur de afmetingen en indeling van de wand(en) door.
2
Binnen enkele werkdagen ontvang je een offerte.
3
Bij akkoord gaan we inmeten en maken we een tekening.
4
Na akkoord op de tekening wordt de productie gestart.
5
Tot slot wordt de wand geplaatst.

VRAAG een OFFERTE OP MAAT AAN

Wil je weten wat de glazen wanden van GlassWorxx kosten? Stuur ons de gegevens in en we maken een offerte op maat. Contact opnemen voor advies kan uiteraard ook.
Vraag een offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen