Stalen pui binnen

Ben jij bezig met de (ver)bouwing van je huis of bedrijfspand, en ben je nog op zoek naar de perfecte afwerking? Overweeg dan een stalen pui op maat gemaakt! Het is het perfecte alternatief op hout en aluminium voor kantoren en woningen. Een pui van staal zie je steeds vaker toegepast worden in veel huizen en bedrijfspanden

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Het zijn populaire producten. Het is echt de trend van de laatste jaren. Of je nu een achterpui of een binnenpui laat plaatsen. Het geeft een positieve toon in combinatie met goede isolatie. Geluid en onaangename temperatuurwisselingen blijven waar ze horen. Buiten de deur!

Stalen binnendeuren, wat is een pui?

De naam pui wordt gebruikt op verschillende manieren. Wanneer we het hebben over stalen deuren of stalen binnendeuren dan bedoelen we met een puiconstructie vooral een constructie (in dit geval van metaal) gevuld met glas met een schuifmechanisme.

De vorm van een pui wijkt meestal af van de rest van het gebouw of je woning. Daarom is het de ware eyecatcher!

Achterpui en binnenpui

Het verschil zit hem vooral in waar de pui voor dient. Een achterpui is er voor een overgang van het interieur naar het exterieur en andersom, in tegenstelling tot een binnenpui.

Die is er als binnendeur voor de overgang van het ene gedeelte van het interieur naar het andere, voor het scheiden van twee ruimtes. Bijvoorbeeld van de woonkamer naar de hal.

Stalen binnendeuren, waarom een pui kopen?

Deuren met een stalen frame hebben voordelen waar iedereen baat bij heeft. Wij zetten de voordelen van een stalen binnenpui en achterpui van staal voor je op een rijtje

 • Deuren met stalen profielen hebben een lange levensduur
 • Het is gegarandeerd passend bij de uitstraling van ieder pand vanwege de hoogwaardige personalisatie geboden door MetalWorxx
 • Je maakt het echt af met slanke handgrepen en scharnieren van staal (hang en sluitwerk)
 • Het zorgt voor duidelijke meerwaarde van het pand in prijs

Statig

Stalen puien zorgen voor een stevige en statige uitstraling. Ze hebben een aanzienlijk grotere meerwaarde als je kijkt naar andere mogelijkheden zoals hout en aluminium. Het is een relatief makkelijk te realiseren optie. Het is alleen een redelijke investering, dat moet je je wel beseffen. Echter, het is een investering die zichzelf terugverdient. Door de lange levensduur en goede isolatie bespaar je veel op de lange termijn!

De onderdelen van een pui

Een pui is een samenstelling van glasopeningen, ramen, deuren en dichte panelen. Een binnenpui bestaat daarnaast uit een soortgelijke samenstelling, alleen een binnenpui is er voor de overgang / afscheiding van en naar verschillende ruimtes.

Stalen kozijnen – Stalen deuren

Stalen deuren en kozijnen geven een duidelijke meerwaarde aan iedere woning of bedrijfspand.

 • Ze zijn veilig. Glas in stalen kozijnen of stalen deur geplaatst door MetalWorxx zal niet snel breken. Dit maakt ze veilig.
 • Het lijkt een kleine verandering maar ze kunnen in één keer de gehele uitstraling van zowel het interieur als exterieur een boost geven!
 • De investering verdient zichzelf terug.
 • Met het maatwerk van MetalWorxx heb jij altijd de uitkomst die jij in gedachten hebt, inclusief de WOW factor!

De verschillen tussen stalen pui, stalen binnendeuren en stalen taatsdeuren

Wat zijn de verschillen tussen een stalen taatsdeur, een reguliere stalen binnendeur en een stalen schuifdeur?

 • Een taatsdeur is een deur die qua mechanisme zowel scharniert aan de bovenkant als ook aan de onderkant. Daarom kan hij aan beide kanten worden geopend. Een taatsdeur valt niet direct in het in het kozijn maar in een aparte sparing.
 • Een stalen schuifdeur is een deur die tweeledig is en aan de linker- en rechterkant kan worden opengeschoven.
 • Een stalen draaideur staat vooral bekend om gemak en kwaliteit en ze worden voorzien van een eenvoudige maar strakke handgreep, magneetsluiting en poedercoating.

Stijlvolle eyecatcher in huis

Stalen deuren zoals een stalen binnenpui zijn de ware eyecatcher in huis! Een stalen binnenpui of achterpui is tijdloos, en het past eigenlijk bij vrijwel ieder soort inrichting.

Daarnaast past een stalen binnenpui in iedere ruimte, de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook de badkamer!

Meerdere items laten terugkomen in de stijl van het huis zorgt voor versterking van het effect. Er is geen beter materiaal om dat te doen dan staal. Of je nu een klassiek, industrieel of landelijk huis hebt, staal is de verbindende factor!

Kom gerust langs bij MetalWorxx!

Wil je de pracht van stalen deuren, stalen binnenpuien, buitenpuien, stalen schuifdeuren, stalen taatsdeuren, etcetera in het echt bewonderen?

Kom dan gerust langs in onze showroom! Je kunt bij ons een afspraak maken om langs te komen in de showroom, dan gaan wij graag met je in gesprek.

Wij adviseren graag over wat er mogelijk is en wat stalen deuren voor jou mogelijk maken!

Werkwijze en eindresultaat

MetalWorxx levert stalen deuren op maat gemaakt tegen de prijs van een standaard uitvoering. Ensuite deuren, stalen binnenpuien, stalen taatsdeuren noem het maar op. Jij krijgt het zoals jij het wilt.

Stalen deuren leveren wij altijd met een slank profiel. MetalWorxx levert maatwerk met hoogwaardige personalisatie. Ook kunnen wij de montage van het product verzorgen. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Wij zijn de beste op de markt!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

MetalWorxx, the power of steel!

 • Wordt een stalen binnenpui op maat gemaakt?

  Ja, een industriele pui binnen wordt door MetalWorx volledig op maat gemaakt. Eveneens als een passend stalen kozijn. Stalen deuren van MetalWorx worden volledig gemaakt zoals de klant dat wenst. Je kunt bij ons makkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben een oplossing voor iedere klant!

 • Waar vind ik een stalen pui voor binnen

  Een stalen pui voor binnen vind je gewoon bij MetalWorx. Wij maken en monteren een stalen pui voor binnen. Wij nemen het zware werk uit handen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van een stalen pui voor binnen.

 • Wat kost een stalen pui voor binnen?

  Wat een stalen pui voor binnen kost is per klant verschillend. Wij maken alle stalen puien namelijk volledig op maat. Je vraagt bij ons een offerte op maat aan die je in staat stelt precies in te geven wat je wilt voor een stalen pui binnen. Wij geven dan een prijsindicatie. Op deze manier betaal je precies voor dat wat je krijgt. Wel zo eerlijk!

 • Van welk materiaal wordt een binnenpui gemaakt?

  Je kunt het beste kiezen voor een stalen binnenpui. Staal heeft als voordeel dat het materiaal sterk is, past bij ieder interieur, en het gaat 30 tot 40 jaar mee. Als je een stalen pui bij MetalWorx bestelt, dan kun je hier nog tientallen jaren mee vooruit. Daarnaast is het materiaal onderhouds vast, er is niet veel schoonmaakwerk voor vereist.

 • Hoe dik is een stalen pui voor binnen?

  De afmetingen voor een stalen pui voor binnen kun je zelf bepalen. Je kunt bij ons een offerte volledig op maat aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat de stalen pui precies komt in de afmetingen die passen bij jouw huis. Wij raden vaak slanke profielen aan, dit is de beste optie die wij overigens ook met onze ervaring makkelijk kunnen realiseren. Een dikte van 2.5 centimeter wordt voor stalen puien voor binnen vaak aanbevolen.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen