Glazen deuren woonkamer

Tegenwoordig zie je het steeds in meer huizen: glazen deuren in de woonkamer! Stalen deuren met glas behoren tot dé woontrends van nu. Steeds vaker worden ze verkozen boven klassieke binnendeuren, en dat is ook niet gek.

Draaideur

Altijd de juiste oplossing. Want de stalen draaideur is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming.
Meer informatie

TAATSDEUR

Voor wie van minimalisme houdt! Want de stalen taatsdeur heeft geen kozijn. Het draaimechanisme wordt in vloer en plafond geplaatst.
Meer informatie

SCHUIFDEUR

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk.
Meer informatie

VOUWDEUREN

Stalen harmonicadeuren zijn mooi én praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag.
Meer informatie

Glazen binnendeuren stralen een hoop klasse uit, ze zijn goed functioneel en ook nog eens duurzaam. Verder gaat een nieuwe binnendeur van glas tot wel 40 jaar mee!
Op zoek naar de juiste partner voor het realiseren van glazen stalen binnendeuren? Dan moet je bij MetalWorxx zijn.

Glazen binnendeuren met staal, wat is het precies?

Het is de perfecte binnendeur. Het is een fraai design, goed functioneel, en ontzettend duurzaam. Je deelt de ruimtes in huis op, zodat je minder last hebt van warmteverlies in verschillende ruimtes.

Stalen deuren van glas hebben dus een bijzonder goede isolatiewaarde. Ook zijn ze verder hoogwaardig afgewerkt, bij MetalWorxx kun je in dit geval kiezen uit verschillende opties in de offerte. Een poedercoating is bijvoorbeeld een veel gekozen optie.

Binnendeur met glas voor ruimtelijk effect

Een stalen deur met glas houdt dus warmte binnen in verschillende ruimtes en scheidt deze dus op een mooie manier af. Tegelijkertijd krijg je door het gebruik van de grote hoeveelheden glas toch een mooie overloop tussen de ruimtes. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten glas. Zo is voor maximale ruimtelijkheid helder glas een goede optie, maar mat glas is daarentegen ook een populair type glas als je wilt dat de deur niet volledig ondoorzichtig is.

Welk soort glas? Veiligheid op 1 bij MetalWorxx!

Binnendeuren met glas laten plaatsen? Bij MetalWorxx maken we een mooie deur volledig op maat zoals jij dat wilt. Voor jouw nieuwe deur maken wij altijd gebruik van 3.3.1 veiligheidsglas.

Een binnendeur met glas kan theoretisch gezien nog wel wat risico’s met zich meebrengen. Daarom is het voor ons belangrijk die zorg direct weg te nemen. Het glas dat we bij MetalWorx gebruiken heeft is zo goed als onbreekbaar, en kan heel goed tegen een stootje. Daarnaast heeft het glas een uitstekende isolatiewaarde.

Waarom een nieuwe glazen deur aanschaffen bij MetalWorxx?

De reden voor het aanschaffen van een glazen deur kunnen heel uiteenlopend zijn. Misschien wil je graag de woonkamer en de keuken opdelen om de warmte te bewaren, of misschien wil je de binnendeuren vervangen voor glazen deuren om meer ruimtelijkheid in huis te creëren. Ook kan het zijn dat je huidige deuren aan vervanging toe zijn.

Altijd passend in iedere woonkamer

Wat je altijd met zekerheid kunt zeggen is dat een glazen deur goed past binnen ieder interieur. Dat is de kracht van glazen deuren met staal. Deze passen zich als het ware aan naar de interieurstijl. Als je later dan het interieur nog een keer omgooit hoef je niet bang te zijn dat de deuren niet meer goed passen.

Deur volledig op maat gemaakt

Bij MetalWorxx worden glazen deuren volledig op maat gemaakt. Of je nu een opdek binnendeur, een stompe binnendeur of een schuifdeur wilt. Een glasdeur kun je bij MetalWorx volledig samenstellen naar persoonlijke smaak. Wij geven je een uitgebreide offerte waardoor je altijd een ruimte keuze hebt en ook altijd de juiste keuze maakt.

Stompe deur

Naast schuifdeuren en opdekdeuren, of de klassieke draaideur, is vooral de stompe deur op dit moment heel populair. Het mooie aan de afwerking van deze deur is dat deze volledig in het kozijn valt en wordt afgehangen aan de scharnieren. Een opdekdeur is de voornaamste tegenhanger, deze valt gedeeltelijk op het kozijn en worden afgehangen met speciale paumelles.

Geen bovenlichten meer nodig

Bovenlichten is een vrij klassiek element dat je nog in veel huizen tegenkomt. In de hal, in de woonkamer, in de keuken, noem maar op. Omdat er door glazen binnendeuren meer daglicht naar binnenkomt en je dus optimaal profiteert van het zonlicht heb je geen bovenlampen meer nodig.

De ruimtes worden namelijk wel afgesloten, maar tegelijkertijd is het ook een soepele overgang wat met veel extra lichtinval gepaard gaat. Glazen binnendeuren zijn echt een moderne optie!

Schoonmaken glazen deur

Glazen deuren zijn heel praktisch, omdat deze eenvoudig schoon te houden zijn, weinig onderhoud vergen, en door de materialen van MetalWorxx van de hoogste kwaliteit gaat jouw binnendeur mat glas jarenlang mee.

Je hoeft deze deuren eens per week of twee keer per maand alleen schoon te maken met een natte doek. Als er echt vlekken op zitten dan kun je ook het glas schoon krijgen door middel van speciale doekjes. Neem dit vervolgens af met een droge doek, en klaar is kees!

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Op zoek naar een stalen deur volledig naar jouw smaak en budget? Kies dan voor MetalWorxx! Wij maken jouw deur volledig zoals jij dat wilt, en we komen deze monteren, Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat precies weten hoe jij jouw deur voor je ziet. Van afmetingen tot deurbeslag, niets is te gek met ons assortiment.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Als je voor het eerst een stalen deur gaat samenstellen dan kan dat soms best verwarrend zijn. Wij helpen je maar al te graag mee. Heb je vragen over de offerte of over hoe je het beste een stalen deur kunt samenstellen tegen jouw budget? Wij staan voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij volledig kunt genieten van je nieuwe stalen deur!

Veelgestelde vragen

We delen graag enkele veelgestelde vragen met antwoorden. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op voor informatie en advies!

  • Wordt een glazen deur voor de woonkamer op maat gemaakt?

    Bij MetalWorxx maken we stalen deuren met glas voor de woonkamer geheel op maat! Zo zorgen we voor een perfect passende deur die geen tocht doorlaat. En de warmte in de kamer houdt.

  • Wat kost een glazen woonkamerdeur?

    De kosten voor een deur in de woonkamer van glas hangt af van jouw wensen. Hoe groot moet de deur bijvoorbeeld zijn? En wens je een enkele of een dubbele deur te plaatsen? We maken graag een offerte op maat.

  • Hoe veilig is een glazen deur in de woonkamer?

    Wij zorgen bij MetalWorxx natuurlijk voor een veilige deur. Daarvoor werken wij met speciaal veiligheidsglas. Heb je vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Laat je inspireren

Projectenoverzicht

Benieuwd wat een MetalWorxx deur of kozijn met je interieur kan doen? Bekijk hieronder een selectie uit onze projecten ter inspiratie.

STEL JE EIGEN DEUR OF KOZIJN SAMEN

Je kunt al onze producten volledig naar wens zelf samenstellen. Gebruik onze productconfigurator om jouw prijs te berekenen en een offerte aan te vragen.
Bereken je Prijs

MINIMale/Maximale afmetingen