fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Ben jij ook helemaal weg van stalen deuren? De luxe uitstraling, de ruimtebesparende oplossingen, een stalen schuifdeur heeft veel voordelen. Op zoek naar een stalen schuifdeur? Wat denk je van stalen schuifdeuren voor binnen? Lees verder want je bent bij MetalWorxx aan het juiste adres! 

TYPE DEUREN
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en omlijsting. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een deurpost niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

TYPE SCHUIFDEUREN
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen raamwerken zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Stalen schuifdeur op maat gemaakt

Wij bieden de mogelijkheid om een stalen schuifdeur als ook een stalen binnendeur op maat te laten maken. Een stalen schuifdeur is dé oplossing voor het creëren van meer ruimtelijk in huis, en om ruimtes stijlvol van elkaar te scheiden. 

Stalen schuifdeuren hebben alles wat standaard deuren niet kunnen bieden!

Wat is een stalen schuifdeur?

Een stalen schuifdeur is een deur die in of voor een wand schuift. Stalen schuifdeuren zijn meestal voorzien van slanke profielen waardoor je met een stalen schuifdeur echt duidelijk meer ruimtelijkheid creëert. 

Moderne uitstraling

Stalen schuifdeuren hebben een mooie afwerking en een moderne uitstraling. In de meeste gevallen zijn ze voorzien van helder glas. Hierdoor zorgen ze voor visueel een grote ruimte. 

Je kunt ze ook gebruiken om twee ruimtes te scheiden. Stalen schuifdeuren kunnen in de meeste gevallen zowel tegen de wand als in het plafond worden gemonteerd. 

Industriële schuifdeur

Een schuifdeur geeft een mooie industriële look en is standaard voorzien van veiligheidsglas, het beste type glas om te gebruiken in een stalen schuifdeur gezien het veelvuldig gebruik ervan. Industrieel  Het is dus een deur die helemaal past bij de trends van nu. 

Vragen? Neem gerust contact op en kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn altijd bereid je te helpen!

Indelingen stalen binnendeuren / schuifdeuren

Iedere deur bij MetalWorxx wordt op maat gemaakt. Dat betekent dat het product dat jij geleverd krijgt helemaal jouw deur wordt. Je kunt alles over het product zelf bepalen. Wil je regulier glas of mat glas? Hoe moet het deurbeslag / de handgreep eruit zien? Wil je de deur aan de wand of aan het plafond monteren? Heb je nagedacht over een poedercoating? Je kunt indeling van jouw schuifdeur helemaal zelf bepalen. Het kan allemaal bij MetalWorxx!

Kleuren

Al nagedacht over de kleur? Je kunt niet enkel de indeling van de schuifdeur zelf bepalen, ook qua kleur heb jij alles in de hand! Naast dat je kunt kiezen voor een strakke / standaard kleur kun je ook de keuze maken voor een opvallende kleur om jouw nieuwe pronkstuk er echt uit te laten springen!

Alle wensen meegenomen 

Hoe je het ook wilt hebben. Al je wensen worden meegenomen in het ontwerp van de deur. Wij voorzien je daarnaast ook van goed advies, wij denken met je mee. Dat maakt de stalen deuren van MetalWorxx écht bijzonder. Je kunt altijd rekenen op een extra stukje maatwerk!

Stalen schuifdeuren voordelen

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van stalen schuifdeuren als producten?

Ruimte besparing

Het grootste voordeel is dat de deuren ruimtebesparend zijn. De deur is namelijk als het ware weggewerkt in de zin van dat deze niet meer letterlijk de ruimte inkomt.

Stalen profiel, slank met veel glas

Een stalen deur heeft slanke profielen met veel glas. Hierdoor wordt het als het ware ook een beetje een glazen schuifdeur.

Meer ruimtelijkheid

Een stalen schuifdeur met glas creëert meer ruimtelijkheid doordat deze meer lichtinval toelaat. 

Veilig en praktisch

Onze deuren zijn voorzien van van gehard veiligheidsglas. We hoeven geen rails op de vloer te monteren, dus je hoeft geen rekening te houden met vloerverwarming.

Ideale afscheiding tussen twee ruimtes

Je sluit creëert gemakkelijk een scheiding met een andere ruimte. Bijvoorbeeld tussen de gang en de keuken. 

Of misschien wil je wel een eigen werkplaats / kantoor thuis, ook dan zijn stalen schuifdeuren de oplossing!

Door de werking van de schuifdeur / tussendeur behoud je altijd een volledige doorgang.

Zelf naar eigen wens samen te stellen

Stalen deuren kunnen door MetalWorxx op maat worden gemaakt, dus naar gewenste afmeting. 

Montage is simpel

Montage is een simpele klus en kan door iedereen worden gedaan!

Hebben stalen deuren ook nadelen?

Een stalen schuifdeur heeft een hoop voordelen, maar zijn er dan ook nadelen? Zoals bij alles het geval is, heeft een stalen schuifdeur ook enkele nadelen. Echter, de voordelen wegen hier zeker tegenop!

Maakt iets meer geluid dan bijvoorbeeld een taatsdeur

Een schuifdeur maakt vaak meer geluid bij het openen dan scharnierdeuren of taatsdeuren.

Handgreep kan lastig te bedienen zijn voor kinderen

Door jonge kinderen is een industriële schuifdeur minder makkelijk te bedienen.

Aanzienlijke investering

Het is een redelijke investering, maar dat geld verdien je ook weer terug.

Wanneer kiezen voor een stalen schuifdeur?

Je kunt altijd kiezen voor een stalen schuifdeur (met glas). Een stalen schuifdeur past namelijk in iedere woning. Of je nu een oudere woning hebt of een moderne nieuwbouwwoning. Een stalen schuifdeur past in ieder huis! Wij kunnen bij jou thuis komen inmeten.

Ieder interieur krijgt een boost!

Een stalen schuifdeur is functioneel en praktisch, je kunt ruimtes makkelijk scheiden in alle delen van het huis. Daarnaast creëer je ook een prachtige sfeer in huis. Je geeft het interieur direct een boost met een stalen schuifdeur met glas.

Dubbele schuifdeuren en oude woningen

Ook populair zijn de dubbele schuifdeuren. De dubbele schuifdeuren staal ook wel bekend als ensuite deuren en je ziet deze vaak terug in oudere woningen. Met een dubbele schuifdeur werd de woonkamer vaak in tweeën gesplitst. 

Ben jij in het bezit van een oudere woning en wil je de traditionele woonkamer in ere herstellen? Dan moet je bij MetalWorxx een stalen schuifdeur bestellen! Vragen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

Back To Top