LOFTDEUREN STAAL

Altijd al gedroomd van een huis met een industrieel karakter? Dan is een stalen loftdeur echt iets voor jou! Een stalen deur is sowieso al een prachtige toevoeging aan iedere woning, maar een stalen loftdeur behoort allemaal tot de trends van nu. We maken de deuren van staal, bij MetalWorxx zit je altijd goed voor een nieuwe loftdeur.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Stalen loftdeur, de interieurtrend van nu

Binnendeuren van staal zijn de laatste jaren echt de leidende interieurtrend, en dat is niet zo gek. Staal is een materiaal dat vele voordelen heeft ten opzichte van bijvoorbeeld houten loftdeuren. Het is het materiaal dat de beste kwaliteit garandeert voor stalen loftdeuren.

Maak je wensen eenvoudig kenbaar

Met onze online configurator vraag je gemakkelijk een offerte op maat aan. Onze stalen binnendeuren worden namelijk geheel op maat voor jou gemaakt!

Wat is een loftdeur staal?

Wat is een loftdeur nu eigenlijk, en hoe verschilt deze van andere deuren? Stalen scharnierdeuren zijn bijvoorbeeld ook veel voorkomend, maar hoe verschillen deze dan stalen loftdeuren? Deze deur dient als schuifdeur. Je slaat hem niet open, maar je schuift een stalen loftdeur heel eenvoudig van van links naar rechts of andersom om je deur te openen.

Ideaal voor kleine ruimtes

Het voordeel hiervan is dat stalen loftdeuren ervoor zorgen dat je minder rekening  hoeft te houden met extra ruimte. Met een openslaande deur moet altijd rekening gehouden worden bepaalde marges in de kamer, met je nieuwe loftdeur heb je daar geen last van.

Een stalen loftdeur (ook wel bekend onder de naam taatsdeur) is dus ideaal in de kleinere ruimtes!

Onze producten geven een unieke sfeer

Schuifdeuren van staal geven een unieke sfeer. Er is een ruime keuze en de binnendeur is perfect te combineren met ieder soort interieur. Doordat het product door ons wordt afgewerkt en op maat gemaakt wordt is dit de meest praktisch mogelijke oplossing.

Simpel bestelproces

Met ons gehele assortiment met de beste materialen zijn wij gegarandeerd de beste producent van stalen deuren in Nederland. Voor een op maat gemaakte schuifdeur is het bestelproces ook relatief simpel.

Je kunt bij de aanvraag van de offerte al het nodige aangeven en wij gaan voor je aan de slag. Maatvoering, afmeting, glas, rails, informatie over de deuropening, deurkozijn, schuifdeurbeslag etcetera.

Stalen loftdeur monteren

Deuren met een stalen frame monteren kan voor sommigen ingewikkelder zijn dan ze denken. Je kunt er voor kiezen om loftdeuren van staal zelf te monteren, maar wij komen dit als het nodig is met alle plezier voor je doen.

Wij weten wat we doen

Ook al zijn er zoveel verschillende uitvoeringen doordat wij alle deuren op maat maken. Wij weten wat we doen, dus montage is voor ons nooit een probleem.

Betere lichtinval dan ooit met stalen binnendeuren

MetalWorx levert top ontwerpen. Bij ons wordt er optimaal gebruik gemaakt van het licht. Wat we hiermee bedoelen is dat er in onze producten grote hoeveelheden glas verwerkt worden. Hiermee wordt jouw maatwerk design niet alleen dé eyecatcher, het zorgt ook nog eens voor een betere doorlating van licht.

Het licht optimaal gebruikt met stalen deuren

Wij verwerken grote hoeveelheden glas in de deur. Door de beter doorlating van licht heb je in veel kamers een veel ruimtelijker gevoel, mits er een stalen deur aanwezig is natuurlijk.

Energie besparen met stalen loftdeuren

Daarnaast is een betere inval van licht ook nog eens gezond en daarbij kunnen ‘s avonds als het nog licht is die lampen later aan, hierdoor bespaar je een hoop energie.

Stalen loftdeur met veel glas, is dat veilig?

We begrijpen dat je je afvraagt of een deur gemaakt met zo veel glas wel veilig is. Want ja, glas kan soms risicovol zijn. Bij MetalWorx is dat geen enkel probleem. Wij maken namelijk gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas. Dit glas is vrijwel niet stuk te krijgen en kan heel goed tegen een stootje. Jouw loftdeur op maat gemaakt is dus zeker veilig.

Dit is fijn om te weten wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt die nog wel eens in hun enthousiasme tegen de deur kunnen opbotsen.

Ideaal voor op kantoor

Maatwerk stalen loftdeuren zijn overigens ideaal voor op kantoor. Het zijn stevige deuren die decennia lang meegaan en dus voor een lange tijd niet vervangen hoeven te worden, gemakkelijk in onderhoud en daarnaast zorgt het doorlaten van zo veel licht ook voor een bevordering in de productiviteit!

Benieuwd naar wat staal nog meer voor het kantoor kan doen? Ons assortiment is veelzijdig, overweeg naast loftdeuren bijvoorbeeld ook eens stalen wanden. Een stalen wand kan op een ruimtelijke manier een werkruimte scheiden. Ook voor dit soort oplossingen zit je helemaal goed bij MetalWorx.

Stalen loftdeur in het echt bekijken?

Wil je onze loftdeuren wel eens in het echt bekijken? Dat kan. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Dan kunnen wij je laten zien waar wij over praten, hoe goed onze designers in hun werk zijn en hoe groot onze passie voor staal in het interieur wel niet is.

Daarnaast kunnen we dan direct met elkaar in gesprek over hoe een loftdeur het beste binnen jouw interieur past, wat er mogelijk is binnen je budget en hoe de montage eventueel geregeld kan worden.

Vragen of opmerkingen?

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via e mail, onze contactpagina of per telefoon (contactgegevens onderaan de pagina), maar je kunt ook een afspraak met ons maken om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij staan open om alle vragen die je mogelijk hebt te beantwoorden!

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen