Schuifdeur trap

Meestal wordt een schuifdeur bij een doorgang geplaatst waar twee kamers aan elkaar verbonden zijn. Wist je dat het ook mogelijk is om schuifdeuren te installeren voor je open trapgat? Het grote voordeel hiervan is de grote flexibiliteit bij het plaatsen. En natuurlijk voorkom je met een schuifdeur bij de trap warmteverlies. Van een schuur tot loft: ook bij de trap past een stalen deur.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Waarom een schuifdeur voor je open trap?

Vaak gaat een open trapgat gepaard met behoorlijk wat warmteverlies. Warmte stijgt namelijk naar boven. Vaak wordt de warme lucht naar boven geleid via het trapgat, terwijl je beneden in de kou zit. Wanneer het trapgat direct grenst aan de woonkamer kan het wenselijk zijn om het trapgat gesloten te houden. Een schuifdeur bij het trapgat is zeker mogelijk!

Dubbele schuifdeur trapgat

Heb je een groot en breed trapgat? Dan kan een dubbele schuifdeur voor je trapgat nodig zijn. Gelukkig worden alle stalen deuren door MetalWorxx op maat gemaakt. Voor jou heel eenvoudig, want dan weet je in ieder geval zeker dat het door jou gekozen product ook echt past!

Veiligheid

Ook veiligheid kan een reden zijn om een schuifdeur of dubbele schuifdeur voor het trapgat te plaatsen. Wanneer er kinderen in huis lopen dan kan de trap een gevaarlijke plek zijn. Je creëert met een (dubbele)schuifdeur als het ware een soort wand waardoor je kinderen, en ook huisdieren weg kunt houden van de trap.

Waarom kies je voor MetalWorxx?

Al onze producten worden op maat gemaakt. Dat betekent dat de maten niet tot op de cm, maar tot op de mm kloppen. Daarnaast maken wij onze deuren van staal, hiermee geef je het interieur direct een boost. Staal past zich als het ware aan naar het interieur. Wanneer je de ruimte later dus aanpast, dan hoef je je nooit zorgen te maken dat de deur niet meer past.

Behoud dat ruimtelijke gevoel in huis met stalen deuren

Ook maken wij gebruik van grote hoeveelheden glas in onze deuren, waardoor het trapgat van de overloop tot de woonkamer gewoon goed verlicht blijft. Daarnaast wordt er in onze deuren 3.3.1 veiligheidsglas gebruikt, dit glas is zo goed als onbreekbaar en kan heel goed tegen een stootje. Hiermee garanderen wij maximale veiligheid, dat is bijvoorbeeld noodzakelijk als er kinderen in huis spelen.

Een schuifdeur van staal gaat decennialang mee

Dit is geen grapje, een schuifdeur van staal kan tot wel 30 jaar meegaan! Je hoeft je dan de komende decennia geen zorgen meer te maken over een nieuwe deur. Een schuifdeur van staal is namelijk enorm sterk, stevig, kan tegen een stootje het geeft ook echt een ”premium” gevoel. Een deur bij MetalWorxx kan bijvoorbeeld ter bescherming ook worden afgewerkt met een poedercoating.

Vraag direct een offerte aan voor je nieuwe deur!

Schuifdeuren voor je trapgat? Je bent bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons direct een offerte aanvragen. Hieronder vallen alle ideeën die jij in gedacht hebt. Niets is ons te lastig. Je vult de vereiste velden in en heeft ons een idee van hou de schuifdeur voor jouw trap eruit moet komen te zien.

Wil je een enkele of dubbele schuifdeur? En hoe moet de afwerking eruit komen te zien? Als de stalen deur eenmaal af is komen wij hem ook, op een moment dat jouw uitkomt, voor je plaatsen.

Vragen of opmerkingen? WIj staan voor je klaar

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. MetalWorxx staat altijd aan je zijde, klaar om je te helpen met alle mogelijke vragen.

Wij snappen dat met alle mogelijkheden die er zijn het soms best lastig is om een keuze te maken. Als je contact met ons opneemt, wat je vragen ook zijn, geven wij binnen een aantal werkdagen antwoord en helpen wij je verder.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Vraag offerte aan

MINIMale/Maximale afmetingen