Scheidingswand kantoor

Heb je ooit gemerkt hoe lastig het kan zijn om je te concentreren op je werk wanneer er constant omgevingsgeluiden en afleidingen zijn? Of misschien wil je gewoon wat meer privacy creëren in je kantoorruimte?

In beide gevallen kunnen akoestische scheidingswanden van glas de ideale oplossing zijn. Deze wanden hebben niet alleen een positief effect op jouw werkomgeving, maar ze zijn ook nog eens stijlvol en veelzijdig.

Glassworxx

Bekijk onze glazen wanden oplossingen. Werk in rust, maar houdt een open sfeer in je kantoor met glazen panelen van Glassworxx
Meer informatie

Grepen en glas

Bekijk alle onze type grepen en onze glazen oplossingen voor een scheidingswand van glas


Meer informatie

Akoestische scheidingswand voor kantoor

Een akoestische scheidingswand is speciaal ontworpen om het geluid te absorberen en te verminderen dat zich in jouw kantoorruimte verspreidt. Hierdoor wordt de aandacht afgeleid van storende geluiden, wat resulteert in een stille en productieve werkomgeving.

Handig bij telefoongesprekken, collega’s die met elkaar praten of geluidsoverlast van buitenaf, een akoestische scheidingswand helpt deze geluiden te dempen en zorgt voor meer rust en stilte.

Akoestische scheidingswand voor meer privacy en minder afleiding

Privacy is belangrijk, vooral in een kantooromgeving waar velen samenwerken. Een scheidingswand biedt een visuele barrière tussen werkplekken, waardoor je meer privacy hebt en minder snel afgeleid raakt door wat er om je heen gebeurt. Dit maakt het gemakkelijker voor je om je te concentreren op je taken en vergroot je productiviteit.

Hoe werkt een akoestische scheidingswand?

Een akoestische scheidingswand bestaat uit meerdere lagen geluidsabsorberend materiaal dat geluidsgolven absorbeert en dempt. De wand heeft ook een geluidsreflecterend oppervlak, wat helpt om het geluid binnen jouw werkruimte te houden en externe geluiden buiten te sluiten.

Dankzij deze eigenschappen wordt het niveau van achtergrondgeluid aanzienlijk verminderd, wat resulteert in een stillere en meer comfortabele werkomgeving.

Akoestische scheidingswanden kopen

Bij MetalWorxx bieden we je de vrijheid om je stalen deur, akoestische scheidingswand of kozijn volledig naar wens samen te stellen. Van een moderne loftdeur of een elegante kozijnconstructie, jij hebt de regie in handen.

Onze akoestische scheidingswand is altijd maatwerk. Je bepaalt de afmetingen om perfect in jouw ruimte te passen. Ook kun je het type deur dat bij jouw interieur past kiezen én de uitstraling met verschillende vlakverdelingen personaliseren, van minimalistisch tot gedetailleerd.

De scheidingswand wordt altijd vervaardigd met ons slanke stalen profiel, wat zorgt voor een tijdloos en elegant ontwerp. Dit stalen profiel garandeert niet alleen duurzaamheid, maar zorgt ook voor een moderne look.

Akoestische werkplekken met akoestische wanden

Akoestische werkplekken zijn ontworpen met het oog op geluidsabsorptie en privacy. Ze bieden een afgesloten ruimte waarin je in alle rust kunt werken, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Deze werkplekken zijn vaak uitgerust met akoestische glazen scheidingswanden en andere geluidsabsorberende materialen die zorgen voor een rustige en comfortabele werkomgeving.

Zijn akoestische scheidingswanden dé oplossing voor jouw kantoor?

Akoestische scheidingswanden zijn een uitstekende keuze voor kantoren die op zoek zijn naar zowel visuele afscheiding als verbetering van de akoestiek. Je kunt kiezen voor akoestische panelen, vaak aangeduid als akoestische panelen of akoestische schermen.

Deze schermen bevatten een speciale akoestische vulling die helpt bij het absorberen en dempen van geluiden. Hierdoor wordt hinderlijk geluid binnen een ruimte aanzienlijk verminderd.

Akoestische panelen of akoestische wanden?

Let wel op, akoestische panelen zijn vaak akoestische oplossingen voor de korte termijn. Scheidingswanden of akoestische panelen van stof, of geluidsabsorberende panelen als ruimteverdeler of het inrichten van een individuele werkplek is vaak een tijdelijke oplossing.

Een akoestisch paneel met akoestische vulling of privacy paneel is een minder goede oplossing dan een scheidingswand voor glas: kies dus voor een akoestische scheidingswand van glas, wij vertellen je graag waarom!

Waarom kiezen voor een akoestische scheidingswand van glas?

Stel je voor: je zit in een druk kantoor en probeert je te concentreren op een belangrijk project. De gesprekken van collega’s, telefoongesprekken en het getik op toetsenborden kunnen behoorlijk storend zijn. Hier komen de voordelen van een akoestische wand echt tot hun recht.

Door de akoestische werking van de wand wordt geluid geabsorbeerd, wat leidt tot een betere concentratie en een verhoogde productiviteit voor iedereen in de ruimte. Bovendien kunnen de akoestische scheidingswanden in elke gewenste afmeting worden geleverd, waardoor ze perfect passen in elke kantooromgeving.

Verschillende uitvoeringen en afmetingen

De aantrekkelijkheid van akoestische scheidingswanden gaat verder dan alleen de verbetering van het geluidsniveau in een grote ruimte. Een akoestische scheidingswand biedt de mogelijkheid om individuele werkplekken te creëren binnen een open kantoorruimte, wat ten goede komt aan degenen die behoefte hebben aan rust en concentratie.

Het zijn niet alleen de akoestische voordelen die deze scheidingswanden zo aantrekkelijk maken. Ze bieden ook de mogelijkheid om individuele werkplekken te creëren binnen een open kantoorruimte. Dit kan met een vaststaande scheidingswand of een mobiele wand, afhankelijk van de behoefte aan flexibiliteit binnen de kantoorinrichting.

De keuze voor een akoestische scheidingswand in een grote ruimte

In grotere ruimtes, waar de echo en het geluid zich gemakkelijker verspreiden, is de noodzaak voor geluiddemping nog crucialer. Ons assortiment bevat diverse soorten akoestische producten, speciaal gemaakt voor deze uitdagingen.

Naast de akoestische scheidingswand die direct op de werkvloer wordt gebruikt, bieden we ook akoestische elementen aan die elementen aan het plafond overbodig maken. Deze plafondpanelen vormen een extra laag van geluidsabsorptie, vooral effectief in ruimtes met een hoog plafond, maar ook deze oplossingen zijn vaak tijdelijk.

Scheidingswanden voor grote kantoorruimtes

Onze scheidingswanden zijn niet alleen functioneel voor de akoestiek maar kunnen ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het bezoeken van onze showroom geeft je een helder beeld van de diverse soorten scheidingswanden en andere akoestische oplossingen. Ben je op zoek naar een permanente oplossing? Dan zijn onze scheidingswanden de ideale keuze voor elke werkomgeving.

Ze zijn niet alleen gemaakt met de hoogste kwaliteitsstandaarden, maar zijn ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt onze akoestische oplossingen tot een must-have voor elk modern kantoor.

De voordelen van akoestiek wanden op een rijtje gezet

Als je op zoek bent naar een manier om de akoestiek in je kantoor te verbeteren zonder in te boeten op stijl en looks, dan zijn akoestische scheidingswanden de perfecte keuze. Ze bieden niet alleen een oplossing voor geluidsoverlast, maar zorgen ook voor een aangename en productieve werkomgeving.

Wil je een grote open ruimte wilt opsplitsen of gewoon wat extra privacy wilt toevoegen aan een bestaande ruimte om bureaus op te delen? Er is altijd een scheidingswand die past bij jouw kantoor, voor grote ruimtes, maar ook om kleinere ruimtes in één grotere ruimte te creëren.

Een op maat gemaakte scheidingswand

Onze akoestische scheidingswanden zorgen voor geluidsisolatie en privacy in open ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen, of zelfs in huis. Met onze expertise in stalen constructies, kunnen we akoestische scheidingswanden ontwerpen die perfect passen bij jouw interieur.

Bij MetalWorxx kun je stalen deuren, kozijnen en akoestische scheidingswanden volledig aanpassen aan jouw visie. Laat ons jouw ruimte transformeren met onze hoogwaardige, op maat gemaakte stalen oplossingen.

Bekijk onze GlassWorxx oplossing voor een ruimteverdeler op jouw werkplek

GlassWorxx biedt de ideale oplossing voor kantoorruimtes, waar akoestiek van essentieel belang is. Onze akoestische scheidingswanden houden geluid binnen de gewenste ruimte, terwijl het transparante ontwerp zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor montage om jouw interieur te verrijken met onze stijlvolle designdeuren en akoestische scheidingswanden.

 • Hoe kan ik een glazen scheidingswand woonkamer laten plaatsen?

  Een glazen scheidingswand in de woonkamer laten plaatsen kan op verschillende manieren. Bij MetalWorxx hebben we scheidingswanden met glas en staal. Die worden op maat gemaakt voor jouw woonkamer. Jij bepaalt hoe groot de glazen scheidingswand moet worden en welke indeling deze moet hebben. Wil je een de stalen wand met glas inclusief stalen deur of dubbele stalen deuren? Dat is allemaal mogelijk. Wij leveren de glazen scheidingswand op maat bij je af. Zo nodig in losse delen. Het stalen frame is voorzien van glas, dus kan direct door de professional in de ruimte geplaatst worden.

 • Wat kost een glazen scheidingswand voor in de woonkamer?

  Wat een scheidingswand van glas en staal kost is grotendeels afhankelijk van de afmeting en de type stalen deuren. Uiteraard: des te groter de afmeting, des te hoger de prijs van de glazen scheidingswand. De scheidingswanden zonder deur zijn goedkoper dan met stalen glazen deuren. Scharnierdeuren zijn goedkoper dan stalen taatsdeuren. De stalen glazen scheidingswand met een enkele deur is weer lager in prijs dan met dubbele deuren. Om te weten wat jouw maatwerk glazen scheidingswand kost bij MetalWorxx, kan je eenvoudig online een offerte aanvragen.

 • Is een glazen wand veilig?

  Industriële deuren zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals bijvoorbeeld stalen taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Ook een stalen glas wand is mogelijk. Allemaal gemaakt van zwart staal en glas voor de echte industrielook. De prijs van een industriële deur of wand is afhankelijk van de afmeting en type deur. De deuren zijn al verkrijgbaar vanaf €1331,- incl.btw. Wil je deze goedkope stalen loft deur? Ga dan voor de standaard stalen binnendeur FAST DEAL. Wil je een stalen pui of stalen loft deur op maat? Vraag dan een offerte op maat aan met het online offerteformulier.

 • Waarom kiezen voor een scheidingswand van glas in de woonkamer?

  Een industriële deur is verkrijgbaar in verschillende soorten. Vaak wordt een zwart stalen deur met glas bedoeld met een industriële deur. Deze zorgen voor perfecte robuuste, industriële look in het interieur. Industriële deuren worden geleverd met stalen kozijn en kunnen eenvoudig in je industriële interieur geplaatst worden. Bij MetalWorxx maken we de stalen deuren met glas en stalen kozijn op maat. Ook stalen scheidingswanden zijn mogelijk. Dus een industriële deur kopen kan eenvoudig bij ons.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen