fbpx Ga naar hoofdinhoud
+31 (0) 172 - 796 730 (ma - do 8:30 - 17:00 u / vr 8:30 - 15.00 u) mail@metalworxx.nl

Meestal wordt een schuifdeur bij een doorgang geplaatst waar twee kamers aan elkaar verbonden zijn. Wist je dat het ook mogelijk is om schuifdeuren te installeren voor je open trapgat? Het grote voordeel hiervan is de grote flexibiliteit bij het plaatsen. En natuurlijk voorkom je met een schuifdeur bij de trap warmteverlies. Van een schuur tot loft: ook bij de trap past een stalen deur.

Ontdek de mogelijkheden met de stalen deuren van Metalworxx!

TYPE DEUREN
draaideur

draaideur

De stalen draaideuren hebben een hoge kwaliteit, rvs scharnier als draaimechanisme. Ook gepoedercoat in de kleur van deur en kozijn. Standaard zijn ze voorzien van een magneetsluiting, waardoor ze altijd netjes sluiten. De scharnierdeuren kunnen zowel enkel als dubbel besteld worden en met en zonder zijpanelen. Maak de combinatie die jij wenst.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies dan voor een stalen deur uit de MetalWorxx // FAST DEAL collectie.

taatsdeur

taatsdeur

Stalen taatsdeuren zijn voor de liefhebber van minimalisme. Het draaimechanisme zit bevestigd in de vloer en aan de bovenzijde, waardoor deze vrijwel niet zichtbaar is en een kozijn niet noodzakelijk is. Combineren met zijpanelen kan natuurlijk wel. De stalen taatsdeur is zowel enkel als dubbel te plaatsen, kan naar beide zijden geopend worden en open blijven staan op 90°C. Niet geschikt bij vloerverwarming.

Ontdek alles over taatsdeuren!

schuifdeur

schuifdeur

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en mooi in design. Bij de stalen schuifdeuren zijn verschillende schuifsystemen mogelijk. Elk systeem met haar eigen uitstraling. Ga je voor de loft style of voor modern design? Bekijk hieronder de drie mogelijkheden: montage van de rail in of voor de wand of de barndoor look.

Ontdek alles over een stalen schuifdeur en industriële schuifdeuren.

TYPE SCHUIFDEUREN
schuifdeur met rail

schuifdeur met rail

Een stalen schuifdeur met stalen railsysteem is een strakke oplossing. De rail is weggewerkt in een slanke stalen koof. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden.

barndeur

barndeur

Een stalen loftdeur met het systeem van een oude schuurdeur. Een mooie combinatie van stoer en stijlvol, eigentijds en authentiek. Dit systeem leent zich perfect voor zowel landelijke als industriële interieurs.

Geen tijd? Laagste prijs? Kies voor MetalWorxx // FAST DEAL.

stalen draaideur voor een scherpe prijs
all-in prijs inclusief de moderne opties
snelle levering
beschikbaar in drie standaard maten
ELEMENTEN
enkele deur

enkele deur

Een enkele deur wordt vaak geplaatst in de overgang van ruimte naar ruimte. Voor extra lichtinval kan deze gecombineerd worden met één of meerdere zijpanelen en/of bovenpaneel. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze.

Prijs bij afmeting 95 x 230 cm vanaf €1.345,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

dubbele deur

dubbele deur

Een dubbele deur is zowel praktisch als esthetisch. De dubbele doorgang is ruimtelijk en kan afgesloten worden indien nodig. Het beste van beide. De deuren zijn voorzien van handig magneetslot voor perfecte sluiting en kunnen geleverd worden met vlakverdeling en greep naar keuze. Natuurlijk zijn ze te combineren met vaste (zij)panelen.

Prijs bij afmeting 190 x 230 cm vanaf €2.685,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

zijpaneel / vast paneel

zijpaneel / vast paneel

Vaste panelen zijn stalen kozijnen zonder scharnier en greep. De vlakverdeling kan naar eigen wens ingedeeld worden. Ga je voor minimalistisch of industrieel? De vaste panelen kunnen een vervanging zijn van een dichte wand voor meer licht en ruimtelijkheid. Combineer de vaste panelen met elkaar, met of zonder deur.

Prijs bij afmeting 60 x 230 cm vanaf €690,- incl. BTW
(exclusief montage / af magazijn)

Waarom een schuifdeur voor je open trap?

Vaak gaat een open trapgat gepaard met behoorlijk wat warmteverlies. Warmte stijgt namelijk naar boven. Vaak wordt de warme lucht naar boven geleid via het trapgat, terwijl je beneden in de kou zit. Wanneer het trapgat direct grenst aan de woonkamer kan het wenselijk zijn om het trapgat gesloten te houden. Een schuifdeur bij het trapgat is zeker mogelijk!

Dubbele schuifdeur trapgat

Heb je een groot en breed trapgat? Dan kan een dubbele schuifdeur voor je trapgat nodig zijn. Gelukkig worden alle stalen deuren door MetalWorxx op maat gemaakt. Voor jou heel eenvoudig, want dan weet je in ieder geval zeker dat het door jou gekozen product ook echt past!

Veiligheid

Ook veiligheid kan een reden zijn om een schuifdeur of dubbele schuifdeur voor het trapgat te plaatsen. Wanneer er kinderen in huis lopen dan kan de trap een gevaarlijke plek zijn. Je creëert met een (dubbele)schuifdeur als het ware een soort wand waardoor je kinderen, en ook huisdieren weg kunt houden van de trap.

Waarom kies je voor MetalWorxx?

Al onze producten worden op maat gemaakt. Dat betekent dat de maten niet tot op de cm, maar tot op de mm kloppen. Daarnaast maken wij onze deuren van staal, hiermee geef je het interieur direct een boost. Staal past zich als het ware aan naar het interieur. Wanneer je de ruimte later dus aanpast, dan hoef je je nooit zorgen te maken dat de deur niet meer past.

Behoud dat ruimtelijke gevoel in huis met stalen deuren

Ook maken wij gebruik van grote hoeveelheden glas in onze deuren, waardoor het trapgat van de overloop tot de woonkamer gewoon goed verlicht blijft. Daarnaast wordt er in onze deuren 3.3.1 veiligheidsglas gebruikt, dit glas is zo goed als onbreekbaar en kan heel goed tegen een stootje. Hiermee garanderen wij maximale veiligheid, dat is bijvoorbeeld noodzakelijk als er kinderen in huis spelen.

Een schuifdeur van staal gaat decennialang mee

Dit is geen grapje, een schuifdeur van staal kan tot wel 30 jaar meegaan! Je hoeft je dan de komende decennia geen zorgen meer te maken over een nieuwe deur. Een schuifdeur van staal is namelijk enorm sterk, stevig, kan tegen een stootje het geeft ook echt een ”premium” gevoel. Een deur bij MetalWorxx kan bijvoorbeeld ter bescherming ook worden afgewerkt met een poedercoating.

Vraag direct een offerte aan voor je nieuwe deur!

Schuifdeuren voor je trapgat? Je bent bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons direct een offerte aanvragen. Hieronder vallen alle ideeën die jij in gedacht hebt. Niets is ons te lastig. Je vult de vereiste velden in en heeft ons een idee van hou de schuifdeur voor jouw trap eruit moet komen te zien.

Wil je een enkele of dubbele schuifdeur? En hoe moet de afwerking eruit komen te zien? Als de stalen deur eenmaal af is komen wij hem ook, op een moment dat jouw uitkomt, voor je plaatsen.

Vragen of opmerkingen? WIj staan voor je klaar

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. MetalWorxx staat altijd aan je zijde, klaar om je te helpen met alle mogelijke vragen.

Wij snappen dat met alle mogelijkheden die er zijn het soms best lastig is om een keuze te maken. Als je contact met ons opneemt, wat je vragen ook zijn, geven wij binnen een aantal werkdagen antwoord en helpen wij je verder.

Back To Top