Aannemer of bouwprofessional

Wij helpen verkopen

Jij de montage, wij het advies. Word PRO-klant en profiteer van de voordelen.
Wij doen de adviesgesprekken (in onze showroom)
Maak gebruik van het PRO-prijsvoordeel
Snel afhalen mogelijk met de Stalen Deuren Outlet
24/7 de mogelijkheid om online je inkoopprijs te berekenen
Account aanmaken
24/7 offertes maken

De Voordelen van een PRO-account

Zakelijke klant worden is eenvoudig. Om snel en eenvoudig te kunnen handelen kan je een persoonlijk PRO-account aanmaken.
1
Ga naar Mijn account
2
Maak een account aan met KvK-nummer
3
Na goedkeuring krijg je toegang tot je persoonlijke account
4
Voer de specificaties in van het gewenste stalen kozijn en je krijgt automatisch jouw prijs te zien
Het voordeel van je eigen account is dat jouw inkoopprijs 24/7 inzichtelijk is. Ook voor een maatwerk stalen kozijn. Dus ’s avonds of in het weekend offertes maken? Met de online rekentool is dat geen probleem. In het account kan je de offerte opslaan, zodat deze bij opdracht eenvoudig terug te vinden is en doorgestuurd kan worden als opdracht.
Account aanmaken
voor persoonlijk advies

KOM LANGS TER KENNISMAKING

In de showroom in Bodegraven is er de mogelijkheid om kennis te maken met ons en de producten. De verschillende type deuren en andere opties zijn te bekijken. Ook vertellen we je graag meer over de montage. De showroom is maandag tot en met donderdag geopend van 8:30 – 17:00 uur en vrijdag van 8:30 – 15:00 uur. We werken alleen op afspraak.
Maak een afspraak
Over de montage

MONTAGE IS EENVOUDIG

De stalen puien en deuren van MetalWorxx zijn zo ontwikkeld dat de montage eenvoudig is. De elementen zijn op maat gemaakt uit slanke stalen profielen van Oostenrijks fabricaat met veiligheidsglas.
Er wordt gebruik gemaakt van een stalen kokerprofiel waarbij het glas vastgezet wordt doormiddel van stalen kliklijsten. De vakverdeling wordt verlijmd of gelast. Het deurprofiel is in alle gevallen 20mm breed en 40mm diep. Het kozijn kan in de wand geschroefd worden door de opening in het profiel. Deze wordt afgedekt door een dopje in kleur van de pui.

Er zijn een aantal algemene aandachtspunten om rekening mee te houden:

  • De montage moet plaatsvinden in een haakse en waterpas afgewerkte sparing welke voldoende ‘vlees’ heeft om de schroeven te kunnen bevestigen.
  • Bevestigingsmaterialen worden niet meegeleverd.
  • Na montage dient de eventuele kier tussen pui en wand gekit te worden met overschilderbare kit. Ons advies is om de kit mee te schilderen in de kleur van de wand.
  • Bij toepassing van een taatsdeur dient er vooraf gecontroleerd te worden of er in de vloer geschroefd kan worden i.v.m. vloerverwarming.
Download de montage handleiding
MetalWorxx krijgt een 9,8/10

Tevreden klanten

“Onwijs blij met de deur van MetalWorxx! Het geeft onze ‘standaard’ nieuwbouwwoning een hele stijlvolle, stoere look. Wij zijn erg tevreden over het contact (zeer behulpzaam!). En alle hulp en ondersteuning bij de installatie. Super!”

Annelies Borgdorff

Onlangs is onze taatsdeur geplaatst tussen de woon- en eetkamer. Het eindresultaat is zelfs nog mooier dan we van tevoren hadden kunnen bedenken. Prachtige stijlvolle en vooral stoere deur in matzwart. Vanaf eerste contact met Metalworxx fijn onderhoud en keurige oplevering. De plaatsing werd gedaan door zeer kundige heren. Complimenten!

Frank Verweij

Bekijk voor meer reviews ons Google Bedrijfsaccount.

AAN DE SLAG

Vraag je account aan en bereken eenvoudig en snel je prijzen online.
Account aanmaken

MINIMale/Maximale afmetingen