Voor persoonlijk advies

Kom langs in de showroom

De stalen deuren en kozijnen bekijken kan in de showroom. Deze is gevestigd in Bodegraven, centraal in het land. We adviseren je hier graag en vertellen graag meer over de mogelijkheden. De showroom bezoeken kan enkel op afspraak.
Collectie

GLASSWORXX GLASWANDEN

Openheid, met de privacy van een afgesloten ruimte. GlassWorxx is de oplossing voor kantoorruimtes en het creëren van aparte kamers en werkplekken. Het geluid blijft binnen, het zicht blijft open.
Lees verder
Advies op maat

iedere ruimte is anders

Ieder interieur is anders en iedere toepassing is anders. Wij snappen dat advies op maat gewenst is. Met zijn jarenlange ervaring vertelt onze adviseur je graag meer over de mogelijkheden passend bij jouw wensen.
In onze showroom zijn verschillende type deuren en afwerkingen te bekijken. 
Maak een afspraak

Omdat persoonlijk advies wel zo prettig is. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Zie en ERVAAR

Bekijk zelf de mogelijkheden

De stalen deur of het stalen kozijn stel je zelf samen. Jij bepaalt de afmeting, het type deur, de kleur, de greep en alle andere opties. In de showroom zijn alle opties te bekijken. Zodat jij een weloverwogen keuze maakt.
Vraag een offerte aan
Adresgegevens

Hier kan je ons vinden

Adres
Noordzijde 66, 2411 RC, Bodegraven

+31 (0) 172 – 796 730
Ma - do van 08:30 tot 17:00 & vr tot 15:00 uur
Maak een afspraak

VRAAG een OFFERTE OP MAAT AAN

Wil je weten wat de glazen wanden van GlassWorxx kosten? Stuur ons de gegevens in en we maken een offerte op maat. Contact opnemen voor advies kan uiteraard ook.
Vraag een offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen